Mehmet Ozyurek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: o zaman toplanıp ankara ya gidelim emmi şehir dıiım geldi benim duy sesimizi Haftaya cuma şehir dışında olacağım.. Öbür cuma gidelim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haftaya cuma şehir dışında olacağım.. Öbür cuma gidelim.. her tür yancı olurum zateb araba kendisini kullanıyor Fatih Keskin yazdı: o zaman toplanıp ankara ya gidelim emmi şehir dıiım geldi benim duy sesimizi kamera kapatılırsa gelirim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: her tür yancı olurum zateb araba kendisini kullanıyor kamera kapatılırsa gelirim Bende kamera yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bende kamera yok işte tecrübe işte feraset, üstelik mavi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işte tecrübe işte feraset, üstelik mavi ful şarj kapına gönderiyom Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Benden çok kendine tavsiyede bulunuyormuşsun gibi bir algı oluştu niyeyse Ben aldım zaten motoru, ahanda birazdan çıkıyorum motorla 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Ben aldım zaten motoru, ahanda birazdan çıkıyorum motorla Valla konuları geriden takip edince arada kaynamış senin Toranaga San.. Buradan da hayırlı olsun diyeyim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haftaya cuma şehir dışında olacağım.. Öbür cuma gidelim.. Ciğercide buluşalım o zaman haftaya cuma 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: her tür yancı olurum zateb araba kendisini kullanıyor kamera kapatılırsa gelirim O iş çoktan halloldu orijinal aksesuar ile hem de Yorum bağlantısı
Recommended Posts