Yurdaer Elay 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Mg de açılır cam tavan var MG de güzel.. Ben çok donanım odaklı değilim. Cam tavan ya da sunroof olmazsa olmazım değil. Ben tip olarak çok beğeniyorum Elroq'u. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk da yok. Varsın olmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran Yazar Paylaş 2 Haziran Yurdaer Elay yazdı: MG de güzel.. Ben çok donanım odaklı değilim. Cam tavan ya da sunroof olmazsa olmazım değil. Ben tip olarak çok beğeniyorum Elroq'u. Bildiğim kadarıyla elektrikli koltuk da yok. Varsın olmasın. Donanımın nirvanası bence Kia Niro ve BYD Atto 3 İkisi arasında ciddi kararsızlık yaşatıyorlar. Niro ağır basıyor. Tabi ikisine de bütçem yok şu an o da ayrı konu.. Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Niro; elektrikli koltuklar elektrikli ısıtma soğutma. sunroof vs var.. Ve uzaktan kumandalı anahtar ile aracı ileri geri hareket ettirebiliyorsun. Atto 3 de internet var. İnternet çok şey katıyor. telefondan kontrol ediyorsun her şeyi. Güncellemelerini otomatik kendisi alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Allah gönlüne göre versin inşaallah abim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Haziran Paylaş 2 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Donanımın nirvanası bence Kia Niro ve BYD Atto 3 İkisi arasında ciddi kararsızlık yaşatıyorlar. Niro ağır basıyor. Tabi ikisine de bütçem yok şu an o da ayrı konu.. Corsayı satarsam üstüne kredi falan çekerek yapabilirim bir şeyler. Niro; elektrikli koltuklar elektrikli ısıtma soğutma. sunroof vs var.. Ve uzaktan kumandalı anahtar ile aracı ileri geri hareket ettirebiliyorsun. Atto 3 de internet var. İnternet çok şey katıyor. telefondan kontrol ediyorsun her şeyi. Güncellemelerini otomatik kendisi alıyor. Birde aradaki en büyük fark servis ve yedek parça durumu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Metin Uzunoğlu yazdı: Birde aradaki en büyük fark servis ve yedek parça durumu. Mg serviste çok iyi. test ettik. Kia'da da sorun olacağını sanmıyorum.. Bu açıdan bakınca BYD bir geri düşüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Mg serviste çok iyi. test ettik. Şu an gördüğüm kadarıyla elektrikli olarak satış yok, benzinlin veya hibrit sistemli araçlar var. Bu şekilde devam edecek ise ilerleyen süreçte destek almak sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: benzinlin bir MG7 ile tur atmalı acaip zevkli şeyler yapmışlar, safkan turbo benzin pil mil yok 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Dün 2. yıl bakımı yapıldı, Kilometresi 37800 Polen filtresi ve fren hidroliği değişti. Genel kontrolleri yapıldı. 9400 lira ödendi. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün 2. yıl bakımı yapıldı, Kilometresi 37800 Polen filtresi ve fren hidroliği değişti. Genel kontrolleri yapıldı. 9400 lira ödendi. Vay ya, ben ayni paraya yag hava filtre ve yag degistirdim senelik bakimda yetkili serviste. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün 2. yıl bakımı yapıldı, Kilometresi 37800 Polen filtresi ve fren hidroliği değişti. Genel kontrolleri yapıldı. 9400 lira ödendi. Çok pahalı değil mi abi? 11 bin tl benzinlinin 60 bin yetkili servis bakımı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok pahalı değil mi abi? 11 bin tl benzinlinin 60 bin yetkili servis bakımı. fren hidroliği kaça değişiyor. nerden baksan 3bin alırlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 9400 lira ödendi. Deli bir para bu. İçten yanmalıya çok yakın. Kafayı yemişler... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Elektrikli araç alırken bu bakım/servis işlerine de bakmalı. İçten yanmalı gibi her sene deli paralar vereceksem neden senden elektrikli alayım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Hidroliği ben değişirdim yaa çay demlenene kadar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Polen filtresi 1780 lira. Hidrolik 320 lira. Geri kalanı işçilik. Liste fiyatları 11500 lira. İndirim isteyince insafa gelip indirim yapıyorlar. Garanti parası alıyorlar. Garantiyi devam ettirebilmek için mecbur gidiyorsun. Qashqai ikinci yıl bakımını kasım ayında 14383 liraya yaptırmıştım. Mahmut Yıldız yazdı: Elektrikli araç alırken bu bakım/servis işlerine de bakmalı. İçten yanmalı gibi her sene deli paralar vereceksem neden senden elektrikli alayım. İçten yanmalıya göre yine ucuz işte. İçten yanmalı olsa bunun iki katı olacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Polen filtresi 1780 lira. Hidrolik 320 lira. Geri kalanı işçilik. Liste fiyatları 11500 lira. İndirim isteyince insafa gelip indirim yapıyorlar. Garanti parası alıyorlar. Garantiyi devam ettirebilmek için mecbur gidiyorsun. Qashqai ikinci yıl bakımını kasım ayında 14383 liraya yaptırmıştım. İçten yanmalıya göre yine ucuz işte. İçten yanmalı olsa bunun iki katı olacaktı. Benim degistirmeyin diye cikardigim parcayi indirim yapmisiz diye soylediler ama yemedim. Ha sonrasinda memnuniyet icin aradiklarinda baya detayli kotu yorum yapinca 3 kere daha arandim her arama bir ust seviyedeki yetkiliydi. Sonunda bir sonraki bakima geldiginizde size ozel ekstra indirimler vs olucak dediler. Emmi sen naif sakin adamsin beni gotur yaninda para vermeyi birak ustune para alalim 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Öyle demeyin @Çağlar Bayurgelir sizin vergiden, amortismandan, sgk priminden vs haberiniz var mı der. Sarf malzemeleri bu faturada en küçük kalem. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün 2. yıl bakımı yapıldı Vw grubunun bakımı 2 yılda bir oldu, km'den bağımsız olarak. 15000 idi bakımı artık km sınırı yok, 2 yılda bir olacak bakımlar. Ben 3. yılda götüreceğim bu durumda... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts