Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlısı olsun diyelim. Yerine ne geliyor acaba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Büyüteceğiz -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: King satıyor, Emmi satıyor, neler oluyor? @Ali Cihangiroğlu gelir ben size demedimmi elektrikli alınmaz diye, aklın yolu bir benim dediğimi yeni yeni anladılar der. Şaka bir tarafa hayırlı olsun Aliler olmsa forumun tadı eksik olurdu. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neyi büyütüyoruz Sana ne lazım? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. sen servet abininkini aldın mı denklem tamamlanıyor mehmet abi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts