Ü.Emre Kartal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlısı olsun diyelim. Yerine ne geliyor acaba Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Büyüteceğiz -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: King satıyor, Emmi satıyor, neler oluyor? @Ali Cihangiroğlu gelir ben size demedimmi elektrikli alınmaz diye, aklın yolu bir benim dediğimi yeni yeni anladılar der. Şaka bir tarafa hayırlı olsun Aliler olmsa forumun tadı eksik olurdu. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: -ğiz derken, beraber f150 falan mı alacaksınız yani Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Neyi büyütüyoruz Sana ne lazım? 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haha.. yok ya, ayrı ayrı büyüteceğiz. Servet çok büyütecek, ben az büyüteceğim. sen servet abininkini aldın mı denklem tamamlanıyor mehmet abi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Görkem Karakaş yazdı: sen servet abininkini aldın mı denklem tamamlanıyor mehmet abi uc uca mı ekleyeceklermiş, anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Togg gelir. T10F gerçekten güzel. Pil de güzelleşti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cummins motorlu 48 volt hybrid proton kamyonetmi aldın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Cummins motorlu 48 volt hybrid proton kamyonetmi aldın. O ne len. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O ne len. Foton diyor Avmde Mor gördu ogünden beri aşık oldu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O ne len. Önünde araba büyüklüğünde markası olan şey Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Foton diyor Avmde Mor gördu ogünden beri aşık oldu. 2.8 milyon ne güzel araba. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 2.8 milyon ne güzel araba. 2.8 milyon ne güzel para Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 2.8 milyon ne güzel para parayla saadet olmaz. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: parayla saadet olmaz. Fotona kiyasla olabilir 🙂 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok pahalı değil mi abi? 11 bin tl benzinlinin 60 bin yetkili servis bakımı. 2 yılda bir ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts