İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Aydan gelen huya gider.. Hatasız dul olmaz 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Laptop satmadım hiç. hep son sahibi oldum. Şu anki laptopum 2021 model M1Pro işlemcili. son sahibi evet 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Aydan Siyavuş Rahmetli, Kuzenimin kayınpederi olur. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Onur Demir yazdı: Rahmetli, Kuzenimin kayınpederi olur. Allah rahmet eylesin. Dünya küçük... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Halbuki Mars'ta olsa, gece hayatı üff... Yok yok. Aydan Şener . Efe Aydan? 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: Efe Aydan? Ege Aydan??? Birazdan emmi gelip daalın diyecek... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce güncelleyelim GEyiğin arasında kaynamasın.. 1325731168 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: güncelleyelim GEyiğin arasında kaynamasın.. 1325731168 Elden ele yayalım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: güncelleyelim GEyiğin arasında kaynamasın.. 1325731168 Kısa sürdü, eminim büyütmek için satıyorsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kısa sürdü, eminim büyütmek için satıyorsun. Evet, büyüteceğim. Tek ve elektrikli araçla devam etmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce yanında bir eski jip iyi gider. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-icon-defender-110-2.5-dizel-1993-klimali-kamyonet-ruhsatli-1255537958/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: yanında bir eski jip iyi gider. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-icon-defender-110-2.5-dizel-1993-klimali-kamyonet-ruhsatli-1255537958/detay Mazot ve yağ kokuyordur bu. 🙈 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Mazot ve yağ kokuyordur bu. 🙈 Tamam işte, miiiisss Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yanında bir eski jip iyi gider. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-icon-defender-110-2.5-dizel-1993-klimali-kamyonet-ruhsatli-1255537958/detay Ben bunu bizim köy yolunda deviririm, incinin taşını çıkana kadar birinci vitese düşmüş olurum. Tavanı aşırı yüksek, ön kabinli eş yükseklikte olsaydı iyiydi. Böyle yatak yorgan taşıyan yük ve eşya taşıyan esnaf arabası gibi olmuş 45 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ben bunu bizim köy yolunda deviririm, incinin taşını çıkana kadar birinci vitese düşmüş olurum. Tavanı aşırı yüksek, ön kabinli eş yükseklikte olsaydı iyiydi. Böyle yatak yorgan taşıyan yük ve eşya taşıyan esnaf arabası gibi olmuş Ambulans cikmasi zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts