Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bir niyetin varsa 50 düşünme bence ama araba güzel Mustafa Tüfekçi yazdı: Müşteri varken sat derim. Arabasız kalacaksan uyguna focusu veririm :P böylece benim de müşterim olur ve ben de satmış olurum İşte niyetim kesinleşmedi, Nakitte kalmaktan korkuyorum, nakitte kalmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte niyetim kesinleşmedi, Nakitte kalmaktan korkuyorum, nakitte kalmak istemiyorum. yerine ne alacaksin abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ibrahim Tiryaki yazdı: yerine ne alacaksin abi Nakitte kalacak. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa'ya 1300 veriyorlar. Ancak planlarım netleşmediği için 1350'den aşağı olmaz diyorum. Gördüğüm kadarıyla toyotadan daha iyi bir alıcı kitlesi var. Gerektiğinde de hemen satılabilecek durumda. Bir trink sat firması eksper yaptı, 1250 verdi. sohbet ettik epey az verdiniz dedim. 1250 ye alıp 1350 ye satacağız dedi. az değil dedi. Eğer beklenti çok fazla bütçe açılmadan yenilensin, hacimsel olarak ortalama olsun, çok performansa ihtiyacım yok düşüncelerini içeriyorsa c3 aircross bence iyi bir seçenek. Biraz daha bütçeyi artırınca seçenekler bollaşıyor ama seçmekte zorlaşıyor Çok rakam artırmadan sık sık değişmek sanki artık daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts