Mehmet Ozyurek Dün saat 13:17 Yazar Paylaş Dün saat 13:17 Mehmet Göktürk yazdı: Bir niyetin varsa 50 düşünme bence ama araba güzel Mustafa Tüfekçi yazdı: Müşteri varken sat derim. Arabasız kalacaksan uyguna focusu veririm :P böylece benim de müşterim olur ve ben de satmış olurum İşte niyetim kesinleşmedi, Nakitte kalmaktan korkuyorum, nakitte kalmak istemiyorum. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki Dün saat 13:18 Paylaş Dün saat 13:18 Mehmet Ozyurek yazdı: İşte niyetim kesinleşmedi, Nakitte kalmaktan korkuyorum, nakitte kalmak istemiyorum. yerine ne alacaksin abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 14:01 Paylaş Dün saat 14:01 ibrahim Tiryaki yazdı: yerine ne alacaksin abi Nakitte kalacak. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 14:43 Paylaş Dün saat 14:43 Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa'ya 1300 veriyorlar. Ancak planlarım netleşmediği için 1350'den aşağı olmaz diyorum. Gördüğüm kadarıyla toyotadan daha iyi bir alıcı kitlesi var. Gerektiğinde de hemen satılabilecek durumda. Bir trink sat firması eksper yaptı, 1250 verdi. sohbet ettik epey az verdiniz dedim. 1250 ye alıp 1350 ye satacağız dedi. az değil dedi. Eğer beklenti çok fazla bütçe açılmadan yenilensin, hacimsel olarak ortalama olsun, çok performansa ihtiyacım yok düşüncelerini içeriyorsa c3 aircross bence iyi bir seçenek. Biraz daha bütçeyi artırınca seçenekler bollaşıyor ama seçmekte zorlaşıyor Çok rakam artırmadan sık sık değişmek sanki artık daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 15:55 Paylaş Dün saat 15:55 Mehmet Ozyurek yazdı: İşte niyetim kesinleşmedi, Nakitte kalmaktan korkuyorum, nakitte kalmak istemiyorum. Günlük vadeli yapalım :O para çalışsın akmasada damlar risk yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 18:01 Paylaş Dün saat 18:01 satacaksan 3 e beşe bakma ver gitsin, elektrikli bu unutma! 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 19:30 Paylaş Dün saat 19:30 Ali Cihangiroğlu yazdı: satacaksan 3 e beşe bakma ver gitsin, elektrikli bu unutma! Satmaya biraz daha direnirse ömür boyu unutamayacak zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:35 Paylaş Dün saat 19:35 Ali Cihangiroğlu yazdı: satacaksan 3 e beşe bakma ver gitsin, elektrikli bu unutma! Clio takas Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 20:16 Paylaş Dün saat 20:16 Mehmet Göktürk yazdı: Clio takas Clio yu anında satarım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 20:26 Paylaş Dün saat 20:26 Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio yu anında satarım Tamam. Mehmet nakit de satar sana. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 21:40 Paylaş Dün saat 21:40 Mehmet Göktürk yazdı: Tamam. Mehmet nakit de satar sana. yalnız pilli +üstüne nakit vermesi lazım, hem sonra ben ne yapacağım, bu döngü bana geçer, satılık pilli diyemi koşturayım, yok almıyım ben 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Hedefim, iki arabayı da satıp, c kasa suv bir pilli almak. Şu an tek araç bize yetecek gibi görünüyor. Henüz netleşmedi. Ancak 1350 veren olursa veririm Corsayı. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hedefim, iki arabayı da satıp, c kasa suv bir pilli almak. Şu an tek araç bize yetecek gibi görünüyor. Henüz netleşmedi. Ancak 1350 veren olursa veririm Corsayı. Kibar adam, ölücüler yazmasın diyememiş 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Hedefim, iki arabayı da satıp, c kasa suv bir pilli almak. Şu an tek araç bize yetecek gibi görünüyor. Henüz netleşmedi. Ancak 1350 veren olursa veririm Corsayı. sen beni dinle, madem niyet var, ihtiyaç var zorunlusun, kır fiyatı ver gitsin, yoksa durdukça fiyat kıracaksın, üst limitte fiyat= satamazsın: bu devirde bekleme demek zarar demek, takıldığın miktarın değeri yok, göze çok geliyorda çin malı en uyduruk skutır parasına takılma bence.... 1350 mi hakkı, ben 1250-1300 e falan verirdim giderdi, beklemezdim bile, şimdi kendi aracında yaparmıydın diyecekler, yapardım aha buraya yazıyorum, hiç dinlemem, ihtiyaç varsa ama, bakmam üçe beşe hatta veririm malum firmalara, hatta takasa, daha ne diyim bekleme ver gitsin alacağını al keyfine bak.... pilliyide çabuk al zaman daralıyor tadı kaçıp kaşkayla aynı maliyete gelmesine az kaldı haberin olsun, al sana acele etmen için bir sebeb daha 14 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sen beni dinle, madem niyet var, ihtiyaç var zorunlusun, kır fiyatı ver gitsin, yoksa durdukça fiyat kıracaksın, Satarım, 1300 e veriyorum desem şu an 3 alıcı var. Carvak da güzel fiyat verdi. 50 bin peşinde değilim. Sadece planımın bir şekilde netleşmesini bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bence önce kaşgay satılmalı Katılıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Satarım, 1300 e veriyorum desem şu an 3 alıcı var. Carvak da güzel fiyat verdi. 50 bin peşinde değilim. Sadece planımın bir şekilde netleşmesini bekliyorum. plan içinse tamam, kaşkayıda ver tabii, devran dönmek üzre bence bekleme... 47 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts