Mehmet Göktürk Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 90 la gidiyorsa otobana çıkıyorsa olur tabi bi de 2 kişilik tabi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 Mehmet Göktürk yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-kayitsiz-2014-model-400.000-tl-849629003/detay amortisörsüz bisiklet bundan daha konforlu. Sürdüm bunu. İndikten sonra bile titremeye devam ettim 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 09:25 Paylaş Dün saat 09:25 Formula 1 takımı yapmış amortisör sistemini Tesla sürdün mü 🥸 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:38 Paylaş Dün saat 09:38 Mehmet Göktürk yazdı: Formula 1 takımı yapmış amortisör sistemini Tesla sürdün mü 🥸 Tesla bunun yanında pamuk. O derece düşünün 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 90 la gidiyorsa otobana çıkıyorsa olur tabi bi de 2 kişilik tabi Çocuk hızıyla 90 vardır bence hocam Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşte o belli değil Qashqaiyi satsana.. Onun yeri belli. Belirsizliğim netleşirse veririm tabi. şu an netliğim yok. Bu sebeple ilanlardaki emsalleri arasındaki dip rakam 1350. ben de o fiyattan alan olursa veririm. Xtraili böyle düşünerek satlığa koydum satılmadı. Bir kaç ay sonra daha netti kafam, piyasaya baktım benzer şekilde fiyatlama yaptım, daha aşağısını da göze almıştım ama yarım saatte istediğim fiyata satıldı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts