İçeriğe Yönlendir

Brc; Sorunlar, Yorumlar

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Süleyman Çetin

Aracıma sıralı lpg sistemi taktırmak istiyorum ve bugün bir yerle görüştüm.BRC marka sıralı lpg için 1600 TL(10 taksit) dediler.Sizce bu fiyat uygun mu? ve BRC sizce doğru seçim mi? Çok anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Erim Gülaçtı
Aracıma sıralı lpg sistemi taktırmak istiyorum ve bugün bir yerle görüştüm.BRC marka sıralı lpg için 1600 TL(10 taksit) dediler.Sizce bu fiyat uygun mu? ve BRC sizce doğru seçim mi? Çok anlamadığım için yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

merhaba, ben de brc taktırıyorum bugun aracıma. 1500 tl/10 taksite anlastık. 32 lt bir depoyu bagaja koyduracağım. stepneye kıyamadım :D sızdırmazlık raporunu da onlar alacaklar. bakalım sonuc nasıl olacak? sonucu burdan diğer üye arkadaşlarla paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
madem brc taktırcaksınız brc taktırın yan sanayisiyle uğraşmayın derim muhakkak fark vardır kalitede bunu bir kere taktırcaksınız sonradan sıkıntı çıkmasın sağlama alın işinizi.

clioya bugün bu kitten taktırdık. hayırlısı. bizi yönelten tek şey 2a güvencesi ve yaygın servis ağıydı. bakalım ileri zamanlarda göreceğiz. ben kendi focusuma brc my07 taktırmıştım. problem olmadı hiç. bunda da olmaz inşaallah.

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
Focusa taktıralı 1sene olacak ve 1senedir arıza ışığını yakmadı.brc bağlı.

bence de brc my07 çok güzel olur. kiti görünce kaliteyi anlarsınız. ben 2009 focusta kullanıyorum çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2a çerçevesinde takarsanız satış sonrası destek iyi sorun olur mu bilemiyorum ayrıca bravo brc ile alakalı değil sanırım sadece 2a brc ve bravo montajı yapıyor

Yorum bağlantısı
Erim Gülaçtı
(düzenlendi)
tekrar merhaba arkadaşlar. bugun takıldı fiestam'a tüp :) henüz çok km yapmadım ama ilk izlenimim oldukça olumlu. arabanın performansında öyle gözle görülür bir azalma yok. gerçi daha fazla km yapınca daha rahat anlaşılır. tank dediğim gibi bagaja takıldı, napalım stepneden vazgeçemeyince bagajın üçte ikisinden vazgeçtik :) resimleri ekledim. ama şöyle bir sorun var sanki. arabayı aldıktan sonra tankı tam doldurdum, fakat göstergedeki son ışık, gazın az kaldığını gösteren, hala yanıp sönüyor. dönüşüm merkezindekiler 20 tl'lik gaz koymuslar içine dün. ben de tamamen doldurdum. ama o ışık hala yanıp sönüyor. acaba tankın şamandırası mı sorunlu? ne dersiniz?
tarihinde Erim G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi

kardeşim güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun da enjektörlerin yeri biraz ilginç değil mi arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu

motor kapağının içine konulabilirdi sanki....öyle bir kaç uygulama görmüştüm....

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Tanr?verdi
motor kapağının içine konulabilirdi sanki....öyle bir kaç uygulama görmüştüm....

bu işten anlayanlar daha iyi bilir de ben hiç orada enjektör görmedim onun için sordum. belki de sadece oraya konulabiliyordur.

Yorum bağlantısı
Erim Gülaçtı
bu işten anlayanlar daha iyi bilir de ben hiç orada enjektör görmedim onun için sordum. belki de sadece oraya konulabiliyordur.

:unknw: doğrusunu söylemek gerekirse bana da ilk bakışta garip geldi. motor kapağının içine koysalar dediğiniz gibi daha iyi olurdu. arabanın başında duramayınca maalesef böyle oluyor bu işler. ama sonuçta bahsettiğim sorun dışında ilk izlenimim oldukça iyi (bagajın ufalması dışında) keşke daha önce taktırsaymısım. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Ertan Görgülü

2000 model fiesta ma 1.5 yıl önce lpg takdırdım .çekişte bir problem yok.gayet memnunum

Bunlar da diğer resimler

ve diğeri

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
kardeşim güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun da enjektörlerin yeri biraz ilginç değil mi arkadaşlar?

En yakın orası olacağını düşünmüşlerdir..

Enjektörler manifolta ne kadar yakın ise o kadar iyi..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hakan Aydin

Arkadaşlar aracıma lpg taktırma konusunda hala kararsızım. Aksaray ford servisi Atiker taktırıyor, Ankara Turoto BRC hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Aksaray servisine Atiker taktıran bir kaç kişi ile gögrüştüm bir sıkıntıları yada şikayetleri yok. Ankara Turoto da BRC taktıran varsa yorumlarını, problem ve şikayetlerini(varsa) paylaşırlarsa sevinirim. Benim merak ettiğim konu montaj sonrası motor arıza lambasının yanması gibi bir şey var mı? Aracın çekişinde düşüş var mı? yada aracın çalışmasında (rölanti) bir düzensizlik oluştu mu? Gerçi bu sonuncusu hemen olmuyor zamanla rölantide düzensizlik meydana geliyor. Benim gibi focus 1.6 ti-vct aracı olup Turoto da brc my07 taktıran arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum.

Bir de iki kitin fiyatları arasında %50 fark var, Brc bu farkın hakkını gerçekten veriyor mu sizce?

Bilgi ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Aydin

Bu zaman kadar cevap gelmedi kimseden, hiç taktıran yok mu? Ama artık gerek de yok çünkü Tunalı da Teleflex GFI taktırdım, tavsiye ederim şimdilik problem yok.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kaan Korkmaz

Merhaba...

Uzun arayışlar sonucunda BRC'de karar kıldım ancak memnuniyet açısından hangi servisin daha iyi olduğunu bizzat kullanıcıların tarafından duymak istedim...Mantoj işçiliği en önemli unsur bildiğiniz gibi... Mucib Otogaz için iyi diyorlar... Bizzat bu servisi kullanan arkadaş var mı aramızda... Veya önerebileceğiniz alternatif servisler var mıdır ?

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Kayhan Korkmaz

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Focus Collection aracıma BRC marka LPG dönüşüm kiti taktırdım. Maalesef takdırdığım yerdeki ustaların beceriksizliği, bilgisizliği ve ilgisizliği yüzünden tam bir memnuniyet yaşayamadım. İlk sefer de fakir karışımdan dolayı motor arıza lambası yanıyordu, her seferinde ayar yapıp gönderiyorlardı, beceremediler, sağolsun Oto Deva Yaşar Usta sorunumu çözdü, artık lamba yanmıyor. Nasıl çözdüüğünü merak edersen kendisine müracat edin. Şimdiki sorunum aracın performansı ile ilgili, ilk kalkışlarda araç yığılıyor daha sonra kendine geliyor, öyleki göbekden yaptığım dönüşlerde güvenemediğimden ani çıkış yapamıyorum, arabaya küçük viteslerde yüklendiğim zaman bağırdığı kadar gitmiyor. Kayseri'deki BRC'cilerin bir şeyden anladığı yok. Sizlerden ricam aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı ve Ekim sonunda Ankara'ya gidececeğim, iyi bir BRC ustası tavsiye edebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu

20 gün önce honda civic taktırdık bi sorun yok 3 yıldır üstüste müşteri memnuniyetligi kazanmış olan yaldızlar otogaz'a taktırdık,ayrıca bölge bayisi mavidenizler'de var burda ikiside uygundur sizin için bence..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aracınızdaki bu yığılma benzinde yok mu sadece lpg'de mi. ?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Valla Yaldızları tavsiye ederdim ama başka montajları görünce benim montajdan soğudum. Bir kere enjektör kabloları çok uzun benim araçta. Ne kadar kısa olursa o kadar verimli oluyor bu iş. Rail'de manifolt kapağı üstüne değil de başka bir yere monte edilmişti. Şimdi raili tutan ayak kırıldı ve rail sallanmaya başladı. Bana göre bir çok kere en iyi seçilmiş bir firmaya yakışmıyor. En kısa zamanda Tur otoda enjektör kablolarını kısalttırıp raili de sağlam bir şekilde taktıracağım.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Aracınızdaki bu yığılma benzinde yok mu sadece lpg'de mi. ?

benzinde yok

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Rıfkı Büyüksarıkaya

ben de bu sorunu birkaç kere yaşadım bence aldıgın gazda etkili çünkü başka yerden ikikere gaz aldım ve aynı sorunla karşılaştım

mehmet bey kalibrasyon eksozdan çıkan gazla mı ilgili

şu konuyu biraz açarsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Burak Aktürk

ankarada olsaydınız mocan otogaz dicektim...ben çok memnun kaldım...aynı gün içinde teslim ettiler...aracım uzun yolda (90-110 km hızla) 110 kuruş, şehir içinde 140-145 kuruş yakıo...

Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal

Ben mucib'de taktırmıştım, en az 10 arkadaşım da orada taktırdı. Hiçbirimizde sorun çıkmadı, herkes memnun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...