Ömer Gürgen 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 Küçük yerdeee değil mi Ömer? banamı seslendin kemal... tam anlayamadımda... Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 faturayı kestirdiyseniz 1 ay içinde işletmeniz gerekiyor degilse cezası var Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 Yok daha fatura kestirmedim. Adam bana muayeneye gitmeden bana gelin faturanızı keser öyle gidersiniz dedi. o zaman sıkıntı olmaz tabi yakalanmamak sartıyla Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 Plug&Drive ne demek BRC my07 marka lpg kitine sonradan yüklenen ve aracın daha düzenli çalışmasını saglayan bir program Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 benim araçtata brc var ama Plug&Drive mi yüklü bilmiyorum nasıl öğreniriz BRC olmasından ziyade my07 versiyonu olup olmadıgı önemli sizin kitiniz my07 degilse bu programı yükletemezsiniz taktırdıgınız yer ile görüsürseniz BRC nizin versiyonunu ögrenebilirsiniz Yorum bağlantısı
Taner Akgun 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 BRC olmasından ziyade my07 versiyonu olup olmadıgı önemli sizin kitiniz my07 degilse bu programı yükletemezsiniz taktırdıgınız yer ile görüsürseniz BRC nizin versiyonunu ögrenebilirsiniz +1905 sequent 24 lere yuklenmıyor dıye bılıyorum Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 13 Mayıs 2008 Paylaş 13 Mayıs 2008 Yanlız bir şikayetim var bu konu hakkında, benim bagajım baya küçüldü. Şöyle izah edeyim, Stepne lastiği F2 lerde çok ince ve Ford bu lastiğin inceliğine göre yer açmış. Simit depoyu taktıkları zaman çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. Simit deponun yarısı dışarda kaldı. bagaj halısını serdiğimde ise çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Bagajın ortasında koca bir tümsek var yani.. F2 kullanıp LPG taktıranlar nasıl bir çözüm buldular buna acaba? Murat Bey bagajın fotolarını çekip gösterebilir misiniz? potansiyel F2 müşterisi olarak aklım karıştı şimdi.Acaba çok mu kötü görünüyor? Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 14 Mayıs 2008 Paylaş 14 Mayıs 2008 bende bunu soracaktım.. bendede 35 km de 1. 80 de 2. sondu suanda 2 isik kaldi. ilk seferde 50 ytllik almistim. 2isik yandı ( 28 lt ) ve gaz bitip benzine gecene kadar 275-280 km yol yaptım. ( test amaçli cok devirli ve hizli kullandim ) değerler normal gibi geldi bana.. yorumlarınız nelerdir.. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 14 Mayıs 2008 Paylaş 14 Mayıs 2008 tankın içindeki gazın tamamen bitmeden alınmasının tavsiye edilmesinin sebebi; depo tamamen bitince dipteki tortularında sisteme gecmesi ve zamanla tıkanıklık yapması bu tıkanıklık sonucu belli zaman sonra depo içinde gaz olmasına ragmen tıkanıklık sebebiyle akışın kesintiye ugrayıp aracın gaz bitmiş gibi benzine gecmesi. seklinde acıklamıştı usta Yorum bağlantısı
Erdal Yılmaz 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 Evet arkadaşlar bugün ben de 2A İzmir Otogaz da BRC LPG kitimi taktırdım.Ne arıza ışığı yandı,ne de çekişte bir düşme veya performans düşüklüğü hissettim.Toplam 62 milyonluk gaz aldım.10 ytik de daha önce konmuştu.Aydın'a 112 KM yol yaptım henüz ışıkların hiç bir sönmedi.Yolda 130-140Km süratle geldim.Eğer böyle ise super bir olay.. saygılar Yorum bağlantısı
Tamer Ergen 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 hayırlı olsun. karabağlarda ki bayiye mi taktırdınız? Yorum bağlantısı
Erdal Yılmaz 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 Evet. Aynı zaman da bölge bayii.Şiddetle tavsiye ederim. saygılar Yorum bağlantısı
Gökhan Turan 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 Hayırlı olsun Erdal bey. Plug&drive yazılımını da yüklediler mi peki? Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 17 Mayıs 2008 Paylaş 17 Mayıs 2008 hayırlı olsun erdal bey. iyi tercih. güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Erdal Yılmaz 18 Mayıs 2008 Paylaş 18 Mayıs 2008 Hayırlı olsun Erdal bey. Plug&drive yazılımını da yüklediler mi peki? evet özellikle söyledim."Merak etmeyin,biz bunu zaten yüklüyoruz."dediler saygılar Bu arada bütün dostlara iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Gökhan Turan 18 Mayıs 2008 Paylaş 18 Mayıs 2008 Ben 2 hafta önce yükletmek için gittiğim de, plug&drive diye yeni program varmış dedim o da neymiş yok öyle birşey dediler bana.Sonra da bir kaç saçma birşeyler söylediler. Belli ki programdan haberleri bile yoktu ben gittiğimde ama kıvırmaya çalıştılar. En son programın kendilerinde 6-7 aydan beri olduğunu söylediler, halbuki ben gittiğim de plug&drive cıkalı 1 ay olmuşu.MY 07'den bahsediyordu en son program diye.En sonunda da arabanızın gidişinde bir problem yoksa yüklemeye gerek yok dediler. Ben daha fazla sinirim bozulmasın diye iyi dedim çıktım oradan. İşte bu yüzden sordum Erdal Bey yüklediler mi diye, inşallah dedikleri gibi yüklemişlerdir. Tekrar hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Utku Çay 19 Mayıs 2008 Paylaş 19 Mayıs 2008 Aracımı yenilemeyi çok istemekle beraber yeni araçta sıralı sistemi uygulatmak durumunda kalıyorum. Sıralı sistemin motor ısınana kadar benzin ile çalışması bana avantaj sağlamıyor, çünkü sürekli kısa mesafe kullanıyorum. Dün aracımın bakımını yaptırdığım lpgci usta, sıralı sistemi direk lpg ile çalışacak şekilde yapılabileceğini söyledi ve sorunsuz çalışacağına garanti verdi. Ben şu an ki aracımı tek nokta sistemle sürekli lpg de kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok. Sizce sıralı sistemin direk lpg ile çalışarak kullanılması sorun yaratır mı? Yorum bağlantısı
Ömer Gürgen 19 Mayıs 2008 Paylaş 19 Mayıs 2008 valla herkes ilk çalışmanın benzinle olmasından yana. şu günlerde benim kullandığım kit sabahları 400 metrede yaklaşık 40-50sn de gaza geçiyor. soğuk günlerde ne olur bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Utku Çay 19 Mayıs 2008 Paylaş 19 Mayıs 2008 valla herkes ilk çalışmanın benzinle olmasından yana. şu günlerde benim kullandığım kit sabahları 400 metrede yaklaşık 40-50sn de gaza geçiyor. soğuk günlerde ne olur bilemiyorum. evet dediğiniz gibi ama benim aracımda sürekli lpg ile çalışıyor ve hiç sorunum yok. yaz için pek sorun yok ama kış için benzin sarfiyatı fazla oluyordur herhalde Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Hayırlı olsun... İlk dikkatinizi çeken uzun süre yerinde kalan benzin ibresi olacak... Yorum bağlantısı
Recommended Posts