Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 FKasko'da sadece yetkili servislerde onarım yapılırken(diger yerlerde muafiyet uygulanıyor) yine aynı şirketin Tümoto ürününde böyle bir kısıtlamaya gidilmemiş. fiyatlar da birbirine çok yakınDüşündürücü.. Muafiyet derken ? FKaskoda muafiyet falan yok.. Allianz'ın diğer marka kaskolarında var; Aşağıdaki kasko poliçelerinden birini alırsanız ve onarım için yetkili servis dışında bir yerde onarım yaptırırsanız aşağıdaki oranlarda muafiyet var.. Ford Kaskoda muafiyet yok.. Reno kaskoda % 30, Fiat Kaskoda % 30, Vw kaskoda % 30, Nissan Kaskoda % 30, Hyundai kaskoda % 20 F-Kaskonun diğer markalı kaskolardan en belirgin farkı, mini onarım hariç, yetkili servis dayatmasının olmamasıdır. Bence harika bir poliçe. Mehmet Beyin öngörüsü gerçekleşti. Dün sabah Ford tan gelen F kasko davetinde tam 500 TL yanlış duymadınız Rakkamla 500 , Yazıyla BEŞYÜZ TL indirim veya alışveriş hakkım olduğu yazıyor. 200 tl 500 tl ye yükselmiş Önümüzdeki ay hem bakımım hemde kasko yenilemem vardı . Elveda Ak sigorta merhaba F kasko Lay lay lom )Bir daha Lay lay lom Bir daha Lay lay lom :=) İlk kim yazacak diye sabırsızlıkla bekliyordum.. 500 lira çok iyi bir para.. Güle güle harcayın... Çok sevindim.. Bu 500 lira sadece, 1 Aralık 2008 - 30 Haziran 2009 tarihleri arasında 0 (sıfır) binek araç satın alanlara var. Kullanım şekli daha önce konuştuğumuz 200 lira ile aynı.. Yani gidip bir takım lastik alıp by by diyip çıkabileceksiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Güncel bilgi.. 5 Ocak 2011 – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında alınacak F-Kasko Poliçelerine 200 lira... Bu bilgi de güncel ve devam ediyor arkadaşlar.. 200 lira da kötü bir rakam değil, Poliçe zaten Allianz'ın eski Süper Oto poliçesi şartlarına haiz. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Bu bilgi de güncel ve devam ediyor arkadaşlar.. 200 lira da kötü bir rakam değil, Poliçe zaten Allianz'ın eski Süper Oto poliçesi şartlarına haiz. Ne denebilir ki, Mart ayına kadar uzaması dileğiyle... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Ne denebilir ki, Mart ayına kadar uzaması dileğiyle... 8 ay ile 500'ü de kaçırıyorsun 3. ayda almışsın arabayı. Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Muafiyet derken ? FKaskoda muafiyet falan yok.. Allianz'ın diğer marka kaskolarında var; Aşağıdaki kasko poliçelerinden birini alırsanız ve onarım için yetkili servis dışında bir yerde onarım yaptırırsanız aşağıdaki oranlarda muafiyet var.. Ford Kaskoda muafiyet yok.. Reno kaskoda % 30, Fiat Kaskoda % 30, Vw kaskoda % 30, Nissan Kaskoda % 30, Hyundai kaskoda % 20 F-Kaskonun diğer markalı kaskolardan en belirgin farkı, mini onarım hariç, yetkili servis dayatmasının olmamasıdır. Bence harika bir poliçe. Allianz'dan aldıgım bilgi dogrultusunda bana FKasko'nun hasar işlemlerinin sadece yetkili ford servislerince yapılması gerektigi, diger kurumlarda yaptırılan onarımlar için muafiyet uygulandıgı söylendi. Tümoto'da ise istenilen yerde yapılabiliyor. (Bu arada bana verdikleri teklif için FKasko ile Tümoto arasında sadece 7TL'lik fark vardı) Bu tabloya göre ben yanlış bilgilendirildigimi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Allianz'dan aldıgım bilgi dogrultusunda bana FKasko'nun hasar işlemlerinin sadece yetkili ford servislerince yapılması gerektigi, diger kurumlarda yaptırılan onarımlar için muafiyet uygulandıgı söylendi. Tümoto'da ise istenilen yerde yapılabiliyor. (Bu arada bana verdikleri teklif için FKasko ile Tümoto arasında sadece 7TL'lik fark vardı)Bu tabloya göre ben yanlış bilgilendirildigimi düşünüyorum Aldığınız bilgi yanlış Serkan Bey. Keşke tablonun bütününü yükleseydim.. Diğer markalı kaskolardaki muafiyetler net görünürdü.. İşaretlediğim bölümde diğer marka kaskolarda oranlar yazılı... 7 lira farka gelince; Ben çalıştığım örneklerde 30-40 lira farklar görüyorum.. Bu fark da F kasko farkı değil aslında, Sigara yanığı teminatı eklediğimiz tüm otoda alınan teminatlar bu poliçede standart var.. F-Kasko'nun Tüm Oto'dan belirgin farkları; Tescil tarihinden itibaren bir ay içinde yapılmış ve bir yıl içinde pert olmuş araçlara sıfır araç teminatının verilmesi Anahtar kaybının 500 liradan 1000 liraya çıkması, Depremdeki % 5 muafiyetin kaldırılması, Yetkili olmayan kişilerce çekilme teminatı, Sigara yanığı teminatıdır. Bu teminatlar Tüm Otoya cüzi bir bedel ile eklenebiliyor.. poliçesine göre 30-50 lira gibi rakamlar.. F-Kaskonun önemli farklı; autoking olmaması, buna karşılık F-Kasko anlaşmalı servislerde yapılan mini onarım.. F kasko bir orjinal cam veriyor, 2. si muafiyetli.. Tüm oto sınırsız cam veriyor ama Yetkili serviste değil, anlaşmalı camcılardan alınabiliyor. Yorum bağlantısı
Engin Oynak 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Muafiyet derken ? FKaskoda muafiyet falan yok.. Allianz'ın diğer marka kaskolarında var; Aşağıdaki kasko poliçelerinden birini alırsanız ve onarım için yetkili servis dışında bir yerde onarım yaptırırsanız aşağıdaki oranlarda muafiyet var.. Ford Kaskoda muafiyet yok.. Reno kaskoda % 30, Fiat Kaskoda % 30, Vw kaskoda % 30, Nissan Kaskoda % 30, Hyundai kaskoda % 20 F-Kaskonun diğer markalı kaskolardan en belirgin farkı, mini onarım hariç, yetkili servis dayatmasının olmamasıdır. Bence harika bir poliçe. İlk kim yazacak diye sabırsızlıkla bekliyordum.. 500 lira çok iyi bir para.. Güle güle harcayın... Çok sevindim.. Bu 500 lira sadece, 1 Aralık 2008 - 30 Haziran 2009 tarihleri arasında 0 (sıfır) binek araç satın alanlara var. Kullanım şekli daha önce konuştuğumuz 200 lira ile aynı.. Yani gidip bir takım lastik alıp by by diyip çıkabileceksiniz.. Valla mehmet abi 500 liraya servisten bir takım lastik almak bana biraz zor gibi görünüyor 8 ay ile 500'ü de kaçırıyorsun 3. ayda almışsın arabayı. Ben bu kapsama giriyorum ama kaskom mayıs ayında bitiyor o zaman nasıl olacak acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Valla mehmet abi 500 liraya servisten bir takım lastik almak bana biraz zor gibi görünüyor Yetmez 500 diyorsan, haklı olabilirsin Yorum bağlantısı
Engin Oynak 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Yetmez 500 diyorsan, haklı olabilirsin Sence yeter mi hemde servisten alınacak bir takım lastik bence bakım yaptırmak ya da parça almak en mantıklısı olmadı boya koruma da fena fikir olmaz aslında 8 ay ile 500'ü de kaçırıyorsun 3. ayda almışsın arabayı. Ben bu kapsama giriyorum ama kaskom mayıs ayında bitiyor bu durumda nasıl olacak iptal ettirip burdan mı yaptırsam nasıl olur acaba o zaman da kasko ve trafik sigortalarının ahengi bozulacak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Ben bu kapsama giriyorum ama kaskom mayıs ayında bitiyor bu durumda nasıl olacak iptal ettirip burdan mı yaptırsam nasıl olur acaba o zaman da kasko ve trafik sigortalarının ahengi bozulacak Başka şirkette isen, bırak ahenk bozulsun... 500 lira gerekli ahengi sağlar Allianz'da isen.. Ne derler bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 480 liraya az kalsın 4 tane contipremiumcontac2 kitliyordu servis. Stokta 3 tane var diye alamadık. ama 500 lira olayı fena olmuş. Yorum bağlantısı
Engin Oynak 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Başka şirkette isen, bırak ahenk bozulsun... 500 lira gerekli ahengi sağlar Allianz'da isen.. Ne derler bilmiyorum.. Valla mehmet abi ilk sene AXA da idim ikinci sene ise Allianz a geçtim fakat daha bakıma da epey zaman var ya 25000 ya da mayıs başını beklemem gerek üstelik polen ve hava filtresini yeni değiştirttim bana önerilerin neler olur iki arada derede kaldım ya da servis e gidip bi konuşayım az buçuk bi tanıdık var Yorum bağlantısı
Gürbüz Koçoğlu 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 (düzenlendi) Mehmet Abi bende bugün sigortacıma gittiğimde bana bu Fkaskodan bahsetti benim kaskolardan fiyat alabilmem için 28 ocak'ı beklemem lazım .Yani sistem o zaman açılıyor ve devam eden kaskom Allianz dan dı.Şimdi hakkında yazılanlara bakıyorum da Fkasko mantıklı geliyor. Şimdi merak ettiğim şu: bize 200 Tl hediye ediyor ya ,işte bu çeki biz 1 yıl boyunca mı kullanma hakkımız var yoksa 1 ay içinde mi kullanmamız lazım? Bu konuda bilgin var mı?Ayrıca bu hediye çeki için kayıt mı yaptırmamız gerekiyor ? 2005 focus collection arabam var. 17 Ocak 2011 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Mehmet Abi bende bugün sigortacıma gittiğimde bana bu Fkaskodan bahsetti benim kaskolardan fiyat alabilmem için 28 ocak'ı beklemem lazım .Yani sistem o zaman açılıyor ve devam eden kaskom Allianz dan dı.Şimdi hakkında yazılanlara bakıyorum da Fkasko mantıklı geliyor. Şimdi merak ettiğim şu: bize 200 Tl hediye ediyor ya ,işte bu çeki biz 1 yıl boyunca mı kullanma hakkımız var yoksa 1 ay içinde mi kullanmamız lazım? Bu konuda bilgin var mı?Ayrıca bu hediye çeki için kayıt mı yaptırmamız gerekiyor ? 2005 focus collection arabam var. Merhaba... F-kasko 200 lira ödülünden faydalanabilmek için Ocak ayı içinde polienizi yeniletmeniz gerekiyor ve bu yeterli.. Yani poliçeniz şubatta bitiyor olsa da, Bunu ocak ayında şubat tarihi ile yenileyebilirsiniz.. Poliçe yapıldıktan 15 gün sonra 444FORD'u arayacaksınız ve poliçe numaranızı verip servis indirimi tanımlamanızı yaptıracaksınız.. Takip eden ayın 15'inden itibaren bir yıl süre içinde her hangi bir servis ödemesinde bu 200 veya 500 liradan faydalanacaksınız... Yorum bağlantısı
İlker Öztürk 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 kaskoyu yaptıralı 1 hafta oldu ama tramerde kasko kaydı gözükmüyor,aramaya gerek varmı? yoksa sisteme kayıt uzunmu sürüyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Genelde ertesi gün görülür ama.. 17/01'de yaptığım kaskoyu tramerde görüyorum. Dün yaptığım poliçeleri tramerde göremiyorum. Yorum bağlantısı
İlker Öztürk 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 (düzenlendi) 15/01 de yapıldı,TRAMER sisteminde uygun kayıt bulunamamıştır diyor, sigortayı aradım oda sorguladı cıkmıyor,hayret ilk defa oluyor dedi,gözükmesede policeniz tamam basladı sıkıntı olmaz dedi. Tramerde gözükmeyen police gecerlimidir ? 22 Ocak 2011 tarihinde ?lker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Tramerde gözükmeyen police gecerlimidir ? Geçerlidir... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Günün ilk mesajı olarak müjdeli bir haber yazayım istedim.. Ocak ayında da devam eden Ford Otosan’ın FKasko ürününe özel düzenlediği “Kaskonuz FKasko olsun, 200 TL sizin olsun “ isimli kampanyası, aynı şartlar ile Şubat ayında da devam edecektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Şubat sonu copy-paste yaparken, ay isimlerini değişmeyi unutma. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Şubat sonu copy-paste yaparken, ay isimlerini değişmeyi unutma. İnşallah Yorum bağlantısı
Ali Çukur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Mehmet Bey önerir misiniz F Kaskoyu peki? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Mehmet Bey önerir misiniz F Kaskoyu peki? Kesinlikle öneririm.. Bence; şu anda Ford marka bir araç için, en iyi poliçesi bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 aracımızın kaskosu nisanda bitiyor bu indirim neden ocak ayı ile sınırlandırlmış. yoksa ben mi yanlış biliyorum. Ocak değil... Şubat sonuna kadar uzatıldı ama.. Bu bir indirim kampanyası ve kampanyayı yapan da Otosan.. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Kesinlikle öneririm.. Bence; şu anda Ford marka bir araç için, en iyi poliçesi bu. İyi de Mehmet Bey 1.445 TL fiyat verdiler yüksek değil mi? Axa 860 TL teklif verdi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts