İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Engin Karadayan

Peki Samsung s6310 Galaxy Young mı ? Yoksa Htc desire 200 mü? :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Doğru gaza gelmemek ve yeni çikan modelide hemen almamak lazim. Keşke acele etmeseydinde One ayricaligini yasasaydin :) hTC One ve diğerleri :)

Sen ve zafer telefondan soğuttunuz beni Ali :) daha alacağım varsa da almam HTC :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Sen ve zafer telefondan soğuttunuz beni Ali :) daha alacağım varsa da almam HTC :)
sende Ali Tirtlariover gibi Ford dan soğuma gibi HTC den soğuma :) G2 güzel alet ama One da çok guzel, soguma hTC den, gel ne olursan gel misali her zaman kapimiz acik sana :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Allah aşkına al, ne olursun al, yalvarıyorum al :p:D

tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Allah aşkına al, ne olursun al, yalvarıyorum al :p:D

Allah cezanı verecek Zafer.

Senle tanıştığım güne lanet ediyorum :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Htc one sırf double dip kılıf kullanmak için bile alınır yav.  :p

Bu arada dün ilk defa uzun süre aux girişinden dandik bir kablo ile müzik dinledim.Bunda telefonun etkisi varmı ama bence fazlasıyla tatmin edici bir ses kalitesi vardı.Daha önce aux sesi bozuyor falan diye okumuştum ama.Bence hiç öyle bir durum yok.Elbette beklenti ile de alakalı bir durum ama.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Allah cezanı verecek Zafer.

Senle tanıştığım güne lanet ediyorum :p

Discovery al, iki gün sonra batarya çıkarıp restlersin :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Htc one sırf double dip kılıf kullanmak için bile alınır yav.  :p

Bu arada dün ilk defa uzun süre aux girişinden dandik bir kablo ile müzik dinledim.Bunda telefonun etkisi varmı ama bence fazlasıyla tatmin edici bir ses kalitesi vardı.Daha önce aux sesi bozuyor falan diye okumuştum ama.Bence hiç öyle bir durum yok.Elbette beklenti ile de alakalı bir durum ama.

Çook etkisi var, bu konuda geçebilen telefon yok sanırım daha. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Discovery al, iki gün sonra batarya çıkarıp restlersin

Bir günde

:biggrin:

Yaktı adamı yaktı.....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir günde

:biggrin:

Yaktı adamı yaktı.....

Allah'tan kork... Ben One S al derken, sen alma diyordun... Discoya kim döndürdü adamı.

El insaf bre Vakkas...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Allah'tan kork... Ben One S al derken, sen alma diyordun... Discoya kim döndürdü adamı.

El insaf bre Vakkas...

ikisi arasında kalmıştı. Ekran kötüydü napacak adam

sanki diğeri daha iyi de :D bataryası bile sökülmüyor onun nasıl reset atacaktı :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

ikisi arasında kalmıştı. Ekran kötüydü napacak adam

sanki diğeri daha iyi de :D bataryası bile sökülmüyor onun nasıl reset atacaktı :D

Onda reset atmaya gerek olmayacaktı. Tutturdun bi ekran ekran diye. Al sonuç. Vicdanin seni asla rahat bırakmayacak...

Pis.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Onda reset atmaya gerek olmayacaktı. Tutturdun bi ekran ekran diye. Al sonuç. Vicdanin seni asla rahat bırakmayacak...

Pis.

Benim vicdanım rahat da sen adamı düşün, asıl o seni asla rahat bırakmayacak :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bir soru: telefon bataryası servisten garanti dahilinde değiştirilir mi?

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

htc one deryasına teyze oğlunuda kattık :p dün gece fa39 serisini brightstar garantili turkcell bayinden taksitli olarak 1650 tl ye kılıf ve fılm hediyeli almış bulunmaktayız..sabah bana mesaj atmış hacı bu telefon çok farklı diye :D siyah alma dediysemde dinletemedim

Siyah candır. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...