Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Ben bir şey demiyorum abi, Emin aldı yakın zamanda. O anlatsın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 HTC Desire X bu telefon hakkındaki önerileriniz nedir arkadaşlar? detaylar ve teknik özellikler; http://www.htc.com/t...s/htc-desire-x/ Abi kolay gelsin.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 hımm,anlaşılan üstü kapalı bir mesaj verdin sen. Emiiiin, neredesin kardeş, hele bi anlat bakalım. nedir ne değildir bu cihaz.? Yooo. O açıdan demedim, ben şimdi sana "abicim git gözün kapalı al" diyeceğim, adım haTiCe'ci Zafer'e çıkacak. Ondan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 eyvaaah, ben ne yaptım böyle. korkuttunuz beni Akıllı telefon alma işi araba almaktan çok zor 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 hımm,anlaşılan üstü kapalı bir mesaj verdin sen. Emiiiin, neredesin kardeş, hele bi anlat bakalım. nedir ne değildir bu cihaz.? Abi teknik özellikleri videoda detaylı belirtilmiş zaten.Ben ip4S veya One serisi düşündüğüm için DesireX'ı hanıma aldım ama akşamları evde telefon hep benim elimde Daha öncede söyledim çok akıllı telefon tecrübem yok ama fiyatına göre hızı,kamerası,kullanımı,ebat ve dizaynı bence gayet güzel.Bir cihaza sırf akıllı diye bin küsürlü rakamlar vermek istemiyorsan bence alınası. Eğer kendime tanıdıktan 2.el dediğim cihazlardan bulamazsam buna el koyabilirim 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Samsunglar için konuşuyoruz değilmi Hafıza kartı 16 mı olsun 32 mi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Abi Son derece basit. Zaten piyasada bir tane akıllı telefon var. En fazla 16 GB mı 32 GB mı alsam diye karar vermek zorunda kalırsın. Yav hee hee Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi teknik özellikleri videoda detaylı belirtilmiş zaten.Ben ip4S veya One serisi düşündüğüm için DesireX'ı hanıma aldım ama akşamları evde telefon hep benim elimde Daha öncede söyledim çok akıllı telefon tecrübem yok ama fiyatına göre hızı,kamerası,kullanımı,ebat ve dizaynı bence gayet güzel.Bir cihaza sırf akıllı diye bin küsürlü rakamlar vermek istemiyorsan bence alınası. Eğer kendime tanıdıktan 2.el dediğim cihazlardan bulamazsam buna el koyabilirim Abi temiz beyaz satılık one x var bi arkadaşım satmayı düşünüyordu sorayım istersen ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Ne kadar istiyor bir sorar mısın Mert? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi temiz beyaz satılık one x var bi arkadaşım satmayı düşünüyordu sorayım istersen ? Ne kadar istiyor bir sorar mısın Mert? Fiyat,yurtiçi mi, yurtdışı ise kesin kayıtlı mı ve kaç GB ? Öğrenebilirsen sevinirim Mert. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ne kadar istiyor bir sorar mısın Mert? Fiyat,yurtiçi mi, yurtdışı ise kesin kayıtlı mı ve kaç GB ? Öğrenebilirsen sevinirim Mert. Türkiye'den alındığını 1 sene civarı veya daha fazla garantisi olduğunu biliyorum abi 2 tane kılıfını falanda yanında verecekti. HTC One alacakmış. Sorarım abi. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Ben de Emin için soruyorum ha yanlış olmasın Güzel bir fiyat versin de alalım Mert. Keş on dı teybıl. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi aradım sordum şimdi kutusunu faturasını atmışlar, 16 gblıkmış 1300 civarı dedi. Bi insan neden atar ki telefon kutusunu ? Biraz sık telefon değiştiriyorlar note 2 vardı geçen şimdi nexus olmuş falan. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 16GB'lık için 1300 fazla Mert. Hatta 32'lik için bile çok denebilir. Biz çekiliyoruz Teşekkürler ilgine. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Önemli değil abi, bende olsam almazdım zaten o fiyata sıfır yurtdışı kayıtlı alınır. 2 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Afedersiniz ama yurt içi yurt dışı kayıt ne farkediyor ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Piyasasını bilmiyorum ama Desire X'in sıfırı bildiğim kadarıyla 800 küsür. Eğer öyleyse iyi fiyat abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 telefoncu arkadaşımı aradım, dışarıdan kredi kartına taksitle telefon alıp peşin paraya satanlar çok oluyor. dün bir tane gelmiş. tabi şimdi 2 el olmuş oluyor. ama sıfır ayarında ve kutusunda. şahsıma özel 400.tl ye verecek. üstelik alıp kullanacağız, beğenirsek ve hoşumuza giderse ödemesini bilahare yapacam. Marka model tip ? Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 telefoncu arkadaşımı aradım, dışarıdan kredi kartına taksitle telefon alıp peşin paraya satanlar çok oluyor. dün bir tane gelmiş. tabi şimdi 2 el olmuş oluyor. ama sıfır ayarında ve kutusunda. şahsıma özel 400.tl ye verecek. üstelik alıp kullanacağız, beğenirsek ve hoşumuza giderse ödemesini bilahare yapacam. DesireX ise bahsettiğin telefon süpermiş abi Rica etsem o arkadaşa söylersen benzer veya One serisi birşeyler düşerse haber ediversin Kelepir deyimi bile kifayetsiz kalır bu durumda 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Afedersiniz ama yurt içi yurt dışı kayıt ne farkediyor ? Yurtiçinde kayıt derdin olmuyor + 2 sene garanti. Yurtdışı telefonların bazılarında kayıt geçici oluyor ve 6 ay sonra pasaport aramak veya tekrar kayıt yaptırmak zorunda kalıyorsun. Biraz inceleyince hTC'de farklı ülkeler için farklı işlemciler kullanıldığını öğrendim. Bunlar benim bildiğim farklar.. Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 http://www.fordclubt...ost__p__1877370 htc desire x Mehmet'ciğim. bu gün sizlere nasıl diye sorduğum cihaz. Eğer bahsettiği gibiyse çok şanslısın abicim.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Afedersiniz ama yurt içi yurt dışı kayıt ne farkediyor ? Feti yurt dışı kayıt değil, yurt dışından ucuza alınan, Türkiye'de pasaporta kaydı yapılıp, kullanılabilen telefonlar var. Bazılarının garantisi olur, bazılarının olmaz. Pasaport kaydını kendin yaptırmazsan, riskli olur. Kapanma riski doğuyor. Yurt içi dediklerimiz de, Türkiye'de satılan telefonlar. Hepsiburada, KVK, Turkcell vs. gibi yerlerden alınanlar. Bunların böyle bir sorunu yok tabi. Ancak One X bile ilk çıktığında 800 TL farkla satılıyordu. Yurt içi-Yurt dışı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 http://www.fordclubt...ost__p__1877370 htc desire x Mehmet'ciğim. bu gün sizlere nasıl diye sorduğum cihaz. Bir tane daha bulursun heralde Genelde bunları faturaya ek kampanyalı alıyorlar... Yani kredi kartı ile taksitli değil... kredi kartı kullanmayanları tavan yapma taktiği galiba.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 telefoncu arkadaşımı aradım, dışarıdan kredi kartına taksitle telefon alıp peşin paraya satanlar çok oluyor. dün bir tane gelmiş. tabi şimdi 2 el olmuş oluyor. ama sıfır ayarında ve kutusunda. şahsıma özel 400.tl ye verecek. üstelik alıp kullanacağız, beğenirsek ve hoşumuza giderse ödemesini bilahare yapacam. İşte en sağlam avantaj bu tip telefonlarda oluyor. Adam gidiyor, Teknosa'ya, Turkcell TİM'e veya Evkur'a. Görünüşüne, havasına aldanıp alıyor. Ne android biliyor, ne telefonun özelliklerini. Telefonu alıp, ertesi gün öğlene şarjı bitince yandım anam diye koşarak yok paraya geri satıyor telefonu 2 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 İşte en sağlam avantaj bu tip telefonlarda oluyor. Adam gidiyor, Teknosa'ya, Turkcell TİM'e veya Evkur'a. Görünüşüne, havasına aldanıp alıyor. Ne android biliyor, ne telefonun özelliklerini. Telefonu alıp, ertesi gün öğlene şarjı bitince yandım anam diye koşarak yok paraya geri satıyor telefonu O duruma düşmek istemem. HTC de bu durum yok dimi abi yandım anam durumu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts