Yakup Amanvermez 30 Mayıs 2009 Paylaş 30 Mayıs 2009 Arkadaşlar!BSG marka amörtisör kullanan var mı?Memnun musunuz?SACHS marka daha pahalı ama değer mi?Orjinal olan motorcraft 98 AG koduyla başlayanlar MOTORCRAFT heralda ama onu da nasıl bulacağız? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2009 Paylaş 30 Mayıs 2009 Koniler sertlik ayarlıdır, yükseklik ayarlı yay+amortisör grupları başka. Yorum bağlantısı
Onur Demir 30 Mayıs 2009 Paylaş 30 Mayıs 2009 Hımm anladım.. Amortisör tek olarak orjinali ile değişti. Bi sıkıntısını görmedim. Yanıtlar ve yardımlar için teşekkürler tekrardan... Yorum bağlantısı
Yasin Güner_2 9 Ağustos 2009 Paylaş 9 Ağustos 2009 (düzenlendi) arkadaslar 2006 model focus 2 sahıbım ve aracta 17*55*225 lastık ebatlı mondeo x paket spor jantlar ve ayrıca 50 mm eicbach spor yaylar var aracın amortısorlerı patladı ve arac su anda cok sert. Ayrıca aracın muhtelıf yerlerınden de amortısorler patlak olduğu için ses gelmeye basladı. Sizce koni spor amortisör almaya deger mi yoksa yine normal bir amortisor mu alınmalı yorumlarınızı beklıyorum 9 Ağustos 2009 tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 9 Ağustos 2009 Paylaş 9 Ağustos 2009 Sanırım standart amörtisörlerle 5 cm. lik yayı uyguladınız. Böyle bir uygulama ile amörtisörlerin hasar görmesi kaçınılmazdı. Spor amörtisörlerle daha iyi sonuç alırsınız. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 9 Ağustos 2009 Paylaş 9 Ağustos 2009 225 tabanlı lastik ve 50 mm lik yay uygulaması yaptığınıza göre aracınızın sportif karakterli olmasını istiyorsunuz,tekrar orjinal amortisör taksanız bile bu uygulamaları kaldırmayacaktır,kesinlikle koni amortisör takmalısınız. Yorum bağlantısı
Yasin Güner_2 17 Ağustos 2009 Paylaş 17 Ağustos 2009 Değmez mi hiç! nerden alabılırız pekı bunu genelde ınternet uzerınde fıyat buldum konya ankara veya antalyada alabılcegım yer var mı Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 Ben öncelikle derimki lastik konusunda orjinal boyuta dönün ayrıca hiç bir amortisör 50mm'yi kaldırmaz spor amortisör şart ki ben coliover almayı planlıyorum bana umarım bu konuda Sefa yardımcı olacaktır Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 peki şöle bir durum yapsak; Benim aracımda ön amortisörler kötü durumda lakin arkalarda sıkıntı yok. Şimdi ben sadece önleri koni ile değiştirsem maliyeti düşürme açısından nedersiniz ? Mantıksız değil mi ? Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 (düzenlendi) Amortisör patlayınca araç daha yumuşak olur benim bildiğim. Sert değil. Yanlış mı biliyorum acaba? 17 Kasım 2009 tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 peki şöle bir durum yapsak; Benim aracımda ön amortisörler kötü durumda lakin arkalarda sıkıntı yok. Şimdi ben sadece önleri koni ile değiştirsem maliyeti düşürme açısından nedersiniz ? Mantıksız değil mi ? Bence araç dengesiz olur diye düşünüyorum yani önler sert arkalar yumuşak olacaktır ayrıca araçların savurma önceliği bildiğim ve hissettiğim kadarıyla arkadan başlar.. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 (düzenlendi) Amortisör patlayınca araç daha yumuşak olur benim bildiğim. Sert değil. Yanlış mı biliyorum acaba? +903. Yaylı arabanın amortisörü patlak olmazsa olmaz. peki şöle bir durum yapsak;Benim aracımda ön amortisörler kötü durumda lakin arkalarda sıkıntı yok. Şimdi ben sadece önleri koni ile değiştirsem maliyeti düşürme açısından nedersiniz ? Mantıksız değil mi ? Arkalar darılır,tez zamanda su koyuverirler. Şaka bi yana gerçekten böyle bi durumda arka amortisörler de uzun süre dayanmaz,ön tarafın absorbe edemediği darbeyi karşılamakta zorlanırlar. 17 Kasım 2009 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 5 cm'lik yay biraz fazla olmuş bence. 3.5 cm'lik hem görsel olarak hem de performans olarak yeter de artar bile... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 17 Kasım 2009 Paylaş 17 Kasım 2009 5 cm'lik yay biraz fazla olmuş bence. 3.5 cm'lik hem görsel olarak hem de performans olarak yeter de artar bile... +1 Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 Merhaba, 2007 dizel focus aracıma bundan bir kaç ay önce monroe marka amortisör takıldı. Aracın son derece sert bir sürüşe sahip olması, her tarafından ses gelmesi şöyle dursun. Direksiyon inanılmaz derecede sertleşti. Acaba diyorum sertleşme yanlış amortisör seçmekten olabilir mi? yoksa götürdüğüm özel servis başka bir şeyler yapmış olabilir mi? Fikirlerinizi arz ederim. Yorum bağlantısı
Volkan Yücel 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 Dizel focuslarda direksiyon sertlik ayarı var. Spor standart konfor diye 3'e ayrılıyor. Yol bilgisayarının içinde. Orayı kontrol edin sorun çözülebilir. Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 benim araç ghia değil. o sebeple bende yol bilgisayarı yok. Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 benim fikrim, gidip orjinalini takınız. en iyisi o. ben bir halt edip başka bir marka taktım, çok pişmanım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 Ghia olmak zorunda değilki, tüm fII'lerde yol bilgisayarı olmalı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 montaj hatası. normalde direksiyonu çevirince, amortisör de üst kulede biraz oynama yapar. Oynama yapamıyor ise sorun var demektir + bu şekilde çok fazla kullnamayın, direksiyon pompası bozulur! Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 ilk gelen trendlerde yok galiba : Yorum bağlantısı
Ali Fuat Alagöz 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 montaj hatası. normalde direksiyonu çevirince, amortisör de üst kulede biraz oynama yapar. Oynama yapamıyor ise sorun var demektir + bu şekilde çok fazla kullnamayın, direksiyon pompası bozulur! amortisör kafalarını yeni değiştirdik. bunları ilk takan gerizekalı servis amortisör kafalarını bile fason takmış. başka bir özel servis orjinalle değiştirdi. ama yine de memnun değilim. ben esas amortisörün muhteviyatından şüpheliydim ama, bu konuda da araştırma yapacağım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Kasım 2009 Paylaş 25 Kasım 2009 Ostimde Nam amortisör var. Bence gidip bir baktırın, hem montaj hatasına karşı hemde takılan amortisör için.. Yorum bağlantısı
Gökhan Becerik 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Aracımın arka koltuğuna oturan olduğu zaman makaslı araba gibi ses geliyordu çukurlarda özellikle Bayrampaşa Ford Bozkurt yetkili servisindearka amortisörlerimin değişeceğini söylediler ve yaklaşık 550 lira kadar bir fiyat çıkardılar , daha ucuza başka nerelerde yaptırabilirim Avrupa yakasında ? 2005 Fiesta 1.4 Benzinli Yorum bağlantısı
Bayram Köksal 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Benzer bir ses (tabi tahminen) aracaımda da vardı, arka koltuktan kaynaklanıyormuş, bir aksamı yağladılar ve giderildi. Belki bir fikir verir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts