Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Bu kadar şişirmeyin, bu sefer de fiyatını yüksek tutarlar. Şu anki GSII 1500-1600 ise S3 kaç para olacak? Minimum 2000 TL. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Bu kadar şişirmeyin, bu sefer de fiyatını yüksek tutarlar. Şu anki GSII 1500-1600 ise S3 kaç para olacak? Minimum 2000 TL. SII yi alalı tam 3 ay oldu. Ben alırken satıcıdaki eleman, abi harika telefon. Al bak memnun kalacaksın. Beğenmezsen bana sat demişti. Dün servisten döndüğünde telefonu geri alırken, satabilirim dedim. 850 TL teklif etti. Sinirlendim. Satılık değil dedim. Abi sen ne istiyorsun dedi. Bu teklifinin üstüne rakam konuşmam seninle dedim. Şimdi SIII alıp böyle bir durumla karşılaşacağıma, almam daha iyi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ben olsam ben de satmazdım, hakikaten ölücüymüş telefoncun Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 s2, s3 bilmem. Bugün note gördüm. O ne şahane birşeydir ya. Yeni kurbanım da geldi... Abi bak şimdi hTC . . . . . . . 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 L ile başlarım Neyse ya birşey demiyorum Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Desene İnsene seviyeme Yanındaki (avatar) adama dua et sen (genel olarak yani konuyla ilgisi yok) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Eee o olmasa ne yapacaktın? Seviyene inecektim işte Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 "Rahmet istedi" mi derler böyle olunca? Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Rahmetlinin arkasına sığınma, iniyorsan in İnmek mi Çıkmak için çok uğraşmam lazım daha. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Kıvırrr mod activeted "activated"dır o Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Bu kadar şişirmeyin, bu sefer de fiyatını yüksek tutarlar. Şu anki GSII 1500-1600 ise S3 kaç para olacak? Minimum 2000 TL. Öhö, öhö, hala 1840.-TL'ye satan yerler var Zafer. S3'ün fiyatı Note ile yakın olur. İlk başta öyle yazmıştım aslında. Tamam tamam, bizim konumuz yok diye hor görmeyin bizi. Ama konumuz açılsın, ben de sizi kovacam taammı. Bu üçüncü olacak Ahmet Bey, "nerede bu Evo 3D'nin GSM arena tadındaki incelemesi"? Nedir bu gizlilik? Bizim konunun sayfaları çoğalıp, kimse okumasın diye HTC'yi burada tartışıyoruz galiba:)) Rıdvan Bey, sizin telefoncu sanırım kullanmak için değil satmak için telefonu istiyor. Şu an ikinci eli 1.100-1.200 civarında. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Ben olsam ben de satmazdım, hakikaten ölücüymüş telefoncun Rıdvan Bey, sizin telefoncu sanırım kullanmak için değil satmak için telefonu istiyor. Şu an ikinci eli 1.100-1.200 civarında. Saygılarımla. Ben de arkadaşa kibarca "hamama git" dedim zaten Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Çok sürmez inşallah ben de Ağustosta gider alırım bi tane. Bana alma tamam mı? Kötü o ayfon Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Sen bilirsin. Ben de Zafer'e alırım... İstemiyorum ısrar etmeyin Sana da esiki alırım Onu hiç istemem, kelime oyunlarıyla kandıramazsın beni, alırsan Sensation XL olsun. Herşeyim gibi telefonum da ikslarç olsun Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Kardeşim burası Samsung topici. HTC meraklıları kendine ayrı topic açsın. Bulandırmayın bizim topicimizi. Dağılın leyynnnnn Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Htc tableti beceremedi artik uretmeyecekmis zaten htc neyi becermiş ki? peh. http://www.htc.com/tr/about/#awards Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 S3 çıkacak, bizim I9100'leri eleştirecek pek birşey bulamadığımız için konu cazibesini başka markaları bünyesine katarak sürdürüyor. 19 sayfanın 9 sayfası başka marka, 1 sayfası ise s ile ikinin yanyana gelmesi dolayısıyla uğradığımız azizliğe ayrılmış durumda. Neyse, Biz yeni başlık açalım en iyisi, burayı da HTC topiği yapalım:)) Zafer'in materyaller bizim konuyu ezdi. Ödüllerimiz, ilklerden oluşan tarihimiz derken, yakında bize yol gözükecek gibi. Mehmet(Mert), Mehmet(Kaya) Bey, Rıdvan Bey, alıştırıyorlar bizi yavaş yavaş, hani meşhur şu sıcak su kurbağası gibi olacağız diyorum. Tatlı dilli Zafer ve ekipler amiri Ahmet bizi yavaş yavaş asimile edecekler. Sonra bir Afrika Atasözü geldi aklıma(biraz değiştirdim tabi); "onlar bu sayfaya geldiğinde ellerinde HTC vardı; bizim elimizde ise sayfanın tapusu. Bize Android kardeşliği aşıladıklarında ise, onların elinde sayfamızın tapusu; bizim elimizde HTC bulunuyordu." Tehlikeyi farkında mısınız? Saygılarımla. Not: Orjinal hali: onlar afrika'ya geldiğinde ellerinde incil vardı; bizim elimizde ise topraklarımızın tapusu. bize sözde bağımsızlık verdiklerinde ise, onların elinde arazilerimizin tapusu; bizim elimizde incil bulunuyordu." Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 :D İlahi Evren Bey abicim Çok hoş yazmışsın. Bizim konumuz var, siz farketmemişsiniz. Daha da bu başlığa yazmam, nereye yazsam kovuluyorum zaten Buyrun : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/198809-htc-telefonlari-genel-baslik/ Devşirme başlık ama olsun Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 :D İlahi Evren Bey abicim Çok hoş yazmışsın. Bizim konumuz var, siz farketmemişsiniz. Daha da bu başlığa yazmam, nereye yazsam kovuluyorum zaten Buyrun : http://www.fordclubt...i-genel-baslik/ Devşirme başlık ama olsun Zafercim yaz da, seninki yazıyı aşmış Biraz gülelim diye yazdım sakın alınganlık yapıp gitme. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Zafercim yaz da, seninki yazıyı aşmış Biraz gülelim diye yazdım sakın alınganlık yapıp gitme. Ama sataşma vardı cevap verilmeliydi. Tamam madem ısrar ediyorsun yazarım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Evren Bey, burası Zafer'siz olmaz. O olsunki bizim telefonun değerini daha iyi anlıyoruz Aslında o farkında olmadan bizim telefonuda tanıtıyor Ama tekrar söylüyorum Zafer sensiz olmaz burası Snake 97'yi indirin matketten.Windows mobile ve iosta parali bizde bedava Çok dandik karpuz simgesi olan fruit diye bir oyun var.Kılıçla meyve kesme Ipade yüklemek istedim 0,99$ görünce hadi ya dedim ve arkasından kesinlikle android dedim. Beleş hava beleş su beleş ağaya herşey beleş. Heleki S2 cilere asphalt 6 bilem beleş. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Evren Bey, burası Zafer'siz olmaz. O olsunki bizim telefonun değerini daha iyi anlıyoruz Aslında o farkında olmadan bizim telefonuda tanıtıyor Ama tekrar söylüyorum Zafer sensiz olmaz burası Çok dandik karpuz simgesi olan fruit diye bir oyun var.Kılıçla meyve kesme Ipade yüklemek istedim 0,99$ görünce hadi ya dedim ve arkasından kesinlikle android dedim. Beleş hava beleş su beleş ağaya herşey beleş. Heleki S2 cilere asphalt 6 bilem beleş. Eyvallah hocam Dediğin gibi olsun Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Eyvallah hocam Dediğin gibi olsun HTC başlığında kendi kendine yazıp durmaktansa Samsungcularla iki laf atmak daha iyi değil mi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Ona kendi kendine yazıp durmak değil de "alışılmışın dışında duran, radikal ve aykırı tavır" diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts