Umut Taşlı 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 kalitesini bilmem de, gündüz farları çok güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Led aydınlatmaların tasarımı oldukça güzel Yorum bağlantısı
Yasin Gözütok 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Fiyati ne kadar ? 1000 tl genelde bu tip farlar için düşünceler. 1-mercegi dandik 2-ayarları saglıklı çalışmıyor 3-gündüz farlarında mantar led kullanılıyor,aydınlatma yetersiz sadece gölgede belli oluyor. 4-bozulma anında tek veya parça bulman olanaksız. 5-bir kere agzım yandı ,kesinlikle bidaha almam. çakma ledlerden değil mercek bixenon far motoruda mevcut Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Çok güzel görünüyor focus 3 alirsam takarim...:lol: Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Erkan abi bu stoplar yakışır senin araca Yorum bağlantısı
Özhan Çarklı 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Bende şöyle bişey buldum çok beğendim hatta bayıldım ama ürüne göre çok para istiyorlar.Ayrıca İstanbulda bulamadım tayvan ve çinde var ebay da satıyorlar. Hem sinyal verildiğinde sarı yaıp sönüyor,hem gündüz farı DRL diye geçiyor. http://www.ebay.com/itm/LED-Fog-Lamp-cover-3-GEN-DRL-Daytime-Running-Light-For-Ford-Focus-2012-2013-/281162930760?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item41769dda48&vxp=mtr Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Resimler alıntıdır. Facebook ta bir grupta rastladım bu fotolara hemen foruma aktarmak istedim. Keyifli Forumlar... Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 şöyle bir şey düşündüm ama? (sol stop) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Resimler alıntıdır. Facebook ta bir grupta rastladım bu fotolara hemen foruma aktarmak istedim. Keyifli Forumlar... Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Yasin Gözütok 18 Kasım 2013 Paylaş 18 Kasım 2013 Erkan abi bu stoplar yakışır senin araca 750 TL Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 kusura bakmayın arkadaşlar focus 3 ler için tasarlanmış mamuller bir ithalatcı firmadan buldum bunları eğer bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlar olursa benimle iletişime gecerlerse onlara yardımcı olmak isterim bu firmanın focus 2,5 ile ilgili ürünleri var mı? Varsa link v.s. var mı yada resim. Far ile ilgili olacak.. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Cem Durna 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 merhaba arkadaslar. focus 3 aracima bi xenon projektor modifiyesi yapcam. bosch gen 5 balans ariza isigi yakarmi? bilgisi olan kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim. balans http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2x-yeni-hella-bi-xenon-kople-set...balast,anpul,kapaklar-137766290/detay/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 merhaba arkadaslar. focus 3 aracima bi xenon projektor modifiyesi yapcam. bosch gen 5 balans ariza isigi yakarmi? bilgisi olan kullanan varsa yardimci olursa cok sevinirim. balans http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2x-yeni-hella-bi-xenon-kople-set...balast,anpul,kapaklar-137766290/detay/ Öğrenci kardeşim Cem bey, Kelimenin doğrusu BALAST tır. Voltaj düşeceği ışık yanabilir. Yorum bağlantısı
Cem Durna 2 Ocak 2014 Paylaş 2 Ocak 2014 Kelimelere takılcağınıza cümlenize bakın derim bi Yorum bağlantısı
Gökhan Bora Yıldız 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 focus 3 lere bi-xenon olmuyor arkadaşlar erime yapması normal kaldırmıyor ,ancak sağlam bir dirençle bu iş halloluyor onuda şimdiye kadar bir kişinin yaptığını duydum,oda illaki oraya gitmemizi istiyor direncini yollamıyor isterseniz araştırım.... Yorum bağlantısı
erkan tüzer 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Arkadaşlar merhaba bende ocak ayının 7 si itibariyle focus 3 alarak aranıza katıldım aracı ılk olarak aldıgımda sadece ve orjinal binmek istiyordum fakat eskibi 320 kullanıcısı olarak modifiye ve aksesuardan uzak duramıyorum ilk olarak renkli camları tamamlamak için oncamlara film çekildi ve sonra cam ruzgarlıgı takıldı ve daha sonra GÜNDÜZ FARIna takmış durumdaydım ve maliyetleri yuksekti ve tesadüfen esnek gündüz farını gördüm aldım ve takdım sonra titantum kara farlar hoşuma gidiyordu fakat şuan kara far alacak durumum olmadıgından far filmi uygulamasını yaptım (far filmi transparan folya degil far filmi olarak geçiyor) far filminde sinyal kısmını acmadım cunki park modulu uygulamadan hos durmayacagını duşundum araç garantili oldugundan da sinyale amerikan park modülü uygulayamadık, parklara sarı ampul takıp şimdilik on tarafı tamamladım sayılır... İç kısma suan itibarıyle taban kaplaplama yaptım fakat onun fotosu yok şuan oem cihaz sipariş verildi... 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 kazasız belasız, hayırlı uğurlu olsun farlar cok hos olmus 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Gözlerine sürme çekilmiş iranlı bir kadın gibi kazasız belasız binin. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Gündüz farlarını ben de düşünüyorum kaç paraya aldınız hocam ? Takma olayını siz mi yaptınız , basit mi kurulumu ? Yorum bağlantısı
Safak Acar 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Hayırlı uğurlu olsun Maşallah.. Far flimini dışarıdan mı uyguladınız? Beğendim güzel olmuş bende düşünmeye başladım Yorum bağlantısı
Safak Acar 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 (düzenlendi) Öyle olmuş zaten ama bana baktıkca Sanki far açılıp içindeki kromajlı bölüm boyanmış gibi duruyor çok şık durmuş.. Acaba siyah focusa da yakışırmı 8 Şubat 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts