Serkan Toker 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Yazma, batıyorsun. Hadi bu artı ben eksiyi nereye kaynak (lehim diyor bazıları) yapacağım diye düşündüm abi... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 hort. son 3 gündür nedense araç beni, ya da ben aracı çarpıyorum. üstelik kıyafetlerim de her zamanki kıyafetler. sebebi elbiseden ve ayakkabıdan değilse neden olabilir-in cevabını araştırınca Stresten kaynaklandığına dair bilgilere ulaştım. evet; yalan da değil, ama ilk defa strese girmedik ki? gel de işin içinden çık çıkabilirsen. Valla abi, kıyafet aynı olabilir ama kombinasyonu farkıdır bence. Mesela beyaz gömleğinle bordo yeleğini aynı anda ilk defa giymek gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2013 Paylaş 10 Ekim 2013 Hadi bu artı ben eksiyi nereye kaynak (lehim diyor bazıları) yapacağım diye düşündüm abi... Lehim/kaynak işi bir türlü oturmamıştır insanımızın kafasında. Mahallede ufak tefek tamir yaptığımı bilirler. Bir gün komşu, oğlunun bisikletini almış geldi. Yeenim bizim oğlan bisikleti kırmış şunu bir kaynatıversen? Abi bende kaynak makinası yok ki. La olmamı, geçen saç gurutma makinasının gaplusunu kaynattıydın ya!! glup!!! Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Merhabalar; Aracımda bir elektrik çarpması var. Sadece ben değil araca binen herkesi zıplatıyor. İndikten sonra kapıyı kapatırken oluyor. Özellikle kapının üst kısmından kapıyı tuttuğumuzda cızırt diye çarpıyor. Hem sürücü hem yolcu tarafı ikisi de çarpıyor. Bu durumun sebebi nedir? Neler yapılabilir? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 aracınıza son zamanlarda ilave bir ekipman, aksesuar, koltuk kılıfı vs. taktınız mı, Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Merhabalar; Aracımda bir elektrik çarpması var. Sadece ben değil araca binen herkesi zıplatıyor. İndikten sonra kapıyı kapatırken oluyor. Özellikle kapının üst kısmından kapıyı tuttuğumuzda cızırt diye çarpıyor. Hem sürücü hem yolcu tarafı ikisi de çarpıyor. Bu durumun sebebi nedir? Neler yapılabilir? Detaylar ve geniş konu aşağıda mevcut. Buradan devam edebilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241305-elektrik-carpmasi/ Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 aracınıza son zamanlarda ilave bir ekipman, aksesuar, koltuk kılıfı vs. taktınız mı, Hocam 5-6 ay önce ses sitemi taktırdım. Amfi ve subwoofer var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Fatih Bey, sizin çarpan elektrik statiktir.. Ses sistemi buna sebep olamaz.. Mevcut konudan devam edilsin arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Lehim/kaynak işi bir türlü oturmamıştır insanımızın kafasında. Mahallede ufak tefek tamir yaptığımı bilirler. Bir gün komşu, oğlunun bisikletini almış geldi. Yeenim bizim oğlan bisikleti kırmış şunu bir kaynatıversen? Abi bende kaynak makinası yok ki. La olmamı, geçen saç gurutma makinasının gaplusunu kaynattıydın ya!! glup!!! Lisede elektrik bölümü okurken duyan fırını, saç kurutma makinesini, ütüyü vs. bilumum elektrikli cihazı kaptı geldi...Ütü ve fön makinesinin getirisi olmuyordu ama fırınlar çalışır durumda teslim edildikten bir kaç saat sonra börek masada oluyordu... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Lehim/kaynak işi bir türlü oturmamıştır insanımızın kafasında. Mahallede ufak tefek tamir yaptığımı bilirler. Bir gün komşu, oğlunun bisikletini almış geldi. Yeenim bizim oğlan bisikleti kırmış şunu bir kaynatıversen? Abi bende kaynak makinası yok ki. La olmamı, geçen saç gurutma makinasının gaplusunu kaynattıydın ya!! glup!!! kolu bacağı kırılan çocuğunu getiren olmadı mı abi,şunu da gaynatıver diye Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 (düzenlendi) Dedem her köye gidişimde, dedem; oğlum sen ne okudun, ben ; elektrik öğretmenliği dede, dedem; hele get şu bizim ahırın lambası yanmıyyy, bi bağ.. ben ; peki dede..!! 11 Ekim 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 eski toprağın hali başka oluyor. benim kaynana uykusu gelince şu sözü söyler. " yandı köz, bitti söz, kalkın gidin siz, yatacagız biz" eskilerde özlü ve dokandırıcı söz bitmez.. yersen kabarcuğ (bir tür kızartma) yemezsen kapu açuğ.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 insan çarpar, genelde kışlık giysiler, çoraplar naylon montlar sebep olur 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 benzin tankerlerindeki gibi sende egsozdan yere değecek şekilde bi zincir bağla . topraklanmış olursun 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Elektrik sorunu araçta değil sizde, toprakta yalın ayak yürüyün biraz Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Kış geldi lastik tabanlı ayakkabı giyiyorsanız kuvvetle muhtemel Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Daha detay içerik, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241305-elektrik-carpmasi/ Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Hocam üzerinizde statik elektrik var genelde arkadaşların dedigi gibi kazaklardan ve giydiginiz ayakkabıdan oluyor heleki çalıştıgınız ortam parke ise kaucuk ayakkaı giyiyorsanız çok fena yapar. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Şahin 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 araca inip binerken kapıya dokundugumda elektrik carpıyor ufak bi carpma acaba bendemi elektrik var deyip cıplak ayak cayır cimen bile gezdim fayda etmedi arabada var bi sorun nedeni hakkında bilgisi olan varsa yardım beklemekteyim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 kendimi bildim bileli var ve benim canımı bi hayli acıtıyor özellikle akşamları iyi bir şekilde kıvılcım çıkartıyor yalnız bu tek araçta değil bindiğim tüm araçlar için geçerli neredeyse genelde kazak tarzı giyinince daha da bir artma oluyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Araç sizi değil, siz aracı çarpıyorsunuz Ayakkabınızı değiştirin bi de. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 kıyafetle alakalı olabilir. benimde çok şikayetçi olduğum bir durum.Artık refleks olmuş bende. Araçtan inerken çarpmasını bekliyorum , çarpmazsa seviniyorum mutlu oluyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts