Tahir İlter 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Birikmiş forum konuşamama hışımları saçılmış foruma. Gülünç O değil de senin dizi bitti sen hala set gezmeye geleceksin Karakolu falan öyle bırakmışlar,bakkalda ki malzemeri bedava dağıtmışlar millete,hala tabelası duruyor ama haftasonu oralarda yardırıyordum. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 O değil de senin dizi bitti sen hala set gezmeye geleceksin Karakolu falan öyle bırakmışlar,bakkalda ki malzemeri bedava dağıtmışlar millete,hala tabelası duruyor ama haftasonu oralarda yardırıyordum. Nasip kısmet işi, devlete vergi vermekten para kalmadı gezmeye Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Nasip kısmet işi, devlete vergi vermekten para kalmadı gezmeye Daha dur ehliyete para vereceksin 10 yıl sonra 100 tl vereceksin Biriktirmeye başla bence sen.Ancak biriktirirsin Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Nasip kısmet işi, devlete vergi vermekten para kalmadı gezmeye 22 inç jantlardan devlet vergi almıyor her halde 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 (düzenlendi) Nasip kısmet işi, devlete vergi vermekten para kalmadı gezmeye 22" jantları satıp ödersin artık. 22 inç jantlardan devlet vergi almıyor her halde Sen nereden çıktın ben takılacaktım jantlara sil kendini yok et bakayım. 3 Temmuz 2013 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 22" jantları satıp ödersin artık. Sen nereden çıktın ben takılacaktım jantlara sil kendini yok et bakayım. 2 dakika geciktin abi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Daha dur ehliyete para vereceksin 10 yıl sonra 100 tl vereceksin Biriktirmeye başla bence sen.Ancak biriktirirsin fotoculuktan çıkartırım parasını, vergi yok algı yok, bundan sonra böyle 22 inç jantlardan devlet vergi almıyor her halde 22" jantları satıp ödersin artık. Sen nereden çıktın ben takılacaktım jantlara sil kendini yok et bakayım. Kıskanmayın, 22 jant kaldıracak arabam yok diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Bu ülkenin ekonomisi kötü ancak ayakta tutan bir şey var. Oda çok yüklü miktarda dönen yabancılara ait sıcak para. O paralar umarım geri çekilmez ancak çekildiği gün ben göreceğim ekonomiz süper diyenleri. Geçenlerde fed bir açıklama yaptı. Fed dediğimiz şey Amerikanın merkez bankası. Tam net olarak hatırlamıyorum ama yurt dışında bulunan paraları geri çekeceğiz dediler. Dünyadaki borsalar olumsuz etkilendi. Düşüşler yaşandı. Ama en çok hangi borsa düştü etkilendi oda bizim borsamız oldu. Demek ki garip bir durum var ortada. Ancak bizi yönetenler borsa bu iner de çıkar da dedikleri için bence rahat olmamız lazım. 10 yıldır o para dönüyor. Döne döne başı döndü fotoculuktan çıkartırım parasını, vergi yok algı yok, bundan sonra böyle Bak sende öğrenmişsin Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 fotoculuktan çıkartırım parasını, vergi yok algı yok, bundan sonra böyle Kıskanmayın, 22 jant kaldıracak arabam yok diye Seninkinin de kaldırdığı pek söylenemez hani kaldırıma çıkamıyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Seninkinin de kaldırdığı pek söylenemez hani kaldırıma çıkamıyor. 40 yanak lastiğinizle taşa çıkmaya korkuyorsunuz mübarek. 30 yanak lastiği rüyanızda bile süremezsiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Ya sizler çok iyi niyetlisiniz ya da bizler çok fesat düşünüyoruz Benim düşüncem seninkine benzer ancak beni şaşırtan 10 yıldır ayaktayız. İnşallah bu şekilde devam eder. örneğin 10 yıldır devalasyon olmadı 10 yıldır dolar 2-3 katına çıkmadı 10 yıldır görünen bariz krizler olmadı 10 yıldır 5 nisan kararları gibi ciddi krizler yaşanmadı. Bir şekilde bu gemi yürüdü öyle yada böyle. Eski hükümetlerden hatırlıyoruz nasıl oluyorsa 3-4 yılda bir kriz vururdu. Enflasyon tavan yapardı. Bu işi nasıl yürütüyorlar bilmiyorum ama helal olsun. Ama ben daima korkuyorum o da bir gerçek. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Şikayete basaymı mı? Konu özüne dönecek mi? Açık açık söylüyorum. 12 sayfa okudum 10 sayfası devlet maliye işlerine dönmüş. Gırgır yapalım dedik arada o da yemedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Açıkçası ben 10 yıl önceki peynir fiyatları ile günümüzdeki peynir fiyatlarına bakıyorum da 10 yıldaki toplam enflasyon oranlarının bayağı bir üstünde. Bunun gibi örnekler oldukça fazla. Ya da günümüzdeki kamuya ait borçların 10 yıl önceye göre yüzde 60 oranında artması pek bir anlam ifade etmiyor sanırım çoğu kişi için. NOt: Şu cümleleri kurmadan tartışmayı başarsak süper olacak Mert mutlaka biryerden patlak verirdi ama değilmi? Memur maaşı 10 yıl önce ne kadardı şimdi ne kadar Benzin 10 yıl önce ne kadardı şimdi nekadar Bu liste uzar gider. 10 yıldır bende senin gibi düşünüyordum ve düşünüyorum ama halka baktığımda herkes herşey alabiliyor. Öyle yada böyle. Ben çocukken çikolata lükstü şimdi bakıyorsun.... Neyse Dua edelimde Düşündüğümüz kötü şey başımıza gelmesin. Şikayete basaymı mı? Konu özüne dönecek mi? Açık açık söylüyorum. 12 sayfa okudum 10 sayfası devlet maliye işlerine dönmüş. Gırgır yapalım dedik arada o da yemedi. Ne oldu yabancı kaldın konuya Fotoğrafçılık konusuna bak geçici olarak Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 12 sayfa 223 tane mesaj okudum bi tuvalete gidip geliyim konu hakkında yorum yapıcam... :D 101TL nedir verelim gitsin hepimizde araba var yahu 1 dpo benzin almayı verin bea... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 NOt: Şu cümleleri kurmadan tartışmayı başarsak süper olacak Mert mutlaka biryerden patlak verirdi ama değilmi? Memur maaşı 10 yıl önce ne kadardı şimdi ne kadar Benzin 10 yıl önce ne kadardı şimdi nekadar Bu liste uzar gider. 10 yıldır bende senin gibi düşünüyordum ve düşünüyorum ama halka baktığımda herkes herşey alabiliyor. Öyle yada böyle. Ben çocukken çikolata lükstü şimdi bakıyorsun.... Neyse Dua edelimde Düşündüğümüz kötü şey başımıza gelmesin. Ne oldu yabancı kaldın konuya Fotoğrafçılık konusuna bak geçici olarak Hiç yabancı değilim, çatır çatır cevaplarım evelAllah, lakin burası bunun yeri değil. Çok iyi biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Kendi üretimimiz abla... Made in Trakya... Arabanın deposunuda küçülttük süt güğümü koyduk... Al sana 1 depo işte... Böyle yapınca namımızda yürüdü modifiyeci dediler bize... :D 1 depo benzin? Sizin oralarda benzin kaç para kardeş Oraya geleceğim de 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 NOt: Şu cümleleri kurmadan tartışmayı başarsak süper olacak Mert mutlaka biryerden patlak verirdi ama değilmi? Memur maaşı 10 yıl önce ne kadardı şimdi ne kadar Benzin 10 yıl önce ne kadardı şimdi nekadar Bu liste uzar gider. 10 yıldır bende senin gibi düşünüyordum ve düşünüyorum ama halka baktığımda herkes herşey alabiliyor. Öyle yada böyle. Ne oldu yabancı kaldın konuya Fotoğrafçılık konusuna bak geçici olarak Gelişen en büyük sektör devlet memurluğu oldu... Evet benzin çok arttı. Halka bakıp fikir sahibi olmak çok geniş kapsamlı birşey, kişisel olarak mimkin değil. Saniyedeki teknolojik gelişme ve uluslar arası rekabet tüketim mallarının ucuzlamasını sağlıyor, kendimden biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Gelişen en büyük sektör devlet memurluğu oldu... Evet benzin çok arttı. Halka bakıp fikir sahibi olmak çok geniş kapsamlı birşey, kişisel olarak mimkin değil. Saniyedeki teknolojik gelişme ve uluslar arası rekabet tüketim mallarının ucuzlamasını sağlıyor, kendimden biliyorum. Abi demek ki objektif karar vermek zor ekonomi hakkında. Kişiye göre değişir, çevreye göre değişir, insanların isteklerine göre değişir...... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Abi demek ki objektif karar vermek zor ekonomi hakkında. Kişiye göre değişir, çevreye göre değişir, insanların isteklerine göre değişir...... Aynen Mehmet, Çevrendeki sosyal hayat yada görüp içinden seçebildiklerin sana ekonomik bilgi oluşturabilir. Ne kadar izole yaşarsan o kadar mutlu olursun aslında. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Yeter.. epeyce içinizi boşaltmışsınız.. Geri kalanı başka konuya inşallah... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts