İçeriğe Yönlendir

Aramızda Pilot, Havacı, Sanal Pilot Varmı ?

Ugurcan Yogun

Recommended Posts

Mert Yeldan

Approach yaparken gerekli yerden girmiyorsun demekki ya da uçağı ayarlayamadın.Bu arada Hangi konudan anlatıma başlamamı istersiniz ? Principle of Flight (uçuşun temel prensipleri ) Ya da İnstruments (sistemler göstergeler aletler ?

Bir yerden kaçırıyorum ama bi bulamadım sabahtan beri :) Akşama sağolsun Haşmet Abi yardım edecek allah razı olsun.

Yalnız şunu anladım oyundan öte ciddi ciddi bilgi emek ve tecrübe istiyor.

Hangisi kolayınıza geliyorsa oradan başlayın bence, daha çooook yolun başındayız ne de olsa :p

HaberTürk tv de başka bir program 

https://www.facebook.com/photo.php?v=393832858598

Face üyeliği olmadan da açılıyor sanırım.

Abi sen misin o :p

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

ILS siz, cesna ile baka baka iniyorum sorun yok :)  fakat, şu heading ,frenkansları vs ayarlayıp göstergelerle inmek istiyorum. Kısaca tarif eder misiniz?

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

ILS siz, cesna ile baka baka iniyorum sorun yok :)  fakat, şu heading ,frenkansları vs ayarlayıp göstergelerle inmek istiyorum. Kısaca tarif eder misiniz?

IFR uçuş oldukça geniş bir konu. Chart okumayı bilmeniz lazım. Burası da sonuç da Ford forumu. Mail atarsanız size döküman yollarım anlamadıklarınızın üstünden geçeriz.

hasmetg(mail işareti)gmail.com

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

IFR uçuş oldukça geniş bir konu. Chart okumayı bilmeniz lazım. Burası da sonuç da Ford forumu. Mail atarsanız size döküman yollarım anlamadıklarınızın üstünden geçeriz.

hasmetg(mail işareti)gmail.com

Ben yolladım :p

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

akşam o zaman size chart okuma yol takibi ils vor yaklaşmaları ile ilgili bildiklerimi aktarmaya çalışayım

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

-filmlerde olur ya pilotlar ölür , kule ile konuşa konuşa indirir ,brus vilis miydi , kimdi o. :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

sessiz sessiz takipteyim ben de.

bi saitek joystick alayım da döneyim pistlere. :)

Gel yavrum, ankara asfaltı boingi bekler :D

Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan

Gel yavrum, ankara asfaltı boingi bekler :D

dalaman hava alanı açık mı adaş :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bilmem pampa, dalamanda ils varsa gideyim oraya ama genelde inmek yerine çakılıyorum :D

Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan

Bilmem pampa, dalamanda ils varsa gideyim oraya ama genelde inmek yerine çakılıyorum :D

bilmiyorum yurt dış uçuşlar yapılıyor. Vardır heralde :)
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

bilmiyorum yurt dış uçuşlar yapılıyor. Vardır heralde :)

Varmış pampa çıkıyorm yola

Yorum bağlantısı
Mert Gülkokan

Varmış pampa çıkıyorm yola

sanki etrafı dağlık diye biliyorum. Aman çakılayım deme :)
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Mert ve Evren beylere dosyaları yolladım. Ya da öyle sanıyorum :)  bu gmail'e alışamadım. Alıp, almadığınızı yazarsınız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Mert ve Evren beylere dosyaları yolladım. Ya da öyle sanıyorum :)  bu gmail'e alışamadım. Alıp, almadığınızı yazarsınız.

Abi, geldi. Teşekkür ederim, inceleyeceğim güzelce :) 

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay
(düzenlendi)

ben de alabilir miyim merak ettim neler var elinizde. gokhantongay@gmail.com

tarihinde Gökhan Tongay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Çok güzel, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

ben de alabilir miyim merak ettim neler var elinizde. gokhantongay@gmail.com

Yolladım çok özel şeyler değil, sanal havacılık forum ve sitelerinde olan, derli toplu bilgiler.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dün Adana'dan İstanbul'a geldim thy ile.

Benim fsx'te kötü joystick ile kalktığım gibi kalktı pilot, bir sağa bir sola bir sağa bir sola. Bulutların üstüne çıkana kadar yalpaladık. Sanırım aşırı ruzgardan dolayı.

İnerken nasıl indi :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dün Adana'dan İstanbul'a geldim thy ile.

Benim fsx'te kötü joystick ile kalktığım gibi kalktı pilot, bir sağa bir sola bir sağa bir sola. Bulutların üstüne çıkana kadar yalpaladık. Sanırım aşırı ruzgardan dolayı.

Realtime weather ile oynuyorsan güzel sallar. Asıl birde modülleri yükleyince fena oluyor. Hiç modüllerle oynamadım ama ben.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben de şuan Adana'ya gidiyorum. Realtime weather ile, 20 Bin feette bile iyi sallıyor :) Bakalım inebilecek miyim İLS ile :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...