İçeriğe Yönlendir

Antalya'da Tatil

Alper Aksakal

Recommended Posts

Ali Tatlısu

oda başı mı 2 kişilik odada kişi başı mı. rakam çok iyi

mayıs sonu fiyatı kişi başı herşey dahil fiyatı 60 tl idi. sezon fiyatı farklıdır şimdi. beklentiyi çok yüksek tutmayınca sıkıntı olmuyor.  

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Bu kadar kişi Antalya'ya gidiyor, Antalya bayramlaşması nasıl olur :D

Antalya ekibi hiç toplanmadı ama Antalyaya tatile gelenlerle buluşulabilir  :D  ama turizmde çalışınca izinim olurda gelebilirmiyim oda meçhul :(  :(

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Alanya Aydınbey resort otel

alanya FA-ME resort otel

Eftalia resort otel tevsiyelerim arasındadır....

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

arkadaşlar muhafazakar otel (tesettür otel de diyorlar).. bayanlara özel havuzu olan bir otel arıyorum. caprice güzeldi. ama çok kalabalıktı. fiyatları çok yüksek oluyor...

benzeri tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Otel araştırırken aşağıdaki oteli görmüştüm.

http://www.ottomanfamilyhotel.com/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Lonicera otele gidiyoruz. Alanya. Pasotatil.com ile anlaşması var. Fiyat iyi. Otelde iyiymiş.

tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

arkadaşlar muhafazakar otel (tesettür otel de diyorlar).. bayanlara özel havuzu olan bir otel arıyorum. caprice güzeldi. ama çok kalabalıktı. fiyatları çok yüksek oluyor...

benzeri tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

http://www.sahinnparadise.com/trAntalya 90 kemer 50 km falan uzak kumluca turistik değil yerli halka yönelik sera bölgesidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Lonicera otele gidiyoruz. Alanya. Pasotatil.com ile anlaşması var. Fiyat iyi. Otelde iyiymiş.

7-8 yaşlarında kaçak havuzuna girerdik bu otelin hemen dibinde benzer isimli bi otel daha vardı ama hatırlayamadım

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Azad Mirzade

Baktım herkes gezi konusu açmış ben de kıskandım, aslında soracağım bir şey yok, İstanbuldan yola çıkıp  izmitin ordan aşağı salınıp normal güzergahımda Antalya'ya kadar gitmeyi planlıyorum FORD KA ve iki kız bebekle tabi hanım da olacak :biggrin:

Malum 23 Nisan pazartesine denk geliyor 3 günlük tatil tabi ben de peşine 4 gün daha izin yazdım, sonra baktım ki 30 Nisan pazartesine denk geliyor ama salı günü 1 mayıs e dedim 30 nisanı da ekle. Tarihe 23 nisanı ve 1 Mayısı iznine katan ilk insan olarak geçmiş olabilirim. Hatta ve hatta duruma göre 2 3 ve 4 mayısı da izne katıp şöyle sağlam bir yıllık izin yapabilirim sanırım bunu 30 nisan günü kararlaştırmayı planlıyorum :biggrin:

Antalya için öneriye pek ihtiyacım yok sanırım hanım oranın yerlisiydi gidince enteresan enteresan yerlere girip çıkıyoruz, en sevdiğim yer de kurşunlu şelalesi oluyor hep, inanın manavgat ya düden şelaleleri kurşunlu şelalesinin yanında hiç bir şey ...

Yarın akşam yola çıkmayı planlıyorum nasipse, inşallah KA beni utandırmayacak ve güzel bir Antalya yolculuğu yapacağız.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
10 dakika önce, Azad Mirzade yazdı:

Malum 23 Nisan pazartesine denk geliyor 3 günlük tatil tabi ben de peşine 4 gün daha izin yazdım, sonra baktım ki 30 Nisan pazartesine denk geliyor ama salı günü 1 mayıs e dedim 30 nisanı da ekle. Tarihe 23 nisanı ve 1 Mayısı iznine katan ilk insan olarak geçmiş olabilirim.

Ramazan bayramına ne kaldı şurda.. bağla gitsin... 

Antalya'yı çok seviyorum.. Yakın olsa her ay giderim.. Ha uzak olunca da senede en az 2 defa gidiyorum.. 

• Beğen 3
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
24 dakika önce, Azad Mirzade yazdı:

İstanbuldan yola çıkıp  izmitin ordan aşağı salınıp normal güzergahımda Antalya'ya kadar gitmeyi planlıyorum FORD KA ve iki kız bebekle tabi hanım da olacak :biggrin:

Ben Fiesta ile Hanım, Ben ve 2 yaşındaki oğlumla neler çektim Çanakkale - Antalya - Çanakkale... 

Sizinki iyi cesaret... :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
49 dakika önce, Azad Mirzade yazdı:

Baktım herkes gezi konusu açmış ben de kıskandım, aslında soracağım bir şey yok, İstanbuldan yola çıkıp  izmitin ordan aşağı salınıp normal güzergahımda Antalya'ya kadar gitmeyi planlıyorum FORD KA ve iki kız bebekle tabi hanım da olacak :biggrin:

Malum 23 Nisan pazartesine denk geliyor 3 günlük tatil tabi ben de peşine 4 gün daha izin yazdım, sonra baktım ki 30 Nisan pazartesine denk geliyor ama salı günü 1 mayıs e dedim 30 nisanı da ekle. Tarihe 23 nisanı ve 1 Mayısı iznine katan ilk insan olarak geçmiş olabilirim. Hatta ve hatta duruma göre 2 3 ve 4 mayısı da izne katıp şöyle sağlam bir yıllık izin yapabilirim sanırım bunu 30 nisan günü kararlaştırmayı planlıyorum :biggrin:

Antalya için öneriye pek ihtiyacım yok sanırım hanım oranın yerlisiydi gidince enteresan enteresan yerlere girip çıkıyoruz, en sevdiğim yer de kurşunlu şelalesi oluyor hep, inanın manavgat ya düden şelaleleri kurşunlu şelalesinin yanında hiç bir şey ...

Yarın akşam yola çıkmayı planlıyorum nasipse, inşallah KA beni utandırmayacak ve güzel bir Antalya yolculuğu yapacağız.

KA ile Isparta-Antalya yolunu kullanmanızı tavsiye etmem. Rampa,sürekli tırlar ve yol çalışmaları ile eziyete dönüşebilir. Burdur üzeri gidersiniz yol biraz uzar ama çift yol ve düz olunca sıkıntısız yolculuk yapabilirsiniz. Navigasyon kullanacaksanız mutlaka güncelleyin Antalya merkez çok değişti güncel olmayan navigasyon ile eziyet olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Araba ile istanbul antalya kaç saat sürüyor?

Benim planımda ağustos başında gitmek uçak mı araba mı kararsız durumdayız.

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
54 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Ramazan bayramına ne kaldı şurda.. bağla gitsin... 

Antalya'yı çok seviyorum.. Yakın olsa her ay giderim.. Ha uzak olunca da senede en az 2 defa gidiyorum..

fena fikir değil :D

41 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Ben Fiesta ile Hanım, Ben ve 2 yaşındaki oğlumla neler çektim Çanakkale - Antalya - Çanakkale... 

Sizinki iyi cesaret... :bravo:

ufaklık mı zorlaştırdı yolu, valla zorlanacağımı sanmıyorum hikaye anlata anlata giderim gibi benim ufaklıklar hikaye dinlemeye bayılıyorlar :biggrin: araba sıkıntı çıkarmasın da gerisi kolay olur, ilk uzun yol gidişimiz biraz heyecan var tın tın gideceğiz işte.

14 dakika önce, Tahir İlter yazdı:

KA ile Isparta-Antalya yolunu kullanmanızı tavsiye etmem. Rampa,sürekli tırlar ve yol çalışmaları ile eziyete dönüşebilir. Burdur üzeri gidersiniz yol biraz uzar ama çift yol ve düz olunca sıkıntısız yolculuk yapabilirsiniz. Navigasyon kullanacaksanız mutlaka güncelleyin Antalya merkez çok değişti güncel olmayan navigasyon ile eziyet olur. 

bunu dikkate alacağım, telefondan yandex kullanıyor olurum zaten, mobil navigasyonların yavaşlığı beni öldürüyor yoksa. Burdur yoku tercih edilecek.

8 dakika önce, Erdoğan Temur yazdı:

Araba ile istanbul antalya kaç saat sürüyor?

Benim planımda ağustos başında gitmek uçak mı araba mı kararsız durumdayız.

Kayınbabamlar istanbuldan antalyaya 9-10 saatte gidiyorlar fiorino ile, ben 12 saatte filan giderim molalar uzun olur. 750km düz yol

Tek gidecekseniz uçak en iyi tercih biz keyfine gidiyoruz arabayla. yoksa uçak kesinlikle daha ucuzve konforlu  kişi başı 60 tl ye bilet bulabiliyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Çok keyifli bir gezi olacağını düşünüyorum.ALLAH kaza bela arıza vermesin.Hayırlı yolculuklar.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Şimdi, Fatih Sarıkaya yazdı:

Çok keyifli bir gezi olacağını düşünüyorum.ALLAH kaza bela arıza vermesin.Hayırlı yolculuklar.

Allah razı olsun inşallah öyle olur, piknik modunda seyahat etmeyi planlıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Size iyi tatiller dilerim.

Bende Antalya yı çok severim.Her ay en az 1 kez gidiyoruz.Geçen hafta sonu denize bile girdik su biraz soğuk ama idare ediyoruz.Gerçekten yaşanılacak şehirlerin başında geliyor Trabzon'dan sonra :) Emekli olunca 6 ay Antalya 6 ay Trabzon'da yaşama hayalim var.İnşallah o günleri görebiliriz.

Benim hanım öğretmen olduğu için okul gösterileri var bu tatil bir yere kıpırdayamıyoruz yoksa bu fırsat kaçmazdı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade

Şu güzegahı takip ederim sanıyorum

https://www.google.com/maps/dir/İstanbul/Demirel+Mahallesi,+Kepez%2FAntalya/@38.9782807,27.8707028,7z/data=!4m19!4m18!1m10!1m1!1s0x14caa7040068086b:0xe1ccfe98bc01b0d0!2m2!1d28.9783589!2d41.0082376!3m4!1m2!1d30.0308389!2d40.7632916!3s0x14cb50f0b0f76f0b:0xade3528c9b8b51a0!1m5!1m1!1s0x14c3863dbe8a005f:0xb9a5d423b8d829d!2m2!1d30.7263732!2d36.9852476!3e0

5 dakika önce, Ahmet Türedi yazdı:

Size iyi tatiller dilerim.

Bende Antalya yı çok severim.Her ay en az 1 kez gidiyoruz.Geçen hafta sonu denize bile girdik su biraz soğuk ama idare ediyoruz.Gerçekten yaşanılacak şehirlerin başında geliyor Trabzon'dan sonra :) Emekli olunca 6 ay Antalya 6 ay Trabzon'da yaşama hayalim var.İnşallah o günleri görebiliriz.

Benim hanım öğretmen olduğu için okul gösterileri var bu tatil bir yere kıpırdayamıyoruz yoksa bu fırsat kaçmazdı.

Çok teşekkürler, kesinlikle katılıyorum, kendim gresunluyum ama antalyayı daha bir başka sevdim açıkçası, hanımköycülük müdür nedir artık bilemedim :D

Belki bir kaç yıl sonra temelli taşınabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

İyi tatiller iyi yolculuklar. Antalyayı seviyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Tatil kelimesi kulağa nede hoş geliyor. Ama olan var olmayan var, konuşmayın böyle şeyler kardeşim.:p

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

geçen sezon sonu antalyaya geldim hava sıcaksa çekilmiyor gerçekten ama serin havalarda gezmek çok iyi olacaktır,kaleiçi olmazsa olmaz ben antalya merkezden sahilden kemer çıralı finike kaş kalkan sahil turu yaptım mutlaka görülmesi gereken bir güzergah,tavsiye ederim deniz sezonu için erken ama etrafı görmek için harika....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Bir saat önce, Azad Mirzade yazdı:

ufaklık mı zorlaştırdı yolu, valla zorlanacağımı sanmıyorum hikaye anlata anlata giderim gibi benim ufaklıklar hikaye dinlemeye bayılıyorlar :biggrin: araba sıkıntı çıkarmasın da gerisi kolay olur, ilk uzun yol gidişimiz biraz heyecan var tın tın gideceğiz işte.

Yol uzadıkça, çocukların sabırsızlığı daha da artıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Antalya ikinci memleketim gibidir, her sene gitmeyi istiyorum. İlk uzun yolunuz için tavsiyem yorulduğunuz vakit az daha gideyim demeden dinlenmeniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
40 dakika önce, Erdem Bozkurt yazdı:

geçen sezon sonu antalyaya geldim hava sıcaksa çekilmiyor gerçekten ama serin havalarda gezmek çok iyi olacaktır,kaleiçi olmazsa olmaz ben antalya merkezden sahilden kemer çıralı finike kaş kalkan sahil turu yaptım mutlaka görülmesi gereken bir güzergah,tavsiye ederim deniz sezonu için erken ama etrafı görmek için harika....

bu dediğinizi geçen sene yaptım, çok zevk almadım açıkçası. Lara ya gidip denize girmek de benim için yeterli, ama kaşın plajları da gerçekten cam gibi

28 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Antalya ikinci memleketim gibidir, her sene gitmeyi istiyorum. İlk uzun yolunuz için tavsiyem yorulduğunuz vakit az daha gideyim demeden dinlenmeniz.

kesinlikle katılıyorum, asla gaza gelmem ve yorulduğum anda direksiyonu bırakırım, zaten bu konuda kendime güvenmesem uçakla giderim, hem daha konforlu hem daha az masraf malum antalya biletleri her zaman ucuz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayirli yolculuklar iyi tatiller. Sene basinda devamsizlik yapan ogrencilerime olum bak daha yaz gelmedi diyorum. sizin icin de yaz tatiline daha cok var diyorum simdi kredinizi tuketirseniz yazin ne yapacaksiniz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

En önemli şey uyku. 

Birgün işten çıktım İstanbul’dan ertesi sabah izmirde işim vardı. Gece yolculuğu yapıp sabaha karşı izmir’e ulaştım Saat 5 gibi. Saat 10 gibi işimi hallettim dönüş yoluna geçtim. Biraz yorgundum ama çok değil. Neyse bursa’ya geldim, yolaz kaldı feribotta biraz uyurum diye düşünüyordum. Bursa’da ışıklarda durdum. Arkadan gelen uzun korna sesiyle irkildim ki uyuyakalmışım. ki uyku bastırmış da değildi.  Uzun yolda en mühimi uyku tekrar etmiş olayım:)

iyi yolculuklar şimdiden 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...