Okan Tansel 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Sanırsam gelecek yıllarda bir volkswagen vardı denilecek bu gidişle tarihin tozlu sayfalarında kalacak gibi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Donanımhaber sitesinde VW forumunda araçlarını yere göğe sığdıramayan kullanıcıları da bir panik almış. Herkes yerden yere vurmaya başlamış. Çinden sonra Hindistanda da son gelen satış rakamları epey kötü. Porsche Cayenne serisinin bazı motorları da ABD de satışı durdurulmuş. Anlaşılan baş aşağı koptu gidiyor VW 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 66 bine aldığım aldığım araç, 26 bin liralık arıza çıkartsa üzerine benzin döker yakarım o arabayı Bu araç 2013 model geçen günkü mesaj. Malum sitenin mobil uygulama ekran görüntüsü.Aracın iç ve dış tasarımı harika ama. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Gazete ve TV yayınlarındaki reklamları arttı nedense. Dikkat çekmek istedim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 ben bilmem arkadaş,kapısı tok kapanıyor mu? yeter o bana. 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Acaba gerçekten tok kapanıyor mu. O da sakin sistem kapının kapatıldığını anlayıp hoparlörü devreye sokuyor olmasın. Hileli tok kapı sesi. ben bilmem arkadaş,kapısı tok kapanıyor mu? yeter o bana. 8 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 İş gittikçe büyüyor şimdi de benzinli motolarda da emisyon hilesi çıkmış http://odatv.com/benzinli-motorlarda-da-manipulasyon-var-0611151200.html Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Bence VW motor üretmeyi durdursun bir an önce. Hak yola gelip PSA mezhebine girsinler 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 jetta ve caddy türkiyede satısı durduruldu ve porche bmw wsgn gibi markaların dızel 2500 ve 3500 cc arasındakı araclardada problemler cıkmıs alman otomobıllerı cokuste son dakıka olarak c220 mercedes salalom testınden kalmıs ve 2007-2009 arası mercedes modellerınde airbag sorunu ıcın 126000 arac gerı cagırılıyormus Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 vesile ile uzun süre önce mazda/bmw/vw üçlüsünde uzun yol testinde en temizinin vw olduğu. diğer motorların emisyonlarında da acaip fena yüksek değerlerin ölçüldüğü medyaya düşmese de tekniğe düştü. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) yakıt harcaması düştükçe azot oksit yukarı çıkar. Özellikle "lean burn" yani 14/1 oranının altında yanan motorlarda bu olur. Honda CİVİC eski 1.5 motorlar bu nedenle yasaklanmıştır. keza city 1.5, eski crx... vs vs. dikkatle bakın: https://en.wikipedia.org/wiki/Lean-burn 9 Kasım 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Kaynak var mıdır ? Sormamın nedeni bmw yi görünce çok şaşırdım. 2.0 dizel 184 hplik otomatik bir araç uzun yolda 4.8 yakabiliyorsa ki bir ara forumda paylaşan olmuştu emisyon değerlerinin yüksek olması garip geliyor. var. dosyası elime ulaşırsa paylaaşcağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 ooooooo neler olmuş: http://money.cnn.com/2015/11/09/news/companies/volkswagen-pay-owners/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 yani bol gazlayıp az mı kirletiyoruz? ooooooo neler olmuş: http://money.cnn.com/2015/11/09/news/companies/volkswagen-pay-owners/ ben de diyorum ferit şahenk neden magazin kanalı satın aldı Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 7 ay yurt içi yurt dışı işler nedeniyle tabikide üşengeçlikten muayene geciktirip , trafiğe yakalanınca 10 gün önce yaptırdım, bizde bir sıkıntı yok . İlgisi varmı bilmiyorum ama vw gurup araçlarda dizellerde araba dururken boşta gaza basınca yaklaşık 2500- 3000 dd benzinlilerde yanlış hatırlamıyorsam 3500- 4000 dd yi geçmiyor araba orda kalıyor. muayenede de aynısı oldu. oysaki boşta 10 km hızla gidin gaza basın 5000 dd görüyor... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Ugras bey, kac haftadir burda bunu konusuyoruz. Araciniz teste girdiginde hersey normal gorunuyor. Bu arada ABD'de VW sahiplerine dava acmama sarti ile 1000$ veriyormus. Bunlar pazarcidan beter ya. 9 Kasım 2015 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ugras bey, kac haftadir burda bunu konusuyoruz. Araciniz teste girdiginde hersey normal gorunuyor. Bu arada ABD'de VW sahiplerine dava acmama sarti ile 1000$ veriyormus. Bunlar pazarcidan beter ya. Biliyorum ben tüv türk bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapmamış halen diye yazdım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ugras bey, kac haftadir burda bunu konusuyoruz. Araciniz teste girdiginde hersey normal gorunuyor. Bu arada ABD'de VW sahiplerine dava acmama sarti ile 1000$ veriyormus. Bunlar pazarcidan beter ya. şart yok demiş yazıda. Yorum bağlantısı
Atilla Cifter 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 (düzenlendi) Bosch yazılımı geliştiren şirket olarak gözüküyor, muhtemelen ortaya çıkma riskine karşılık yazışmalara ya da sözleşmelere "test amacı dışında kullanım yasalara aykırı" gibi ifadeler eklemişler. Adama sorarlar yasalara aykırı yazılım yapılır mı manyakmısınız? Bu pisliğin bir ucu Bosch'a da dayanırsa "İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" sözü de tarihe karışacak. Şöyle idi: Bosch: İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim Volkswagen: Para kaybetmektense sahtekarlık yapmayı tercih ederim. Yenisi: Allah Volkswagen'i de Bosch'u da davul etsin, boğuluyoruz! Bu arada bu işin maliyetinin 77 milyar dolar olabileceği söyleniyor ( http://www.drive.com.au/motor-news/the-men-that-cost-vw-77b-20150923-gjtn8z.html), bunun bile üzerinde olabilir (77 milyar dolar VW için iflas demek). Firmanın kısa vadede tek çözümü fiyatları çok hızlı düşürmesidir, ancak bu bile çözüm olamayacak çünkü sıfır ekonomik karın altı iflastır (VW şu an sıfır ekonomik karda üretim yapıyor ve sürümden kazanıyor). Bunun otomobil piyasasına yansıması kısa vadede tüm firmaların fiyatları aşağı çekmek zorunda kalmaları olacaktır. Emisyon skandalı sonunda Bosch'a da sıçradı. http://www.hurriyet.com.tr/emisyon-skandali-boscha-sicradi-40016610 20 Kasım 2015 tarihinde Atilla Cifter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Altun 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Wv satışları bu ay yıllık bazda geçen sene aynı aya oranla yüzde 3.5 düşmüş. Doğuş oto damper fabrikası da üretimi durdurmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 bmw ler hakkında medyada yazı haber bilgi yok değil mi? duyan gören var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Vw ve bosch haricinden herhangi bir firma ismi geçmiyor iyi ....... bakalım daha neler olacak. muzla çalışan delorean heryerde 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 (düzenlendi) yazlım yapılan hle yazılımla gideriliyor iyi iş 26 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Açıklamalar ilginçmiş gerçekten Madem performans ve yakıt tüketimi değişmiyor, tasarımı en başından neden bu şekilde yapmamışlar ki? Bir arkadaşım paylaşmış...http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2015/11/Massnahmen_KBA.html 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts