Ali Darbaz 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 İlkay Başaran yazdı: Ali Darbaz yazdı: yahu deget, tüpsüz olsun, benzin olsun hiç bir araba yolda bırakmaz. Her araba yolda bırakabilir. Bin tane parça birleşince araba oluyor. Benzin hortumu yırtıldı ne yapacaksın? yahu o manada değil, Şu an Gm motorlarının üzerine yapışan , subab yakması , conta yakması vs vs şeyleri düşünerek yazdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu o manada değil, Şu an Gm motorlarının üzerine yapışan , subab yakması , conta yakması vs vs şeyleri düşünerek yazdım. 1.4 t lerin corsacıların bulunduğu mekanda bunu söyleme, kurtulamazsın valla Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: 1.4 t lerin corsacıların bulunduğu mekanda bunu söyleme, kurtulamazsın valla Gm 1,4T LUV motorum olsa varya , Üff üzerinde birde 6 iler 6t40 Gmdat şanzıman tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Oda piston kiriyormus ben denk gelmedim ama denk gelenler var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 Arabama 3 tane Dexcool alıp Antifreez değişimi yapacam . litresi 78 liradan buldum. https://www.hepparca.com/gm-dexcool-kirmizi-antifriz-1-litre-orijinal Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Arabama 3 tane Dexcool alıp Antifreez değişimi yapacam . litresi 78 liradan buldum. https://www.hepparca.com/gm-dexcool-kirmizi-antifriz-1-litre-orijinalBunun yerine castrol radicool koysan perfomansı düşük mü olur? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Ali Darbaz yazdı: Arabama 3 tane Dexcool alıp Antifreez değişimi yapacam . litresi 78 liradan buldum. https://www.hepparca.com/gm-dexcool-kirmizi-antifriz-1-litre-orijinal Bunun yerine castrol radicool koysan perfomansı düşük mü olur? Bizim arabalara Gm Etilen Glikol önermiş. https://tr.wikipedia.org/wiki/Etilen_glikol CASTROL RADICOOL sadece ve sadece Radicool yazanalıncak. Oda Etilen glikol kullanıyor. Dex cool birebir aynısı ama rengi mavi. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Arabama 3 tane Dexcool alıp Antifreez değişimi yapacam . litresi 78 liradan buldum. https://www.hepparca.com/gm-dexcool-kirmizi-antifriz-1-litre-orijinal Ne gerek var total al opet al petrolofisi al shel al euro ile fiyatlanmıs ürünler bence gerek yok Erkan Işık yazdı: Ne gerek var total al opet al petrolofisi al shel al euro ile fiyatlanmıs ürünler bence gerek yok https://www.onlineyedekparca.com/urun/opel-kirmizi-organik-3-litre-antifiriz Yorum bağlantısı
Erkan Işık 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 5 lt yılbasında 165 lira imiş di dex-cool hep kur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2021 Paylaş 6 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu deget, tüpsüz olsun, benzin olsun hiç bir araba yolda bırakmaz. E bırakacak seni işte. Japon olsa bırakmazdı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2021 Yazar Paylaş 6 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: E bırakacak seni işte. Japon olsa bırakmazdı yahu 80 derecede termostatı açılıyo diye araba yolda mı bırakır. Önemli olan yağ sıcaklığı . Yağım soğuk kalsa tüketimim artar. 5,8 litre tüketimle Şile gitmişim. Daha ne olsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2021 Paylaş 6 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu 80 derecede termostatı açılıyo diye araba yolda mı bırakır. Önemli olan yağ sıcaklığı . Yağım soğuk kalsa tüketimim artar. 5,8 litre tüketimle Şile gitmişim. Daha ne olsun. Chevy bu. Ne yapacağı belli olmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Aralık 2021 Yazar Paylaş 6 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Chevy bu. Ne yapacağı belli olmaz Chevy dürüst araba. Önceden haber verme konusunda üstüne tanımıyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Aralık 2021 Yazar Paylaş 7 Aralık 2021 Dün akşam benzin aldım. Depo 47 litre benzin yüklendi. 457 lira para ödedim. Şimdi hedef bu yakıtlar en az 3 hafta işe gidebilmek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Bu gün yaptığım ölçümde termostat beni çok üzdü. Kaloriferi kapatıp arabanın ısınmasına yardımcı olmak istedim. 8 derece ve yağmurda 80 dereceden yukarı çıkmadı. Hipermil yaparken daha 69 dereceye kadar düştü. Hareket halinde iken vitesi boşa attım. Su pompası çalışmasın ateşleme kesilmesin istedim. Fakat o halde bile düştü. Kritik eşiğe düşmedik, kaloriferi açıkken 69 derecede çalışıyor. Ama bu durumu bir süre idare etmem şart. Çünkü param yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Hastalık hızlı ilerliyor hybrid, motor suyu sıcaklığı 55 altına inince motoru çalıştırıyor suyu ısıtmak için. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Mert Gülkokan yazdı: Sponsor bulsana sen bu tip durumlar için Asgari ücret zammını bekliyorum. Ona göre termostad yan sanayi tek parça alacam. bakımıda belyesim var. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Taksitle al internetten, ödemesi gelene kadar zammın gelmiş olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Taksitle al internetten, ödemesi gelene kadar zammın gelmiş olur Yok şimdilik panjura bez koymayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Yok şimdilik panjura bez koymayı düşünüyorum taksi dolmuşları örnek al, bez çok riskli, mukavva ve kağıt türevleri konmalı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: taksi dolmuşları örnek al, bez çok riskli, mukavva ve kağıt türevleri konmalı Sünger olurmu Akustik sünger Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Sünger olurmu Akustik sünger Parçalanıp hava emişe giderse 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2021 Paylaş 9 Aralık 2021 Ali Darbaz yazdı: Sünger olurmu Akustik sünger taksilerde hiç görmedim, yılların tecrübesi var o uygulamada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2021 Yazar Paylaş 9 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Parçalanıp hava emişe giderse Emişe gitmex. Mesafe var Yorum bağlantısı
Recommended Posts