O.Yücel Çetin 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: Randevuyu Marmaristen almışlar, onu değişebilir miyiz diye soruyor ama. Yeni randevu bakacaklar bulabilirlerse mevcudu iptal edip yeni randevu oluşturacaklar mümkün yani. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Aşının yan etkisi yamulttu beni. Halsizlik Eklem ağrısı ve ateş var. Geçmiş olsun Mert,ilk dozda yan etki yaşamış mıydın? Ben ilk dozu oldum hiç bir yan etki olmadı da merak ettim şimdi .. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: Geçmiş olsun Mert,ilk dozda yan etki yaşamış mıydın? Ben ilk dozu oldum hiç bir yan etki olmadı da merak ettim şimdi .. Yaşadım abi yaklaşık 10 gün sonra covid gibi belirtiler vardı ama 2 günde geçti. Gittiğim doktor bulaştırıcı olmadan düşük ölçekli covid geçiriyorsun demişti. Şimdi ise dün vuruldum geceden beri halsizlik diz ağrısı ve baş ağrısı var. Ara arada ateşim çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Yaşadım abi yaklaşık 10 gün sonra covid gibi belirtiler vardı ama 2 günde geçti. Gittiğim doktor bulaştırıcı olmadan düşük ölçekli covid geçiriyorsun demişti. Şimdi ise dün vuruldum geceden beri halsizlik diz ağrısı ve baş ağrısı var. Ara arada ateşim çıkıyor. Çok geçmiş olsun, sen yine ufaklığa pek yaklaşmamaya çalış ne olur ne olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Dogan Arsiray yazdı: ben de doğal olarak aşılandım. zaten hasta olmamıştım. ama hasta olup iyileşen bir kişi yeniden korona olmuş. yani olay bir anda aşıyı bitirmediğin sürece sürekli başa sarıyor. yuzde yuz haklisin her kisini antikor seviyesi ve suresi ayni olmuyor birde mutasyonlu virusler var asi olan kisilerin bile mutan viruslere bunyeleri ne tepki verir tam olarak bilinmiyor asinin amacinin viruse yakalanmaman degilde hastaligi hafif atlatmak oldugunu soyluyorlar Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Yaşadım abi yaklaşık 10 gün sonra covid gibi belirtiler vardı ama 2 günde geçti. Gittiğim doktor bulaştırıcı olmadan düşük ölçekli covid geçiriyorsun demişti. Şimdi ise dün vuruldum geceden beri halsizlik diz ağrısı ve baş ağrısı var. Ara arada ateşim çıkıyor. Grip aşısı olurken hastalık, soğuk algınlığı vs varken vurmazlardı. Muhtemelen hastayken aşı olduğun için yamuldun. Geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 zaten asi, hastalik vucudu yormadan yakalanabilsin diye yapiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Yaşadım abi yaklaşık 10 gün sonra covid gibi belirtiler vardı ama 2 günde geçti. Gittiğim doktor bulaştırıcı olmadan düşük ölçekli covid geçiriyorsun demişti. Şimdi ise dün vuruldum geceden beri halsizlik diz ağrısı ve baş ağrısı var. Ara arada ateşim çıkıyor. Vücut savaşıyor. İstirahat, doğru beslenme ve bol su ile düzene girer. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Yeldan yazdı: Aşının yan etkisi yamulttu beni. Halsizlik Eklem ağrısı ve ateş var. Neden böyle yapıyor sana ya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Neden böyle yapıyor sana ya Vücudu doğal olmayan hiçbişeye hazırlıklı değil ki Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Yaşadım abi yaklaşık 10 gün sonra covid gibi belirtiler vardı ama 2 günde geçti. Gittiğim doktor bulaştırıcı olmadan düşük ölçekli covid geçiriyorsun demişti. Şimdi ise dün vuruldum geceden beri halsizlik diz ağrısı ve baş ağrısı var. Ara arada ateşim çıkıyor.Geçmiş olsunBiontech te yan etkiler çok az diyorlardı yanlış mı hatırlıyorumAşı kaynaklı mı bu yoksa varyantlardan birinin belirtileri mi acaba[emoji848]Varyantsa eğer bulaştırma ihtimali yüksek 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Mayıs 2021 Paylaş 11 Mayıs 2021 Neden böyle yapıyor sana ya Savaşıyor vücut Antikor üretiyor abi Geçmiş olsunBiontech te yan etkiler çok az diyorlardı yanlış mı hatırlıyorumAşı kaynaklı mı bu yoksa varyantlardan birinin belirtileri mi acaba[emoji848]Varyantsa eğer bulaştırma ihtimali yüksekSinovac ın yan etkisi az Neden böyle yapıyor sana ya An itibari ile aşı öncesi halime döndüm [emoji3] geçti. 7 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Salman 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Sağlık çalışanlarının eşlerine aşı tanımlanmış.Eşime yarın için randevu alabiliyorken sinovac diye ısrar ettiği için alamadık.Biontech için randevu veriyor,biz Ankaradayız belki başka yerlerde her ikisi içinde alınabiliyordur .Benim gibi sağlıkçı olup eşi sağlıkçı olmayanlar deneyebilir. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 12 Mayıs 2021 Paylaş 12 Mayıs 2021 Bende eş kontenjanından yarına biotech randevusunu aldım. Bakalım nasıl bir etki yapacak. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Covit geçirdikten 6 sonra yani geçen hafta biontech 1.doz aşımı oldum. Ancak 2.doz için randevu alamıyorum. Covit geçirenlere 1 doz biontech bile yeterli koruma sağladığına dair söylentiler var. Acaba bu sebepten 2.doz yapılmayacak mı yoksa aşı olmadığından randevu mu vermiyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 2. doz için 6-8 hafta süre demişlerdi, sonradan açılacak belki randevu ekranı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Annem ikici Aşısını oldu, Babam haftaya çarşamba aşısını olacak. Bizde hiç sekme olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2. doz için 6-8 hafta süre demişlerdi, sonradan açılacak belki randevu ekranı Aşı vurulurken bir gün sonra randevunuzu 42 gün sonrası için alabilirsiniz demişlerdi. Onun için şimdiden alayım diyorum ama olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Aşı vurulurken bir gün sonra randevunuzu 42 gün sonrası için alabilirsiniz demişlerdi. Onun için şimdiden alayım diyorum ama olmuyor. bir süre sonra açılır bence sistem, yarı yolda bırakmazlar Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Aşı vurulurken bir gün sonra randevunuzu 42 gün sonrası için alabilirsiniz demişlerdi. Onun için şimdiden alayım diyorum ama olmuyor. 1.doz aşınız sisteme kaydedilmemiş olabilir mi ? 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 13 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Aşı vurulurken bir gün sonra randevunuzu 42 gün sonrası için alabilirsiniz demişlerdi. Onun için şimdiden alayım diyorum ama olmuyor. e-Nabız'da ilk doz aşınız yapıldı görünüyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2021 Paylaş 13 Mayıs 2021 Covit geçirdikten 6 sonra yani geçen hafta biontech 1.doz aşımı oldum. Ancak 2.doz için randevu alamıyorum. Covit geçirenlere 1 doz biontech bile yeterli koruma sağladığına dair söylentiler var. Acaba bu sebepten 2.doz yapılmayacak mı yoksa aşı olmadığından randevu mu vermiyorlar.Ben 2. Doz için randevu almıştım. Şimdi kontrol ettim. Hala aktif randevum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Ersin Gökdemir yazdı: 1.doz aşınız sisteme kaydedilmemiş olabilir mi ? 1.doz gözüküyor sistemde. Hatta seçim yaparken sadece biontech seçebiliyorum. Birkaç gün daha deneyim bakalım. Aşı yok ellerinde desem, 1.doz olanların 2.dozlarını ayırıyorlar diye biliyorum. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 14 Mayıs 2021 Paylaş 14 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: 1.doz gözüküyor sistemde. Hatta seçim yaparken sadece biontech seçebiliyorum. Birkaç gün daha deneyim bakalım. Aşı yok ellerinde desem, 1.doz olanların 2.dozlarını ayırıyorlar diye biliyorum. Konuma göre almaya çalış Abi aşı olan en yakın hastaneden alabiliyorsan olduğun yerde şimdilik aşı yok demektir. Bana burada bir hafta kala alacaksın demişlerdi ama ben yakın ilçede randevu gözükmesine rağmen kendi ilçemde randevu alamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Bilenler bir aydınlatırsa sevinirim..Bu gün aşı randevum çıktı..Biontec olmak istiyorum ama penisilin allerjim var..Risk almalımıyım yoksa direk sinovac mı olayım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts