Ayhan Onaran 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Arkadaşlar silecek depo suyunu bu güne kadar hep cam suyu koydum yani hiç su ilave etmedim.Sek cam suyu zararlı denildi,su ile karıştırmak gerekiyor falan diye duydum aslı varmı?? Bazı cam suları kıvamlı olduğu için tortulanma yapabiliyor.Ancak günümüzdeki ucuz cam sularının zaten büyük kısmı su.Bu yüzden endişe edecek bir durum yok.Sek koyabilirsiniz... Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Bazı cam suları kıvamlı olduğu için tortulanma yapabiliyor.Ancak günümüzdeki ucuz cam sularının zaten büyük kısmı su.Bu yüzden endişe edecek bir durum yok.Sek koyabilirsiniz... tamamdır Ayhan bey sek e devam:) Yorum bağlantısı
Güray Ünal 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Sileceklerin etkisiyle mi? Bilmiyorum abi ama silecekleri yeni aldım camın tam ortasını silmiyor yer değiştim her yolu denedim gene silmedi en son koldan dedim onuda değiştim banamısın demedi Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 İzmir Metro Market'tede görmüştüm. 17 TL gibi bir fiyatı vardı. Fokuslara şöfor tarafı 600mm yolcu tarafı 550 mm alın ön camı tamamen siliyor Yorum bağlantısı
Serhat Öker 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 Selam Arkadaşlar. Arka cama su geliyor ama ön cama bir türlü gelmiyor.Herhangi bir tıkanma mı var ya da başka bişey mi anlayamadım.Bununla ilgili sorun yaşayan ya da çözen var mı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Haziran 2011 Paylaş 7 Haziran 2011 Selam Arkadaşlar.Arka cama su geliyor ama ön cama bir türlü gelmiyor.Herhangi bir tıkanma mı var ya da başka bişey mi anlayamadım.Bununla ilgili sorun yaşayan ya da çözen var mı. Ön tarafa su sıkmak istediğinizde motor sesi geliyormu? Yorum bağlantısı
Aşkın Konuk 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 arkadaşlar 2004 HB collection arka cam sileceğimde sorun var. normal silme moduna alınca zamanı geldiğinde yarıda kalıyor ikinci temizleme zamanı geldiğinde devam ediyor. yani süresi yarıya düşmüş gibi, pek anlamam ama yada dişilide bir kayma oldu bu yüzden geçerli zamanda yarı yol alıyor. fakat arka cam su sıktığımda silecek 3-4 kez tam tur silme işini sorunsuz yapıp kafasına göre bir yerde işlem bittiğinde duruyor, yani herzaman kenara gidip orada durmuyor, sizce sorun nedir, benim yapabileceğim bir arızamıdır. eğer detaylı tarif yaparsanız elimden iş gelir , yapabilirim diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 arkadaşlar 2004 HB collection arka cam sileceğimde sorun var. normal silme moduna alınca zamanı geldiğinde yarıda kalıyor ikinci temizleme zamanı geldiğinde devam ediyor. yani süresi yarıya düşmüş gibi, pek anlamam ama yada dişilide bir kayma oldu bu yüzden geçerli zamanda yarı yol alıyor. fakat arka cam su sıktığımda silecek 3-4 kez tam tur silme işini sorunsuz yapıp kafasına göre bir yerde işlem bittiğinde duruyor, yani herzaman kenara gidip orada durmuyor, sizce sorun nedir, benim yapabileceğim bir arızamıdır. eğer detaylı tarif yaparsanız elimden iş gelir , yapabilirim diye düşünüyorum. Bu arızalar silecek rölesinden oluyordu sanırım .. Yorum bağlantısı
Aşkın Konuk 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Bu arızalar silecek rölesinden oluyordu sanırım .. bu röle arabanın neresindedir acaba, yerini bulabilirsem kapalı röle değilse kontak spreyi ile temizlemeyi deneyeyim, kapalı tip röle ise uygun fiyata ankarada bulup kendim değiştiririm işçilik ödememiş olurum, Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 bu röle arabanın neresindedir acaba, yerini bulabilirsem kapalı röle değilse kontak spreyi ile temizlemeyi deneyeyim, kapalı tip röle ise uygun fiyata ankarada bulup kendim değiştiririm işçilik ödememiş olurum, Sigorta kutusundadır büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Aşkın Konuk 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 Sigorta kutusundadır büyük ihtimalle. bi bakayım kutuya müsait zamanda teşekkürler Ersen Bey Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ekim 2011 Paylaş 18 Ekim 2011 evet; kaputta mavi Su var ve kuruyunca iz yapıyor. Kaput ıslakken sıkılanlar gözükmüyordur daha sonra kuruyunca sabun kalıntıları çıkıyordur ortaya ; bence sorun yoktur Sadık abi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ekim 2011 Paylaş 18 Ekim 2011 Park ettiğim yerin açısına göre benim başıma geldi birkaçkez; sorun olduğunu düşünmemiştim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Ekim 2011 Paylaş 19 Ekim 2011 Bazen benim fıskiyelerden de geliyor.Sebebini hala çözemedim..Ancak benim araç 2000 model Normaldir... Yorum bağlantısı
Levent Güdü 29 Kasım 2011 Paylaş 29 Kasım 2011 Bende Silecekleri değiştirsem iyi olacak bosch aerotwin düşünüyorum ya da böyle birşeymi yapsam 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Kasım 2011 Paylaş 30 Kasım 2011 Şu yukarıdaki video da olanlardan takıver.Ölçü mühim değil 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Kasım 2011 Paylaş 30 Kasım 2011 Fıskiyelerden su kusması bizim burda da sık gördüğümüz olaylardan. Genelde soğuk sıcak arası hava şartlarından kaynaklanıyor. genleşmeden dolayı fıskiyenin tepesinden bir miktar silecek suyu sızıntı şeklinde kaputa akıyor. Ama burdaki tamamen soğuktan... Yorum bağlantısı
Metehan Türk 20 Ocak 2012 Paylaş 20 Ocak 2012 Benim araç bir yılını doldurdu sileceklerin değişmesi gerekirmi? Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 20 Ocak 2012 Paylaş 20 Ocak 2012 Benim araç bir yılını doldurdu sileceklerin değişmesi gerekirmi? İşlevini düzgün yapamıyorsa yani tam silemiyor ve ses çıkartmaya da başlamışsa değiştirmek gerekir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 -26 derece yazan silecek suyunu su katmadan doldurmuştum, iki gün önce donmuş. Dün gündüz hava biraz iyi olunca donu çözüldü. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 5 LT lik 5 tl ye aldığım su henüz donmadı Ne koymuşlar içine bilemedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 1 yıl iyi dayanmış Benim arabada hala orjinal silecekleri duruyor ve 6. yılı. Atlama zıplama ses vs hiç bir problem yok silecek suyu fıskıyelerinden durduk yere su gelmiş Ersen, daha önce hiç rastlamadım böyle bi şeye. Su soğudukca hacmi genişler. Hortumalar içindeki su soğuyup, hacmi artıp tek çıkış noktası olan fıskiyelerden çıkmış olabilr.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Benim arabada hala orjinal silecekleri duruyor ve 6. yılı. Atlama zıplama ses vs hiç bir problem yok Ayhan arabayı evin içine parkedersen tabi bozulmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts