Mehmet Basri Çeliker 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 merhaba arkadaşlar bende sonunda lpg li oldum 97 fiestama atiker taktırdım bakalım ilk 1000 km de ne yakıt yakacak 1000 km dolunca size haber vereceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Mehmet abi hesap yaparken biten depoyu mu baz alıcaz? doldurduğumuz depoyu mu? Biten depoya göre hesap yapacağız.. Yorum bağlantısı
Seddar Zorbey 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 arkadaşlar güncel değerler: atiker mntajdan sonra yaklaşık 1300 km oldu, 1000kmden sonra kalibrasyon yapıldı, şu an 100km/10.2lt gibi bir değer var şehir içi, fazla trafikışığı yok 1,2 ve 3. vitesler genellikle. ayrıca gözüme çarpan bikaç husus 1- kalibrasyondan sonra ilk marşta biraz zor alıyor sanki 2-gaz bittikten sonra siren ötüyor benzine geçiyorum sorun yok, fakat benzinde devam etmek istersen her stop edip çalıştırdığımda bi kaç 100 mt sonra yine siren ötüyor ve manuel benzine almak zorunda kalıyorum, aslında benzine kendisi geçiyor ama sireni kesmek için illa düğmeye basıcan 3-simit tanktan bin pişmanım. 4-şükür arıza lamnası yakmadım 5-gazı sürekli aynı yerden katkısız alıyorum. Yorum bağlantısı
Lütfi Bolulu 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar herkese merhabalar. Dün 2004 fusion 1.6 aldım. LPG taktırmam lazım, hesaplı olması lazım. Atikerin son sistemleri iyi diye biliyorum fakat kafam kafışık. Zaten piyasası 16000 olan arabaya eşim beğendi istedi diye 17000 verdim bu yetmiyormuş gibi kaskoya da 1500 diyorlar kafayı yiyecem yani. İşin özü LPG kitlerindeki fiyat farkının boşa olmadığını hepimiz biliyoruz. Burda bilgili kişilerin atikeri tavsiye etmelerini umuyoruz işte umut. Çok sorunlar açmayacak bir sistem midir. İstanbul anadolu yakasında üçel var, ama şöyle 200 tl artışla daha iyi hangi alternatifleri bulabiliriz. Abim dizel fiestadan şikayetçiydi motorun içine traktör kaçmış gibi diyerek, bundada trafikte durunca arabanın çalıştığını anlamak için devir saatine bakmakta rahatsız edici. Yani Brc nin enjektör sesi nasıl ki. Kulağa hoş geliyorsa sorun değil. 12 Nisan 2011 tarihinde L tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Üzgünüm.. En az Brc taktırın diyeceğim.. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 Üzgünüm.. En az Brc taktırın diyeceğim.. Yorum bağlantısı
Lütfi Bolulu 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 2 gündür atikeri araştırıyordum. Siteyi takip ediyor ve size güveniyorum. Brc araştırmaya başladım hemen. Araştırma derken yani uzman servis ve kişileri. Teşekkürler. Tabi bir diğer araştırma konumda ince stepne. Bulunca haberiniz olur. Yorum bağlantısı
Lütfi Bolulu 12 Nisan 2011 Paylaş 12 Nisan 2011 (düzenlendi) Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant...a-dikkat/detay/ http://www.incestepne.com/?newUrun=1&I...887&Fstate= Kusura bakmayın konu biraz saptı ama aklıma gelmişken önermek istedim. Fotoğraf ve kan grubunu da en kısa zamanda halledeceğim. 12 Nisan 2011 tarihinde L tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgay Durak 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 iyi akşamlar arkadaşlar. 2000 model 1.4 fiesta fun marka model aracıma atiker taktıracağım. istanbul\ümraniye civarın da tanıdığı , bildiği , kaliteli bir usta tanıdığı olan var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Arkadaşlar selamlar Az önce Muş'tan geldim Atiker servisine uğradım 10.000 bakımı gelmişti.filtre ve gaz ayarı yapıldı kaçak kontrolüde yaptırdım 40 liraya. Sanayiden çıktım yakıtı fulledim,35 lira aldı,170 km olmuştu = kmde 205 kuruş Neyse doldurdum cıktım yola 61 km sonra eve geldim uzun yol burada yine doldurdum 14 liralık daha gaz aldı.Hesaplayınca 229 kuruş yaktı. Ayardan ve filtre değişminden sonra daha çok yakmaya başladı, Bir ay öncesine kadar uzun yolda 152 kuruş yakıyordum ki aracta 4 kış lastiği vardı,Serviste aracın yazılımını güncellettim 205 kuruş oldu şimdi filtre değiştirdim 10.bin bakımı yaptırdım atikere 229 kuruşa çıktı aracı hep 3000 devir 120 km/saat hızla kullanırım Fikri olan varmı acep Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Filtre değişiminden sonra bir miktar artış olabilir.Ancak düzelir... Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Filtre değişiminden sonra bir miktar artış olabilir.Ancak düzelir... Tamamdır teşekkürler Ayhan bey,haftaya yine gideceğim bu sefer yine tam doldurup deneyim bakalım. Serviste yazılım güncelleme ardından yakıt artışı olması normal mi sizce Ayhan bey? Yani benzin enjeksiyon miktarında bir değişiklik,artış yapmış olabilirler mi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Kalibrasyon ile ayarlarınız olumsuz şekilde bozulmuş olabilir.Herkes yapamıyor bu işi...Daha doğrusu her eleman demek daha doğru olur.Çalışan elemanların bazısı hiç anlamadan kafasına göre kalibrasyon yapıyor. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 (düzenlendi) haftaya bir kez daha uzun yolda deneyeceğim hala fazla yakarsa servise bir uğrayacağım artık.Yazılım güncellemeyi Servis Şefi yapmıştı üstelik:S 14 Mayıs 2011 tarihinde Sava? De?i?li tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Kendirci 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Arkadaşlar selamlar Az önce Muş'tan geldim Atiker servisine uğradım 10.000 bakımı gelmişti.filtre ve gaz ayarı yapıldı kaçak kontrolüde yaptırdım 40 liraya. Sanayiden çıktım yakıtı fulledim,35 lira aldı,170 km olmuştu = kmde 205 kuruş Neyse doldurdum cıktım yola 61 km sonra eve geldim uzun yol burada yine doldurdum 14 liralık daha gaz aldı.Hesaplayınca 229 kuruş yaktı. Ayardan ve filtre değişminden sonra daha çok yakmaya başladı, Bir ay öncesine kadar uzun yolda 152 kuruş yakıyordum ki aracta 4 kış lastiği vardı,Serviste aracın yazılımını güncellettim 205 kuruş oldu şimdi filtre değiştirdim 10.bin bakımı yaptırdım atikere 229 kuruşa çıktı aracı hep 3000 devir 120 km/saat hızla kullanırım Fikri olan varmı acep BRc ile Atiker arasında tereddütlerdeydim. Böyle şikayetler beni BRC ye doğru itmeye başladı. Offf... hadi bakalım başa aldık Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Deniz bey aslında 1 aya kadar yakıt harikaydı çok bassamda 18 kuruşu geçmemişti.normal kullanımda 15-16 krş. Konya da sorun olmaz bence iyi ustalar var özellikle atiker konusunda.Benim talihsizliğim doğuda olmak Yorum bağlantısı
Deniz Kendirci 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Deniz bey aslında 1 aya kadar yakıt harikaydı çok bassamda 18 kuruşu geçmemişti.normal kullanımda 15-16 krş. Konya da sorun olmaz bence iyi ustalar var özellikle atiker konusunda.Benim talihsizliğim doğuda olmak Tahminen benzinde 27 kuruş civarında yakıyor benim araba da. Lakin benzinli araba kullanma psikolojisi ne menem bir şeymiş. Bir an evvel taktırıp kurtulmak istiyorum. BRC ile Atiker arasında nereden baksak 5-6 yüz TL kadar fark var. Diğer açıdan 18 kuruş gayet güzel bir tüketim. Şehir içi değil mi bu tüketim? Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Yok Deniz bey şehir içi hiç kullanamadım aracımı,Şubat ayında konyadan aldım direk Bingöl-Solhana geldim hep uzun yolda kullanıyorum aracı. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 (düzenlendi) Gaz ayarı hangi sebep ile yapıldı? Çağlar abi filtre değişim zamanı gelmişti onun için gitmiştim birde FORD servisinde yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra biraz fazla yakıyordu gitmişken gaz ayarıda yaptırayım dedim 1 ay sonra Konyaya tatile gideceğim 1000 km falan boşu boşuna çok yakmayım dedim di ama şimdi daha çokyakıyor 14 Mayıs 2011 tarihinde Sava? De?i?li tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Valla bu lpg işi bir acayip azmı yakıyor çokmu yakıyor belli değil.18 kuruştan bahsediyorsunuz ki basarak 15-16 ları sanırım ben rüyamda görürüm.Öyle bir değer yakalamışken keşke hiç dokunmasaydınız araca:D Zonguldak-istanbul arasında ortalamam 220 krş idi 140 km ortalama hızla.en son ölçümüm devam ediyor defoyu dibine kadar bitirdim 30 lt yakıt aldı lpg.şu an 310 km oldu ama sanırım bitti bitecek modunda.bunun 250 km si duble yol ortalama 90 km hızla gerişi şehir içi bakalım tam kaçta bitecek. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 bende anlamadım gitti bu işi üstad.Siz yine 140 basmışsınızda o kadr yakmış,ben120 yi geçmedim hiç.inşallah eski de haline kavuşurum Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 bende anlamadım gitti bu işi üstad.Siz yine 140 basmışsınızda o kadr yakmış,ben120 yi geçmedim hiç.inşallah eski de haline kavuşurum Hatta bir ara burda söylenmeyecek rakamlarda kullandığım için o yakıt hesabını göz önünde bulundurmadım zaten.umarım eski haline döner aracınız Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 14 Mayıs 2011 Paylaş 14 Mayıs 2011 Bendensiniz. Kış lastiklerini çıkardım 15 kuruştan 20 kuruşa çıktı yakıt Ben tekrar kışlıkları takacam Murat kardeş Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 15 Mayıs 2011 Paylaş 15 Mayıs 2011 Arkadaşlar yarın aracımı atiker servisine göstereceğim, bir kaç probleim var, ankarada özeliikle şaşmazda bu işten iyi anlayan, ilgilenen baştan savma çalışmayan tavsiye edebileceğiniz atiker servisi varmı? teknik otomotiv varmış internette araştırdım bir iki kişi tavsiye etmiş ama sizin görüşleriniz daha önemli benim için. yarın gideceğim kısmetse. Yorum bağlantısı
Recommended Posts