Fatih Ada 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 kısmetse 15 güne kadar 2 adet 4s getirteceğim almanyadan biri yetişkin diğeri çocuk pasaportu,telefonlarsa faturalı garantili alınacak.sorum şu pasaportlara işletme süreci nerde nasıl oluyor?her istediğimiz hattı gelince takıp kullanabiliyormuyuz?kullanamazsak neye dikkat etmeliyiz her hat için? sim free tam olarak nedir ve ordan alırken satıcıya ne demeliyiz bu konuda? acele cevaplar gerekiyor Sim free her hat ile kullanılabilen telefondur.. Örneklersek: Turkcell den bir cihaz aldınız ve turkcell o telefonu sadece turkcell hat ile kullanmaya açtı ise siz avea vodafone vs ile kullanamazsınız,sim kartınızı tanımaz,bu tarz cihazlar operatör cihazlarıdır ve kilitlidir.. Sim free ise telefonu alır istediğiniz hattı takarak kullanılabilen cihazlardır.. Pasaporta işletme şu şekilde oluyor pasaport ile kullandığınız operatörün iletişim merkezi mağazası vs.ne giderek pasaportun fotokopisini veriyorsunuz ve üzerine aldığınız cihazın imei numarasını yazdırdığınız evrak ile teslim edip 5 tl veriyorsunuz..hepsi bu.. şimdiden telefonunlarınız hayırlı olsun,güzel tercih.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Konu yanlış anlaşılmış sanırım ; burada cihazın teknik sorunları konuşuluyor konuyu temizlemek için kapatıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Konu açılmıştır; teknik sorular ve paylaşımlar yapalım .. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Ben birşey görmedim duymadım bilmiyorum Ne oldu ki Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Sim free her hat ile kullanılabilen telefondur.. Örneklersek: Turkcell den bir cihaz aldınız ve turkcell o telefonu sadece turkcell hat ile kullanmaya açtı ise siz avea vodafone vs ile kullanamazsınız,sim kartınızı tanımaz,bu tarz cihazlar operatör cihazlarıdır ve kilitlidir.. Sim free ise telefonu alır istediğiniz hattı takarak kullanılabilen cihazlardır.. Pasaporta işletme şu şekilde oluyor pasaport ile kullandığınız operatörün iletişim merkezi mağazası vs.ne giderek pasaportun fotokopisini veriyorsunuz ve üzerine aldığınız cihazın imei numarasını yazdırdığınız evrak ile teslim edip 5 tl veriyorsunuz..hepsi bu.. şimdiden telefonunlarınız hayırlı olsun,güzel tercih.. eyvallah Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 oleyyy artık iphone'mi geveysiz kullanabilecem. at&t mail attım, telefonun sim free olmasını istiyorum diye bugün cevap geldi. bugün gece inşallah restore edeceğim geveysiz kullanabilecem. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 Carrefour bile ayfon kampanyası yapmış. Carrefour malı oldu artık. Kıyamet alameti. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2012 Paylaş 25 Nisan 2012 jailbreak candır Bun adı soyadı nedir hocam? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 25 Nisan 2012 Paylaş 25 Nisan 2012 Bun adı soyadı nedir hocam? soruyu tam olarak anlayamadım ? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 iOS 5.1 Tethered Jailbreak (iPhone 4s, iPad 2 yok) A5 işlemciler için değildir. 3Gs old-bootrom cihazlarda untethereddir. Arkadaşlar redsn0w 0.9.10b6 ile jailbreak yapabiliyoruz,fakat Tethered yani telefon kapanırsa önceden tekrar redsn0w ile just boot tethered right now seçenegi ile açmanız gerekmekte idi, bu versiyonda telefon normal açılıyor,ama cydia dahil bir çok uygulama açılmıyor. Ana ekranı görünce tekrar redsn0w ile just boot tethered right now yaparak telefonu normal çalışır halde açıyoruz. iphone 4 te denenmiştir. işte linkler For Win https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1 Hotfile.com: One click file hosting: redsn0w_win_0.9.10b6.zip For Mac https://sites.google.com/a/iphone-de...edirects=0&d=1 *Öncelikle Redsn0w 0.9.10b6 çalıştırıp Extras kısmından select ipsw tıklayarak 5.1 Fwyi gösteriyoruz. *Uyarıdan sonra Back yapıyoruz. *Jailbreak tıklıyoruz. *Burada Telefonumuzu DFU moda alıyor ve next diyoruz. *Şimdi Telefonumuz açılıyor ama cydia beyaz ve kullanılamaz durumda. * Redsn0w 0.9.10b6 çalıştırıp Extras kısmından Just boot tethred right now yapıyoruz. *Telefonumuzu yine DFU ya alıyoruz ve next yapıyoruz. *Şimdi Cydia açılıyor ve jb işlemi tamam. *Cydiadan bir indirme yapıyoruz, Artık telefonumuz tethered. *Kapatıp açtığımızda normal Telefonumuz açılıyor ama Cydia dahil,safari vs açılmıyor. *Tekrar yukardaki gibi Extras kısmından Just boot tethred right now yapıyoruz. Hayırlı olsun. Arkadaşlar tethered yapmak için aşagıdaki video işinize yarar. not : alıntıdır. bu işlemleri yapmadan önce jailbreak konusunda iyice bilgi edinmenizi öneririm. ve mutlaka yedek alınmalı. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 arkadaşlar ayfoncuların görüşünü almak istiyorum... 4s 16gb almayı düşünüyorum. sizce 1300 pasaport kayıtlımı yoksa,1800 sıfır turkcellden alınan mı daha mantıklı? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 arkadaşlar ayfoncuların görüşünü almak istiyorum... 4s 16gb almayı düşünüyorum. sizce 1300 pasaport kayıtlımı yoksa,1800 sıfır turkcellden alınan mı daha mantıklı? aylık ne kadar cep faturası ödediğinize ve ne kadar internet kullanacağınıza göre değişir. eğer aylık faturanız 70-100 TL arasındaysa veya minimum 1GB internet (3G) kullanırım diyorsanız, cihaz kampanyalı almanızda fayda var. çünkü 1300TL ye alıp, internet açtırmak isterseniz aylık 29tl sanırım. yok aylık faturam 20-50TL arası, internetle de işim olmaz diyorsanız 1300TL'ye alınabilir. şahsi görüşüm tabi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 (düzenlendi) faturam 50 70 tl arası fakat bu dediğimde ben almıyorum başkası alıyor ben ona peşin veriyorum o taksitle ödüyor...turkcelden ben alacak olursam 2500 tl bu ilan gibi: http://www.sahibinde...-83596139/detay 27 Nisan 2012 tarihinde Naci Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Arkadasim getirecekti oda yaz sonu donecegi icin ben erken alacam. Pasaport kayitli almaya karar verdim. Alirken dikkat etmem gereken neler var? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Cep telefonlarından +100 lira para alınacağı haberi vardı bunu da hesaba katın. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Cep telefonlarından +100 lira para alınacağı haberi vardı bunu da hesaba katın. Evet haberim var o yuzden bi cazibesi kalmadi arkadasima getirtmenin. Pasaport kayitli telefonda fatura vs oluyor mu? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Kayıt parası henüz başlamadı. Nereden biliyorsun derseniz dün ABD'den gelirken 4 adet iPhone, 1 adet Apple TV ve 8 adet iPad3 getirdim de oradan biliyorum. Oha de mi? :D Abi harbiden zorlamisin sinirlari hehe Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 Simfree olsun. Sonra sim kilitle uğraşmayın. Ben de 700 liraya iPhone 4 getirtmiştim. 1 ay kadar bekledim sim kilidin açılması için... Sim free olursa guncellemede yapabiliyoruz dimi? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 27 Nisan 2012 Paylaş 27 Nisan 2012 4 iPhone siparişi daha vardı da onlar ben gitmeden iptal ettiler. Zaten turkiyedeki I phone lerin %90 pasaport kayitli Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 Şimdi direk sorayım, telefonu açmak için girilen şifre 3 kez yanlış girildiğinde telefon sadece acil aramaları gösteriyor.Restore yapılıcak ürün t.cell tahahütlü, elimde itunes kullanıcı adı ve şifre olmadığndan cihaz programla eşleşmiyor, buna mühadahale etme yol var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 cihazı bilgisayara bağla.itunes ı aç.kendine yeni bir itunes kullanıcı adı ve şifresi edinmen gerekiyor.sonra telefon ilk aldığın zamanki duruma dönecektir.kolay gelsin Not:telefonundaki bütün bilgileri itunes veya icloud üzerinden yedekleme yapılmadığı için kaybetmiş olacaksın.. Cihaz açılsın da sıfırlansın ö.değil. Yorum bağlantısı
Ayberk Arslanpir 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 Iphone 4s 16 gb yi kaç liraya alırsak makul olmuş olur? Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 dün ABD'den gelirken 4 adet iPhone, 1 adet Apple TV ve 8 adet iPad3 getirdim de oradan biliyorum. Oha de mi? :D Bileydim Onur Kardeşini sevindirme ihtimalinin olduğunu, Bir foto makinesi birde ipad3 isterdim şaka bir yana ipad3 kaça geliyor aşağı yukarı ordan alınca. Yorum bağlantısı
Recommended Posts