İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera

Kaan Kepir

Recommended Posts

Bu gs1000 olanlar gps'siz olanlar mı. Ben 29 dolara gs1000 siparişi verdim. Yukarıdaki gibi çekim yapabilir miyim şimdi :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Olgu kapalı garajımız var, problem yok, dışarıda ne yaparız bilmiyorum. :)

Necati hayırlı olsun.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Bu gs1000 olanlar gps'siz olanlar mı. Ben 29 dolara gs1000 siparişi verdim. Yukarıdaki gibi çekim yapabilir miyim şimdi :)

:fiuw: maalesef 100 $ ın üzerinde öyle bir kamera :flowers:  

Yorum bağlantısı

Necati gs1000 o fiyata imkansız gibi birşey. gps mevcut. Olgu eklemişti. gps olmayanıda vermezler o fiyata.

http://www.aliexpress.com/item/100-original-GS1000-Car-DVR-Recorder-with-GPS-logger-Ambarella-CPU-G-sensor-H-264-4/518080298.html

sen link yollarmısın.

http://www.ebay.com/itm/120-FHD-1080P-Dash-Car-DVR-Camcorder-Vehicle-Camera-IR-LED-Night-Vision-GS1000-/131034278490?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Abi gps olmayını işte zaten. GPS olanlar pahalı.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Necati işlemcisini göremedim, gps bu kadar fark etmez diye düşünüyorum. hayırlısı olsun gelsin bakalım.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Dayanamadım Şok markette satılan 59 TL olandan aldım, gündüz bir derece idare eder gibi(plakalar zor okunuyor o derece)  ama gece çekimi vasatın altında. Şimdi zehir bulaşmışken, orta hallice 2.el de olabilir işimi görecek ama şok'tan aldığımdan kaliteli çekim yapma şartı olan kamera arıyorum.Gören bilenlerin insaniyet namına bana ulaşmaları rica olunur.. :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Cem acele etme ;)

Hanıma övdüm kamerayı oda hediye aldıydı. Demez olaydım, seninki 60 tl. Benimki 190 tl. Şimdi yurt dışından alacağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Emmi ve Olgu şu iki link arasında fiyat dışında bir değişiklik varmı?

bu kırmızıyı beğendim, bu satıcı 15- 27 günde teslim diyor fiyat 79.19 dolar. satıcının durumu iyi.

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-New-Arrival-Ambarella-Top-program-GPS-Module-Full-HD-1920-1080-Car-Dvr-Camera/759301017.html

buda eski eklediğim

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-GS9000-Car-DVR-Recorder-Camera-Original-Ambarella-1080P-Full-HD-2-7-inch-LCD/892624151.html

cihazlar aynı cihaz işlemcide aynı. 

sipariş verirken nelere dikkat etmem lazım, kredi kartıyla alacağım, sistem tl. olarakmı karşılığını alacak? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi benim görüşüm.

Satıcının birinin 9000 satışı var. Kendini ispat etmiş.

Diğeri henüz tıfıl.

4 Dolar fazla ver abi.

Dolar karşılığı TL göreceksin ekstranda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

emmi yeni olanın teslim süreci 15-27 gün ve mesajların hepsi olumlu galiba, diğeri 60 gün :D

renkte kırmızı :D

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

emmi yeni olanın teslim süreci 15-27 gün ve mesajların hepsi olumlu galiba, diğeri 60 gün :D

Gün olayına takılma abi hepsi aynı gün aralığında geliyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağol Olgu, 84 dolar olanı sipariş ediyorum, 

rengide siyah, satıcıya birşey yazmam gerekiyormu? püf noktası varmı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu tarihte 15-27 imkansız abi.. 60 diyen sağlamcı satıcı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

emmi dediğin yerden siparişi verdim, hayırlısı bakalım, ne çıkacak karşımıza. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ya aklım almadı ben 1 tane aldım 2 tane değişik satıcı görünüyor :D

birde öde seçeneği var. :)

u6km.png

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Lokman Abi bir arkadaş bu tarz sitelerde dolaşırken kullanıcı girişi yapmadan dolaş demişti. Yanlışlıkla alım yapabilirsin gibi birşeylerden bahsetmişti. Sanırım sen de 15.12'de bu tarz bir olaya maruz kalmış olabilirsin. Aşağıdaki cihazıda almışsın alıcı ödeme bekliyor gibi. Olgu Bey ya da daha tecrübeli arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

2 gün önce satın almışsınız gibi görünüyor, Olcay Bey'in dediği gibi yanlışlıkla sepete atmışınız sanırım. İptal seçeneği vardır umarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

emmi açıklama yaptı arkadaşlar, sipariş vermişim ama almamışım, 20 gün içinde siliniyormuş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Özendiriyorsunuz emmiler :D abiler olmuyor böyle :D

Bi malzeme almaya gitmedim, gitsem bende alıcam denicem beğenmessem geri iade edicem :D

Yolum düşmedi bi malzemeciye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Konu kısa zamanda rekora gidiyor, 22 000 görüntülenme :D

Servet benim istediğim, gittiğim yerleri yani güzel yerleri ve yolları tv de  tekrar izlemek. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olgu sayesinde forumca kamera manyağı olacağız :D

Çağlar ile kameraları değiştik... 

Benimkini ona verdim... 

Artık o da bir kamera manyaa :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...