Turhan Barutçuoğlu 7 Nisan 2015 Paylaş 7 Nisan 2015 İnşallah dediğiniz gibi olur murat,aracı servisten aldığımda görüşlerimi bu başlık altında paylaşacagım tekrar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Yapılacak tek şeyi yapmışsın zaten Turhan, düşünme gerisini. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 İnşallah dediğiniz gibi olur murat,aracı servisten aldığımda görüşlerimi bu başlık altında paylaşacagım tekrar Arabanızı daha çok seveceksiniz çünkü sizi böyle güzel böyle iyi insanlarla tanıştırdığı için Sabri abim ve Salih abi tek geçerim her yönden. Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Sabri ustayla telefonla görüştükten sonra arabayla servise gidene kadar akü şarj göstergesi yanmadı Gittiğimde sabri usta yoktu ama salih usta bana oranın nasıl şahane bir yer olduğunu hissettirdi Teşekkürler ustam 3 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Her Cumartesi kahvaltı ya da öğle yemeğini birlikte yeriz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Her Cumartesi kahvaltı ya da öğle yemeğini birlikte yeriz. Şimdi İzmir'de olmak vardı anasını satayım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Şimdi İzmir'de olmak vardı anasını satayım. Gelince de arasan hiç çekilmezsin Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Gelince de arasan hiç çekilmezsin Ararım, gelir alırsın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Ararım, gelir alırsın. Bu gidişle ben ararım sen gelir alırsın abi, bu ay izin çıkarsa oralarda olacam sanırım (Akyaka veya Datça) tavsiye alma telefonu açacağım pek yakında 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Bu gidişle ben ararım sen gelir alırsın abi, bu ay izin çıkarsa oralarda olacam sanırım (Akyaka veya Datça) tavsiye alma telefonu açacağım pek yakında İnş cnm ya. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Bu gidişle ben ararım sen gelir alırsın abi, bu ay izin çıkarsa oralarda olacam sanırım (Akyaka veya Datça) tavsiye alma telefonu açacağım pek yakında İnş cnm ya. Gelişmeleri takip için bir konu açsanız. Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Gelişmeleri takip için bir konu açsanız. Açmasak? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Her Cumartesi kahvaltı ya da öğle yemeğini birlikte yeriz. Bedava yemeği bulunca tabi. Ayın 15'inde bende gideyim bari, 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Açmasak? Açtın açmadın derken bu konu uzayıp gider. Ustaeller konusunu lüzumsuz, önemsiz ve kamuoyunu fazla ilgilendirmeyecek şeylerle işgal etmeyelim. Ali kardeşim konuyu açsın biz takip butonuna basıp takip edelim. Bakalım kim kimi nerede alıp nereye götürüyor? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Bedava yemeği bulunca tabi. Ayın 15'inde bende gideyim bari, Çaktırma Hafta sonu gelsen ya görüşsek abi Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Açtın açmadın derken bu konu uzayıp gider. Ustaeller konusunu lüzumsuz, önemsiz ve kamuoyunu fazla ilgilendirmeyecek şeylerle işgal etmeyelim. Ali kardeşim konuyu açsın biz takip butonuna basıp takip edelim. Bakalım kim kimi nerede alıp nereye götürüyor? Ustaeller candır. Öptüm cınım. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Stop lambası lazımdı sağ olsunlar orijinalini tedarik ettiler, gidip aldım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 (düzenlendi) Sabri ustam aracım 1.6 hdi peugeot 301. Bakımlar için size gelsem uygun olur mu? Aracımda kullanılan motor tdci dizel motorlarla aynı. Çanakkale peynir helvamıda alır gelirim 13 Haziran 2015 tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Sabri ustam aracım 1.6 hdi peugeot 301. Bakımlar için size gelsem uygun olur mu? Aracımda kullanılan motor tdci dizel motorlarla aynı. Çanakkale peynir helvamıda alır gelirim Malesef Kardeşim peugeot servisine gideceksiniz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 İzmir'de olduğum sürece ford kullanma sebebim kendileri. Fiyatlar biraz tuzlu gelebilir fakat, bir sorunun %100 çözüleceğine emin olmanın verdiği rahatlığı parayla satın alamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Asım Tokul 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 45000 ve 60000 bakımları için iki seferdir ustaellere gidiyorum. En son dün oradaydım. Samimi bir ortam ve dürüst esnaflık yaklaşımıyla hizmet alabileceğiniz,güleryüzlü ustaların mekanı Ustaeller.Ayrıca fiyatların tuzlu olduğuna katılmıyorum.Kalite tesadüf olmadığı gibi ucuz da değildir. Teşekkürler Sabri ve Salih usta. 6 Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Yeni izmir'li olarak mutlaka bu kadar övgü alan ustalarımızı ziyaret farz oldu. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Sabri Usta 2011 TDCI için gelsek DPF temizliği ve sıvı eklemesi yapsak. İşçilik ne kadar tutar? Sizde sıvı var mı yoksa dışarıdan mı tedarik edeceğiz? Aracım 72 binde. Bir problemimiz yok şükür ama DPF vakti geldi. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Sabri Usta bizim 2005 dizel mondeo nun krank kasnağı ciddi ses yapıyor. kayışın üzerine su püskürttüğümüzde ses kesiliyor. Balıkesir malesef usta konusunda sıkıntılı. getirip arabayı size bıraksak onarım bize kaça malolur fiyat verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Sabri Usta 2011 TDCI için gelsek DPF temizliği ve sıvı eklemesi yapsak. İşçilik ne kadar tutar? Sizde sıvı var mı yoksa dışarıdan mı tedarik edeceğiz? Aracım 72 binde. Bir problemimiz yok şükür ama DPF vakti geldi. Emre Kardeşim muğla'dan bir Emreyle epey görüştüm sen o emremisin?? Sabri Usta bizim 2005 dizel mondeo nun krank kasnağı ciddi ses yapıyor. kayışın üzerine su püskürttüğümüzde ses kesiliyor. Balıkesir malesef usta konusunda sıkıntılı. getirip arabayı size bıraksak onarım bize kaça malolur fiyat verebilirmisiniz? Ahmet Kardeşim araç üzerinde tespit yapmadan fiyat veremiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts