İçeriğe Yönlendir

Plastidip Uygulamaları

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Sadece basit kablo eklerinde vs. ve hareket etmeyen sürtünmeyen yerlerde kullanırız diye açayım biraz :)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ertan Çabuk

Bu fısfısı araç içinde, torpido veya göğüs kısmında uygulayan oldu mu?

Elde iki kutu siyah var göğse boca edeyim diyorum. zaten bu arabanın iç rengini sevmiyorum. siyah olur en azından

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bu fısfısı araç içinde, torpido veya göğüs kısmında uygulayan oldu mu?

Elde iki kutu siyah var göğse boca edeyim diyorum. zaten bu arabanın iç rengini sevmiyorum. siyah olur en azından

Birde arabanın yanına köpek bağlaman lazım, zira kedilerin tırnakları, canı burnunda olan plastırtı soyacaktır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Akrilik plastik astar+akrilik siyah (mat yada parlak) boya+akrilik şeffaf vernik= yerim plastitırt' ı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vallahi ben ön panjurlara sıkmıştım, baktım zamanla hafiften zedeleniyor, direk üstüne mat siyah tampon boyası sıktım, renk tam oturdu ve taş gibi oldu, istersem soyabiliyorumda ama kendiliğinden çıkmıyor :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Birde arabanın yanına köpek bağlaman lazım, zira kedilerin tırnakları, canı burnunda olan plastırtı soyacaktır.

İçeride kedi köpeğin ne işi var :D

konsola sıkacam niyetim o yönde :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

İçeride kedi köpeğin ne işi var :D

konsola sıkacam niyetim o yönde :)

Tam o zaman, sıkabilirsin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Murat Dere

İyi de her renk değiştiğinde ruhsatla uğraşmak zor olmaz mı ki?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu kaça patlar? adam plasti tırt ı açık kutuda ve acaip kalın sıkıyor, astarı yüzünü geçer vallahi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Garaj arabası, kolleksiyonculara göre, hem arabada tozlanmaz :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Geçen yıl klüp olarak 40 45 Kutu almıştık. Hatta alışverişi ben gerçekleştirmiştim herkes bana spariş vermişti. Kimi memnun kaldı kimi kalmadı. :) Uygun hava şartlarında düzgün uygulanırsa kalıcı ve duraylı oluyor :good1:

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

gecen yil bende plasditip ile araci kaplamayi dusunmustum uygulamasi boyadan daha kolay daha ucuz burda ruhsata isletme gibi bir dertte yok

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

ben bu plasditip uygulamasını gereksiz buluyorum, eğer sökülecekse, yırtılacaksa yani kalıcı olmayacak sa, yaptığın masraf ve emek boşunadır, cast folyo ile arabanın istediğin yerini kaplat, ne tazyikli su ne de hava şartları hiç bir şey olmaz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...