Ayhan Onaran 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Anaa şerit ne hale gelmiş.Birileri kurcalamış olmasın Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Sıcaklığın etkisi ama bu aynı zamanda yüzeye iyi yapışmadığını gösteriyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Sıcaklıktan dolayı olmuş bir olay bu zannımca. Elin cavurunda yapılanları gördüm 1 mm. bozulma yok. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Benim ön logoda yaptığım taş gibi duruyor.Yaklaşık bir ay verniksiz kullandım karda oldu yağmurda şu anda da güneş ışığı var bir sıkıntı yok.Gerçi üstüne vernik attım ben Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 İkinci bir alım partisi yapma zamanı gelmedi mi daha ? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Marketlerde 3 TL ye satılan tesisat bandı ile ''plasti-bant'' uygulamasını daha önce paylaşmıştım. Sıcakta minik kabarmalar oluşsada iki harekette eski haline geliyor ..Sonuçta 3 TL ye istediğin kadar kombinasyon dene Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 HB aracıma tavan kaplaması yerine plastidip düşünüyorum. Acaba tek tüp yeter mi? Parlatmak içine ne yapmak gerekiyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Bu plastip en güzel plastik aksamda işe yarıyor, ısı farkı etkilemiyor, boaylı yüzeyde iyi değil, şerit-kaplama vs. işlerde boşa yapmayın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 HB aracıma tavan kaplaması yerine plastidip düşünüyorum. Acaba tek tüp yeter mi? Parlatmak içine ne yapmak gerekiyor Tavana, en az 3, hatta 4 tüp rahat gider, zaten fiyata bakınca, folyo kaplatmak mantıklı. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Güneş yedikten sonra o bantları sökmeyi denediniz mi? Göldede araç soğuk iken tertemiz çıkıyor sorun yok. Plasti-bant ailenizin modifiye bandı..Bakkallarda marketlerde Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Geri zekalı bir yıkamacı diyelim..Jant temizleyici sıkınca ford yazıları bozuldu bende spray boya ile siyaha boyattım.Aslında yerindeler Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 4 kıytırık kapak için 200 TL çok değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Sahibinden yada gitti gidiyorda çok ucuza var, yada gümüş sprey boya ile boya iş bitsin. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Özellikle siyaha boyadım gümüş boyada mevcut bende Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 4 kıytırık kapak için 200 TL çok değil mi? Daha estetik bir şey yapılmaması, bu şekilde göz zevkimize işkence yapılması doğrumu. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Ah be hocam bilseydim jantların üstünden çekerdim fotoyu Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 WD-40 misali kullanmış büyük bir ihtimal bunlar. Bronzlaşmak beyazlaşmak vs Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) Vallahi ben kullandım, sadece pütürlü plastik aksamda işe yarar, tabancayla yıkadım, panjur ve sislerdeki kaplama banamısın demedi, ama araba kaplamak için işe yaramaz, iç kısımda kullanılır, janta falan yapacaksan en ufak sürtmede soyulur gider, bu ancak süslemede ve birşeyleri yalıtımda işe yarar, onun dışında tırt, öyle araba kapladım folyo gibi oldu olayına inanmayın, tırnak takılsa yırtılıp gidiyor, ona göre... 7 Nisan 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Jantta tabi sürtünce gider abi folyo da gidiyor zaten Maksat benim kromları bozmadan geri dönüşüm olabilme güzelliği Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Jantı silerken bile dikkat ediceksin, çakıl sıçrayıp zedelese bile kurularken zar gibi soyuluyor, çıkmasın diye primer astarı varmış ama pahalı, değmez diye düşünüyorum, bendeki jantları alalı seneler oldu, çizik yok, çarpmadğın sürece birşey olmaz, bir zaman sonra Oz st almayı düşünüyorum, beyaz renk, onda bile korumaya gerek yok. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Abi işte ben ne boyatabiliyorum ne başka birşey yapabiliyorum. Kromlarım güzel, çakma kromlardan değil yani. Ama beyazı da merak ediyorum Kımıldanıyor içimde birşeyler daha doğrusu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) O zaman beyazı spreyle gitsin, silerken nazik ol, hevesinide alırsın, sonra gider Oz süperturizmo beyaz alırız benim denim maviye gider değilmi? 7 Nisan 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts