İçeriğe Yönlendir

Plastidip Uygulamaları

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Abdurrahman Balaban

11. sayfada ki Plasti-band uygulamalarım güneşin kızgın azametine uğradı ..Denemeyin!!

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Tavana, en az 3, hatta 4 tüp rahat gider, zaten fiyata bakınca, folyo kaplatmak mantıklı.

Tavana folyo kaplatmaktan daha zararsız geliyor bana. Folyo kaplatıp da sonradan tavanı boyatmak zorunda kalmayalım o yüzden plastidip iyidir 4 tüp de 250 TL o da cok tabi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İşe yaramaz, güneşte yamulup gider, ya folyo yada hiç.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

O zaman bu plasti dip tırt çıktı yani?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kaputta falan kaplamada kullanacaksan tırt, pütürlü gri tamponda yada iç kısımda kullanırsan güzel, bunun esas kullanım yeri iletken parçaları kaplamak sanırım, yoksa dayanıksız, folyo ile ilgisi yok, ancak primer astar atıp sonra kullanırsan dayanabilir, denemek lazım, o astarda saçma fiyatlı olduğundan bu iş komple yatar bence.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
(düzenlendi)

Tavana folyo kaplatmaktan daha zararsız geliyor bana. Folyo kaplatıp da sonradan tavanı boyatmak zorunda kalmayalım o yüzden plastidip iyidir 4 tüp de 250 TL o da cok tabi

Eski şirketimde neredeyse tüm araçlar tavan dahil folyoluydu, 3 sene sonra sökülenler en fazla pasta cila ile ilk günkü parlaklığına kavuştu.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Kalitesiz uygulama yapılırsa ve bunu sökerken işi bilen biri sökmezse boyatmak zorunda kalabilirsiniz. Yaptırılmaz diye birşey yok yanlız işin ehli bir yerde yaptırmak lazım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O zaman bu plasti dip tırt çıktı yani?

uygulama alanı farklı, mesela sol yana şerit attım mondeo da, tasarlaması, sonuçlanması 20-25 dk. sürdü.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Tedarikcimiz vernik konusunda bir bilgilendirme mesajı göndermiş. Vernik plasti dip ürününü bozabiliyormuş bu nedenle tavsiye etmiyor. Bilginize sunarım. Benim 2 kutu plasti dip'im hala bekliyor. Kaput kaplayabilirim bilmiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim anladığım kadarıyla bu ürün araçlarda plastik kısımlarda iş görüyor.Yani panjur falan boyanabilir.Elle çok dokunulan kullanılan kısımlarda yine iş görmez..

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben verniği dayadım ön panjurda ve logoda hiç sıkıntı yok taş gibi.yarın hava iyi olursa ön panjurdaki plastidipi sökeceğim çok karanlık oldu böyle bakalım bir sıkıntı olacak mı.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bugün çirkin gri renkli paçalıkları küp şekerden sonra en büyük icat plastip ile boyadım, ahda böyle bişey oldu.

İlk hali ve rengi böyleydi.

P1050306.jpg

Sonunda böyle oldu.

P1050313.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Tabiki sadece bant ile konturlama yapmadım, doğru düzgün maskeleme yaptım.

P1050308.jpg

P1050309.jpg

pek güzel olmuş, jant ne diyor bu işe?

jant biraz nasibini almış herhalde :p

Jantlara gelmedi, tamamen kapatmıştım pisliktip onlar. :D

Guruyunca böyle oldu.

P1050318.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Söküpte yapsaydınya, 2 dk. çıkar zaten, ayrıca yapmışken kırmızı yapsaydın bari :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Söküpte yapsaydınya, 2 dk. çıkar zaten, ayrıca yapmışken kırmızı yapsaydın bari :)

Kırmızı boğar diye düşündüm, yada elimde siyah plastip kalmış ondan olabilir belki.

Sökmedim eğer sökseydim arka tampondaki plastik perçinleri birdaha oturtamam son gölünü atmışlardı bende tekrar çıkartmaya cesaret edemedim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Ayrıca asıl ihtiyacım alan uygulamayı daha önceden yani birkaç hafta önce panjurlara yapmıştım, zaman için de herhangi bir sıkıntı oluşturmadığını yıkama tabancası yerine su jeti ile araba yıkayan yerlerde bile hiçbir sıkıntı oluşturmadığını gördüm..

P1050315.jpg

P1050316.jpg

Düzeltme: Cümle düşük olmuş, aslında çok önemsemem ama bu kadar öğretmenin olduğu bir forumda biraz tırstım doğrusu. :biggrin:

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Gayet güzel olmuş bence.Kolay kolay birşey olmaz bana kalırsa.Ama sürtmemek kaydıyla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Panjurda süper oldu, bendede hiş sorun yok, paçalıklar hoşuma gitti, gerçekten siyah iyi durmuş, bende yapmalıyım ama sprey bitti :)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Çağlar Bayur

videoya bakınca, yanlış işçilik var, hiç kurumasını beklemeden sıkmışsınız, o parçayı komple boyamak 2 saat gibi sürer, çok az fıslayıp 5 dak mola çok az fızlayıp 5 dak mola, sanki boyanmıyor kapanmıyor hissini duyarak yapılmalı idi, her kat çok ince olacak ve kuruyacak, ıslak kalmadan

soyulmasına gelince zaten amacı bu, soyulacak, dayanımı yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence de fiyasko..İlk gördüğümüz zaman ki heyecanı kalmadı :( Kablo eklerine falan yalıtım amaçlı işe yarar..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence de fiyasko..İlk gördüğümüz zaman ki heyecanı kalmadı :( Kablo eklerine falan yalıtım amaçlı işe yarar..

Aynen öyle, yalıtım dışında hiper tırt.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

soyulması garanti olan bir spreyi elektrik işinde kullanmazdım :seytan:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...