Abdurrahman Balaban 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 11. sayfada ki Plasti-band uygulamalarım güneşin kızgın azametine uğradı ..Denemeyin!! Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Tavana, en az 3, hatta 4 tüp rahat gider, zaten fiyata bakınca, folyo kaplatmak mantıklı. Tavana folyo kaplatmaktan daha zararsız geliyor bana. Folyo kaplatıp da sonradan tavanı boyatmak zorunda kalmayalım o yüzden plastidip iyidir 4 tüp de 250 TL o da cok tabi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 İşe yaramaz, güneşte yamulup gider, ya folyo yada hiç. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 O zaman bu plasti dip tırt çıktı yani? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Kaputta falan kaplamada kullanacaksan tırt, pütürlü gri tamponda yada iç kısımda kullanırsan güzel, bunun esas kullanım yeri iletken parçaları kaplamak sanırım, yoksa dayanıksız, folyo ile ilgisi yok, ancak primer astar atıp sonra kullanırsan dayanabilir, denemek lazım, o astarda saçma fiyatlı olduğundan bu iş komple yatar bence. 8 Nisan 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Tavana folyo kaplatmaktan daha zararsız geliyor bana. Folyo kaplatıp da sonradan tavanı boyatmak zorunda kalmayalım o yüzden plastidip iyidir 4 tüp de 250 TL o da cok tabi Eski şirketimde neredeyse tüm araçlar tavan dahil folyoluydu, 3 sene sonra sökülenler en fazla pasta cila ile ilk günkü parlaklığına kavuştu. 8 Nisan 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Kalitesiz uygulama yapılırsa ve bunu sökerken işi bilen biri sökmezse boyatmak zorunda kalabilirsiniz. Yaptırılmaz diye birşey yok yanlız işin ehli bir yerde yaptırmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 O zaman bu plasti dip tırt çıktı yani? uygulama alanı farklı, mesela sol yana şerit attım mondeo da, tasarlaması, sonuçlanması 20-25 dk. sürdü. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Tedarikcimiz vernik konusunda bir bilgilendirme mesajı göndermiş. Vernik plasti dip ürününü bozabiliyormuş bu nedenle tavsiye etmiyor. Bilginize sunarım. Benim 2 kutu plasti dip'im hala bekliyor. Kaput kaplayabilirim bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Benim anladığım kadarıyla bu ürün araçlarda plastik kısımlarda iş görüyor.Yani panjur falan boyanabilir.Elle çok dokunulan kullanılan kısımlarda yine iş görmez.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Ben verniği dayadım ön panjurda ve logoda hiç sıkıntı yok taş gibi.yarın hava iyi olursa ön panjurdaki plastidipi sökeceğim çok karanlık oldu böyle bakalım bir sıkıntı olacak mı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Bugün çirkin gri renkli paçalıkları küp şekerden sonra en büyük icat plastip ile boyadım, ahda böyle bişey oldu. İlk hali ve rengi böyleydi. Sonunda böyle oldu. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2012 Yazar Paylaş 15 Nisan 2012 pek güzel olmuş, jant ne diyor bu işe? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 jant biraz nasibini almış herhalde Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Tabiki sadece bant ile konturlama yapmadım, doğru düzgün maskeleme yaptım. pek güzel olmuş, jant ne diyor bu işe? jant biraz nasibini almış herhalde Jantlara gelmedi, tamamen kapatmıştım pisliktip onlar. Guruyunca böyle oldu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Söküpte yapsaydınya, 2 dk. çıkar zaten, ayrıca yapmışken kırmızı yapsaydın bari Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Söküpte yapsaydınya, 2 dk. çıkar zaten, ayrıca yapmışken kırmızı yapsaydın bari Kırmızı boğar diye düşündüm, yada elimde siyah plastip kalmış ondan olabilir belki. Sökmedim eğer sökseydim arka tampondaki plastik perçinleri birdaha oturtamam son gölünü atmışlardı bende tekrar çıkartmaya cesaret edemedim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 (düzenlendi) Ayrıca asıl ihtiyacım alan uygulamayı daha önceden yani birkaç hafta önce panjurlara yapmıştım, zaman için de herhangi bir sıkıntı oluşturmadığını yıkama tabancası yerine su jeti ile araba yıkayan yerlerde bile hiçbir sıkıntı oluşturmadığını gördüm.. Düzeltme: Cümle düşük olmuş, aslında çok önemsemem ama bu kadar öğretmenin olduğu bir forumda biraz tırstım doğrusu. 15 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Paçalıklar güzel olmuş.Ben beğendim.Elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Gayet güzel olmuş bence.Kolay kolay birşey olmaz bana kalırsa.Ama sürtmemek kaydıyla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Panjurda süper oldu, bendede hiş sorun yok, paçalıklar hoşuma gitti, gerçekten siyah iyi durmuş, bende yapmalıyım ama sprey bitti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 videoya bakınca, yanlış işçilik var, hiç kurumasını beklemeden sıkmışsınız, o parçayı komple boyamak 2 saat gibi sürer, çok az fıslayıp 5 dak mola çok az fızlayıp 5 dak mola, sanki boyanmıyor kapanmıyor hissini duyarak yapılmalı idi, her kat çok ince olacak ve kuruyacak, ıslak kalmadan soyulmasına gelince zaten amacı bu, soyulacak, dayanımı yok 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Bence de fiyasko..İlk gördüğümüz zaman ki heyecanı kalmadı Kablo eklerine falan yalıtım amaçlı işe yarar.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Bence de fiyasko..İlk gördüğümüz zaman ki heyecanı kalmadı Kablo eklerine falan yalıtım amaçlı işe yarar.. Aynen öyle, yalıtım dışında hiper tırt. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2012 Bence de fiyasko..İlk gördüğümüz zaman ki heyecanı kalmadı Kablo eklerine falan yalıtım amaçlı işe yarar.. soyulması garanti olan bir spreyi elektrik işinde kullanmazdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts