Rıdvan Ergün 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 G-Sensörü kapatın. Teşekkür ederim. G sensörü kapatacağım. Sanırım bu durumda uzun süreli duraklamalarda kaydı durdurmayı iptal etmiş olacağım. Fakat kart hafızası dolduğunda, o günkü ilk kayıt yerine hafızadaki en eski kaydı silmesini başka bir yerden ayarlamam gerekecek. Onu bulamıyorum. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Teşekkür ederim. G sensörü kapatacağım. Sanırım bu durumda uzun süreli duraklamalarda kaydı durdurmayı iptal etmiş olacağım. Fakat kart hafızası dolduğunda, o günkü ilk kayıt yerine hafızadaki en eski kaydı silmesini başka bir yerden ayarlamam gerekecek. Onu bulamıyorum. valla gsensör yüzünden belki eski kayıtlara kilit koymuştur benim aklıma gelen bu. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Teşekkür ederim. G sensörü kapatacağım. Sanırım bu durumda uzun süreli duraklamalarda kaydı durdurmayı iptal etmiş olacağım. Fakat kart hafızası dolduğunda, o günkü ilk kayıt yerine hafızadaki en eski kaydı silmesini başka bir yerden ayarlamam gerekecek. Onu bulamıyorum. G sensörü kapatmayın ayarını middle a getirin. Durduğunuzda kayıt duruyorsa motion detection açıktır onu kapatın. O Mod açıksa sadece hareket halinde kayıt yapıyor. Yani arabayı park etmişseniz ve bir hareket olduğuna kayıt etsin istiyorsanız açılmalı motion detection. G sensörü ani değişim algıladığı zaman o kayıda kilit koyar. O yüzden arada ki bazı kayıtlar kilit kalmış olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 G sensörü kapatmayın ayarını middle a getirin. Durduğunuzda kayıt duruyorsa motion detection açıktır onu kapatın. O Mod açıksa sadece hareket halinde kayıt yapıyor. Yani arabayı park etmişseniz ve bir hareket olduğuna kayıt etsin istiyorsanız açılmalı motion detection. Hmm. Evet motion detection da açık. Park halinde hareket olunca çeksin istemiştim. Fakat aracı stop etmeden uzun bir kırmızı ışık beklemesinde de kayda son vermesi istenilen bir durum değil. Yeniden kayda geçene kadar arada kayıp oluyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 Hmm. Evet motion detection da açık. Park halinde hareket olunca çeksin istemiştim. Fakat aracı stop etmeden uzun bir kırmızı ışık beklemesinde de kayda son vermesi istenilen bir durum değil. Yeniden kayda geçene kadar arada kayıp oluyor.Evet hocam bende ilk aldığımda bu durumu farkedip motion detection u kapattım. Park ederken açmak, yola çıkarken geri kapatmak lazım, biraz saçma olmuş. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 G sensor ve motion detectionu kapatmak isterken ne yaptıysam, bütün kayıtlar hızlı çekim olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 G sensor ve motion detectionu kapatmak isterken ne yaptıysam, bütün kayıtlar hızlı çekim olmuş.Fabrika ayarlarına dönüp G sensörünü kapatın. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 G sensor ve motion detectionu kapatmak isterken ne yaptıysam, bütün kayıtlar hızlı çekim olmuş. Park modu açık kalmış olabilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Mustafa sanırım hareket sensörüyle alakalı seninki. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Mustafa abi devamlı kayıt koca dvr kayıt cihazlarında bile sıkıntı yaratıyor normal bence 7/24 kayıt yaptırmak yanlış Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Bugün işlek bir yolda yaklaşık 60-70 km ile giderken, yolda birden içi dolu bir market arabası ve peşinden koşan bir adam belirdi. Market arabası yolun eğimi nedeniyle bana doğru gelmeye başladı ve Allah'tan arkamda hızla gelen kimse olmadığından yavaşça durdum ve market arabası tam bana çarpmak üzereyken yakalayan müşterinin oh çekmesiyle gülümseyerek yola devam ettim. Sonra aklıma geldi, dur şu kameraya bi bakayım çekmiş mi dedim, demez olaydım. kamera yine memory error hatası vermiş ve donmuş. Ya kamerayı kontağa bağlatıp, 7/24 hareket sensörü açık kullanmayı keseceğim, ya da yeni kamera alacağım. Tahminim kart dolduktan sonra, sürekli sil-yaz yaptığından bozuluyor, yeni aldığım kartların hepsi 7/24 hareket sensörü açık halde kullandığım kameraya ancak 4-5 ay dayanıyor. Uzun lafın kısası, keşke o an kayıt yapsaydı Panorama X2 al 7/28 kayıt yap 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Abi çok pahalı yaa Evladiyelik ama. Aliminyum kasa, full kapasitör, 7/24 özel park modu, akü koruma, çift kamera hepsi içinde Çift micro sd 128 x 2 desteği ve aklıma gelmeyen bir çok özellik bunda 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 Batarya bitmesi ve son kaydı yazamaması problemini bende yaşamaya başladım. Çözümü şu şekilde halledeceğim: - Kayıtları 2 dakikalık aralığa aldım. - Benim araçta bir hat araç kapandıktan çok sonra gücü kesiyor, bir hatta hemen (kamera buna bağlı) - Kontağa bağlı olan hat kesildikten sonra 2 dakika daha açık kalan bir röle devresiyle, park ettikten sonraki 2 dakikalık kaydı feda ederek en son kaydımı sağlama alacağım. Soru: Zaman ayarlı röle var mııdır? Yapılabilir mi? Var canım bak adam yapmış http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271705-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-i%C3%A7in-gecikmeli-kapanma-tesisat%C4%B1/ 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 31 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2015 Arkadaşlar birde kapasitör takmışlar cihaza ingilizcesi iyi bir arkadaş projeyi okuyarak genel anlamda nasıl yapıldığını tarif ederse süper olur. https://forum.dashcamtalk.com/threads/gt680w-super-capacitor-stealth-mod.5292/ Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2015 GT680W ve Benzeri birçok kamera için yedek pil ihtiyacı olanlar için 5 adet pil 15 $ bilginize : http://www.ebay.com/itm/5pcs-3-7V-110mAh-Li-polymer-Rechargeable-Battery-Li-Po-ion-032323-for-mp3-mp4-/261659347887?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cec1ccbaf Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 GT680W ve Benzeri birçok kamera için yedek pil ihtiyacı olanlar için 5 adet pil 15 $ bilginize : http://www.ebay.com/itm/5pcs-3-7V-110mAh-Li-polymer-Rechargeable-Battery-Li-Po-ion-032323-for-mp3-mp4-/261659347887?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cec1ccbaf Güzel. Şunlar da var: 150 mAh olarak http://www.ebay.com/itm/2pcs-3-7V-150mAh-li-ion-battery-302025-F-Bluetooth-GPS-PSP-mp3-mp5-toy-e-book-/252010778005?hash=item3aad034d95 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 2 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2015 Mersin sıcağını yiyen bir G90 pili arkadaşlar. Yaz geçene kadar cihazları özellikle araç öğlen park halindeyken camda bırakmayalım. Yanıyor Türkiye sıcaklarla kameralarada yazık 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 Eceline Susamış bir Trafik Magandası Yer Ankara istikameti Elmadağ rampa Çıkış sonu Aracımdan inip Suratına iki kez vurduğum için keyifliyim https://www.youtube.com/watch?v=i5jhi5e6usg Biz göremedik. İyi kanıt bırakmamışsınız Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 (düzenlendi) Bu kamerayı aldım fakat benimki gerizekalı çıktı. Bir ara ne oluyorsa sürekli olarak peşpeşe kapanıp açılıyor. Kimsenin ne anlama geldiğini anlayamadığı "velkam to yu siiz en kar vihikıl sitti not" lafını 10 kere tekrar edince sinirlenip fişini çekiyorum. Alalı bir yıl oldu. Üç kez keşke kayıtta olsaydı diyeceğim olay yaşadım. Birisinde hızlı çekim yapmış hiç bir şey anlaşılmıyor. İkisinde de fişi çekiliydi. 4 Ekim 2015 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Bu kamerayı aldım fakat benimki gerizekalı çıktı. Bir ara ne oluyorsa sürekli olarak peşpeşe kapanıp açılıyor. Kimsenin ne anlama geldiğini anlayamadığı "velkam to yu siiz en kar vihikıl sitti not" lafını 10 kere tekrar edince sinirlenip fişini çekiyorum. Alalı bir yıl oldu. Üç kez keşke kayıtta olsaydı diyeceğim olay yaşadım. Birisinde hızlı çekim yapmış hiç bir şey anlaşılmıyor. İkisinde de fişi çekiliydi. Rıdvan bey yollayın bana kamerayı elimde fazla araç kamerasından çıkma bir pil var onu takıp testlerini yapıp, lazımsa sürüm güncelleyip fln geri postalarım 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Olgu gt680 için güncelleme mevcutmu? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Kubilay benimki hala 3,6, cevabı paylaşırsan sevinirim. logosuz olandan. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Ekim 2015 Yazar Paylaş 5 Ekim 2015 Bu kamerayı aldım fakat benimki gerizekalı çıktı. Bir ara ne oluyorsa sürekli olarak peşpeşe kapanıp açılıyor. Kimsenin ne anlama geldiğini anlayamadığı "velkam to yu siiz en kar vihikıl sitti not" lafını 10 kere tekrar edince sinirlenip fişini çekiyorum. Alalı bir yıl oldu. Üç kez keşke kayıtta olsaydı diyeceğim olay yaşadım. Birisinde hızlı çekim yapmış hiç bir şey anlaşılmıyor. İkisinde de fişi çekiliydi. Acaba Murat Dere amcanın kamerası ne durumda. Forumda bana ilk kamerayı gösteren ve ilk kullananlardan kendisi. En eski gt680w kullanıcısı olarak yorumları nasıl geçen zaman içinde Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Bende 1.5 yılı geçti kullanıyorum, batarya bozulması hariç hiç sıkıntı yaşamadım, üstelik versiyonuda hiç güncellemedim, sanırım 2.6 veya 2.7 olarak duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts