Ahmet İhsan Akşen 15 Ekim 2016 Yazar Paylaş 15 Ekim 2016 Takip mesafesi nedir bilmeyen bir Suriyeli arkadan tıklatti önümdeki aniden durunca bende durdum o duramadi [emoji35] el kol hareketleri ile birşey yok demeye getirdi, çek kenara tutanak tutacağız dedim o sinirle fotoğraf çekmeyi unutmusum, trafik oldu tek şerit olduğundan. Kenara cektik ama iletişim kuramadık, eleman şirket aracını sürüyor büyük ihtimal, Ford kurye araç. Baktım yüzeysel çizikler var git Allah indan bul dedin çektim gittim. 1 sene de iki kez boyandı zaten arka tampon, tutanak tutsam da yaptırmazdim sanırım... Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 Ahmet hocam allah beterinden sakınsın Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 (düzenlendi) Teşekkür ederim. Sinek küçük ama miğde bulandiriyor iste. 16 Ekim 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 Şu konuda bundan beter 4 hafif hasar var zaten Dayım Kütahya dan arıyor 2012 dizel trend sedan var 17 binde, sat bunu alalım sana diyor 55 bine Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 Şu konuda bundan beter 4 hafif hasar var zaten Dayım Kütahya dan arıyor 2012 dizel trend sedan var 17 binde, sat bunu alalım sana diyor 55 bine Affetme o halde direk sat kurtul [emoji3] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Kasım 2016 Yazar Paylaş 6 Kasım 2016 Satsam da f3 almam sanırım, daha geniş bir araç lazım bana. İki numara gelince bir numaraya 15-36 koltuk aldım arkada 3 kişilik yer lazım artık bana, özellikle ortada isofix ı olan bir araç almam gerekecek sanırım Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 elinizi çabuk tutun fiyatlar artar kesin. malum ötv... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Ahmet arkadaş 2-3-4 ile ilgili problemlerinizi nasıl çözdünüz? Benim 2006 focus'ta da enjektör dibinde yağ kaçağı 3 numaralı borularda ve turbo türbininde yağ var . Usta bana enjektör contaları değişecek demişti. Aynı sorun benim 2006 Focus'ta da vardı. Serviste enjektör contaları değişti sonra sattım. 1 sene içinde tekrar aynı şey oldu ve arkadaş bir daha değiştirdi. Sorunun kaynağı conta değil başka şeyler... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Normal bir şey için mesaj yazayım konuma bir kerede dedim [emoji16]3. Stop biraz hareketlenecek açmayı becerebilirsem Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Keşke ledleri 2835 alsaydınız Hem daha uzun ömürlü Hemde daha yüksek aydınlatma sağlıyor. Çakar bendekinin aynısı bağlamak çok kolay Bizim stopta iki kablo geliyor ikiside Siyah renk kalın olan + kutup ince olan - kırmızı kabloyu kalın siyaha baglayacaksiniz güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Eminmisiniz? Sayı olarak 2 katı olsa da ışık fazla olmuyor bunlardan Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Pardon 2835 başkaymiş, yeterli gelmezse onlara bakarım artık. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Maşallah güzel arabanız var. Kontak halkası nı nereden temin ettiniz benimde ihtiyacım var... 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Ali express üzerinden aldım, teşekkür ederim.http://s.aliexpress.com/vIvyq6Vf http://s.aliexpress.com/zq2au6NZ Bunun ışıklısini aldım ama takmak nasıl olmadı daha [emoji4] Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 Eminmisiniz? Sayı olarak 2 katı olsa da ışık fazla olmuyor bunlardanNedir bu sayısal değerler 2030, 4050 falan ne oluyor? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Ocak 2017 Yazar Paylaş 21 Ocak 2017 Ledlerin mm olarak boyutları, o boyutlar ile isimlendirilir aldığımız lambaların üzerindeki ledler. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Ocak 2017 Yazar Paylaş 23 Ocak 2017 Zorda olsa söküp 3. Fren lambasını LED yaptım, reflektör uyumu yüzünden biraz kötü görünüyor ama ışık yeterli gibi şimdilik.Ön tarafa bakan kısımda ayaklar var, arka taraftan çekmek gerek aşağıya doğru.Kırmız kısmı söktüm ve LED leri kıyaslamak için ikisini takip denedimDediğim gibi biraz kötü bir görüntü oluyor orjinale göre ama parlaklık iyi.Arkadan güneş vururken bile gayet görünür halde.Birde bagaj açma düğmesini söktüm çalışmıyordu, kar yağınca donmuş basmiyordu, şimdi basıyor ama çalışmıyor. Önce bagaj döşemesini söktüm.İçeride 4 tane somun var 10 numara, sökünce plaka lambası ve düğmenin olduğu yer çıkıyorSonra 6 vidalı kapağını söktüm, kötü bir görüntü vardı, su dolmuş ve beyaz yağ gibi birşey birikmişTemizledim ve kuruttum, kontak spreyi falan olmadığından lokanta kullandım [emoji16] Şimdilik çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Ocak 2017 Yazar Paylaş 23 Ocak 2017 https://vimeo.com/200703912 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2017 Paylaş 23 Ocak 2017 Eline sağlık Ahmet hoca güzel eklemeler Ama ledler cansız 2835 almalısın farkı anlayacaksın örnek resim benim araçtan 2835 ledler Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Ocak 2017 Yazar Paylaş 26 Ocak 2017 Çok satan olarak sıralayınca bunlar çıkmıştı ama 2835 LED leri öğrenmiş oldum sayenizde, bir sonraki siparişte daha yenisi çıkmazsa bunlardan alacağım [emoji4]Bunlarda bugünkü uğraşlar;3. stop lambası için uğraşırken farkettiğim sağ plaka ampulünü değiştirdim.Sedan focus 2 lerde kronik sanırım bu plaka ampulü ve bagaj düğmesine su girme olayı.Eklenme: bagaja da şu girmiş, hafif küf yapmış bagaj halısı, çıkardım kurutuyorum. Su girmesi değilde soğuktan nem yapıp ıslanmış gibi ama bilemedim. Stepne kısmında birikme falan yok.Bagaj düğmesi yine çalışmadi, bu sefer içindeki butonu dağıttım, paslanmiş ufak bir kontaktör ile karşılaştım. Temizledim şimdi eskisinden bile hassas çalışıyor [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 Hocam su alma olayı malesef kronik onuda havalandirmalardan alıyor arka tampon sokulecek yandaki hava tahliye yerlerine samyel ve silikon ile iyileştirme yapılacak plaka lambalarina da 2835 almalısın Hatta içeriyi ayak aydınlatması ve ön parkları komple bununla değiştir dünya varmış diyeceksin Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 Look what I found on AliExpresshttp://s.aliexpress.com/NrayaMZbSoğutuculu hemde Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Ocak 2017 Yazar Paylaş 30 Ocak 2017 Çizilmeyen bi tavan vardı onu da kavga eden kediler çizdi az önce Kovaladim, adam toplayıp gelmişler... 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts