H.Cenk Bayrakçı 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyu kafaya dikerek içmek, fazla suyu bir anda içtiğiniz için böbrekleri yorabilir. Çünkü fazla içilen su doğrudan idrar olarak atılır, böbrek ve idrar yollarını yorar. Bu benim yorumum, kendimden biliyorum. Doğuş Bey ben de önerinize katkıda bulunayım ; ''Eğer suyu az içiyorsanız hemen iyi bir üroloji uzmanı ile muhabbeti ilerletin veya samimi olmaya çalışın '' Gerçi 50 yaşa yakın her erkeğin yapacağı en isabetli iş; bir üroloji uzmanı ile muhabbeti ilerletmesidir ama neyse Tanıdık uzman var mı Cem Bey?: D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 (düzenlendi) Doğuş Bey ben de önerinize katkıda bulunayım ; ''Eğer suyu az içiyorsanız hemen iyi bir üroloji uzmanı ile muhabbeti ilerletin veya samimi olmaya çalışın '' Gerçi 50 yaşa yakın her erkeğin yapacağı en isabetli iş; bir üroloji uzmanı ile muhabbeti ilerletmesidir ama neyse Kanka kadar yakın olmalı yani mesaj alınmıştır neyseki oldukça vaktim var daha suyla aramda çok iyi zaten 5 Ocak 2016 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Başka bir faydası daha varmış ya Çok su içmek cildi güzelleştirir mi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Alışkanlık haline getiremedim. Ancak çalıştığım günler sürahi ile doldurup yanıma koyuyorum o zaman gidiyor, boynuma termos mu assam [emoji14] Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Pazar günü görürüz sucuklardan sonra su içmeyenleri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyu litreye bağlamaktansa idrar renginden ayarlamak gerektiğini okumuştum. Her kişinin çalıştığı iş farkından dolayı ihtiyacı da farklı sonuçta. Masa başı 2 litre fazla, inşaat ustası 2 saatte 2 litre az gibi mesela. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Bir ara günde 3 litreye yaklaşmıştım..Havalardan olsa gerek ara verdim sebepsizce. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyu litreye bağlamaktansa idrar renginden ayarlamak gerektiğini okumuştum. Her kişinin çalıştığı iş farkından dolayı ihtiyacı da farklı sonuçta. Masa başı 2 litre fazla, inşaat ustası 2 saatte 2 litre az gibi mesela. Ne renk olmalı hocam? Mesela benimki? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ne renk olmalı hocam? Mesela benimki? Su ile aynı yani saydam olmalı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ne renk olmalı hocam? Mesela benimki? Koyu ise suyu az içiyorsun demek. Renksiz ise havadan içiyorsun Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyu kafaya dikerek içmek, fazla suyu bir anda içtiğiniz için böbrekleri yorabilir. Çünkü fazla içilen su doğrudan idrar olarak atılır, böbrek ve idrar yollarını yorar. Bu benim yorumum, kendimden biliyorum. Tanıdık uzman var mı Cem Bey?: D Olmamı Cenk Bey Biraz uzak olsak da ihtiyaç olduğu her an yanınızdayım inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 55 Haha Suyu artıralım Özlem Hanım. Sek mi abi ? Sek janim, aç/tok fark etmez. Konunun suyu çıktı. Sudan bi konu zaten. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyu artıralım Özlem Hanım. : Daha arttirirsam damacanayla gezmek zorunda kalirim [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Sek janim, aç/tok fark etmez. Sağlığına o zaman abi Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Daha arttirirsam damacanayla gezmek zorunda kalirim [emoji16] Damacanayla gezelim Özlem Hanım. Sağlığına o zaman abi Sağlığına kardeşim... 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Damacanayla gezelim Özlem Hanım. Sağlığına kardeşim... Sanki biraz zorlar gibi ama Boyle kalsin malum marka matarasi ile [emoji23] Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Sanki biraz zorlar gibi ama Boyle kalsin malum marka matarasi ile [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 2,5 litremi an itibari ile tamamladım Afferin. Otur, 5. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Afferin. Otur, 5. [emoji14] Sağolun örtmenim [emoji1] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ben bir dikişte 1,5 lt suyu bitiyorum. Performansını beğenmedim Doğuş.. Ek olarak su içince yarıyor bana. Su içmeden önce tartıldığımla, içtikten sonra tartıldığım kg daha yüksek oluyor.. Sadece suda litre kilogram hesabı tutuyormuş. Su 4 derece sıcaklıkta 1 litresi 1 kg. olan tek sıvı. Sonuç : tartı bozuk, moralini bozma.. Sabah 08:00 da 1 fincan kahve içtiğimde, öğlen 12 ye kadar 2 defa ofise çıkıyorsam, 2 bardak su içtiğimde en fazla 1 defa ofise çıkıyorum mesela. Gerçekten kahve idrar söktürücü.. Haklısın.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 (düzenlendi) Aslında normal içmem gerek ama günde max 1 lt o da zorla içiyorum. Genelde iş alışkanlığı kahve'den devam ediyoruz. 5 Ocak 2016 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Sek mi? Ben de geçen gün su dedikleri buymuş demek ki dedim sonra kendimden utandım.. Günde en fazla 2 litre içerim, fazlasını ramazan ayında içiyorum.. Çay içerim galiba çay bir miktar karşılıyor ihtiyaç hissettirmiyor. Kahve de ayrıca günlük olmazsa olmazım olmaya başladı. Eğer karşılıklı türk kahvesi içecek bir arkadaşınız varsa mükemmel oluyor, tavsiye derim.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 6 aylık sancılı bir böbrek taşı düşürme döneminden geçmiş biri olarak 8-9 aydır suyla aramızda inanılmaz bir aşk yaşanıyor. Kilo verdim mi? Hayır Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Suyun verdiği şifaya defalarca şahit oldum...Bol su için arkadaşlar... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts