Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Teşekkür ederim abi http://www.hotpoint.com.tr/ceyiz-firsatlari-90-gun-iade?gclid=Cj0KEQiAjMC2BRC34oGKqY27jtkBEiQAwSXzfpr_562lbZqs4ifnFrVKBDBZqp0nQpGkLv04wzLNGOoaAhI98P8HAQ Bu kampanya dikkatimi çekmişti ama tek ürün 320 lira olduğuna göre kampanyanın pek cazip bir tarafı yok gibi. Liste fiyatı pahalı tabi ama biraz pazarlıkla düşüyorlar. Saygılarıma. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 (düzenlendi) http://www.krcshop.com/urun/karaca-biogranit-tost-makinesi-41x40x20-cm?filter_name=tost Düşünenler buna da baksın. İyi bir ürün. Izgara özelliği 10 numara 29 Şubat 2016 tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Konuyu canli tutalim.. Once ekmegimiz isitilip yumusatildi. Tavada pisirdigimiz sucuklar dizildi ve kasarlar koyuldu. Yagi cope gitse uzulurdum tabi Kizarmis mis gibi yumusacik tostumuz hazir.. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Konuyu canli tutalim.. Once ekmegimiz isitilip yumusatildi. Tavada pisirdigimiz sucuklar dizildi ve kasarlar koyuldu. Yagi cope gitse uzulurdum tabi Kizarmis mis gibi yumusacik tostumuz hazir.. Sanayi tipi tost:) afiyet olsun. Ortaligi daha az kirleterek tarif edeyim; simdi o sucuklari tavaya degil ekmegin icine dizip ekmek acikken 15 sn. Basicaksin. Sonra sucuklarin ustunu kapatip 5-6 sn basip kaldirinca ekmegin ustu sucugun yagi ile hafif kirmizi yagli hale gelecek ama o sirada bir bicagi margari n uzerinde gezdirip ekmegin uzerine sureceksin. Bir 30sn sonra ekmegi ters cevirip arkaya da margarini surup yaklasik 1 dk basip alacaksin. Iste sana sanayi tipi sucuklu. Sucuklar pistikten sonra ekmegi kapatmadan jilet ama 3 kat kasar koyarsan da gjzel bir karisik olur:) Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Sanayi tipi tost:) afiyet olsun. Ortaligi daha az kirleterek tarif edeyim; simdi o sucuklari tavaya degil ekmegin icine dizip ekmek acikken 15 sn. Basicaksin. Sonra sucuklarin ustunu kapatip 5-6 sn basip kaldirinca ekmegin ustu sucugun yagi ile hafif kirmizi yagli hale gelecek ama o sirada bir bicagi margari n uzerinde gezdirip ekmegin uzerine sureceksin. Bir 30sn sonra ekmegi ters cevirip arkaya da margarini surup yaklasik 1 dk basip alacaksin. Iste sana sanayi tipi sucuklu. Sucuklar pistikten sonra ekmegi kapatmadan jilet ama 3 kat kasar koyarsan da gjzel bir karisik olur:) Saygilarimla. Teşekkürler abi, dediğin yöntemlede yapıyorum ama dün vakit kazanmak için sucukları tavada yaptım. O sırada eşim kendile dilli kaşarlı yapıyordu tost makinası doluydu. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Teşekkürler abi, dediğin yöntemlede yapıyorum ama dün vakit kazanmak için sucukları tavada yaptım. O sırada eşim kendile dilli kaşarlı yapıyordu tost makinası doluydu. Ağzının yadını biliyorsun:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Afiyet olsun Ağzının yadını biliyorsun:) Saygılarımla. Bu konu sizlerinde izni olursa Yaşam - Yemek'te devam etse güzel tost lar ile şenlense. Güzel tost canı çekenin makinalarla ilgilide en üstte fikri olsa. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Bu konu sizlerinde izni olursa Yaşam - Yemek'te devam etse güzel tost lar ile şenlense. Güzel tost canı çekenin makinalarla ilgilide en üstte fikri olsa. Gayet güzel olur gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Hayırlı olsun Evren. Yalnız; böyle işlevsel aletleri sadece tost yaparak köreltmek olmaz! Kuzu pirzola da harika pişer, pişmenin sonlarına doğru üst kapağı aralayıp kekik serperseniz nefis olur. Kalem pirzolanın kemikleri nimetin sıkışıp ezilmesini engeller ve pamuk gibi yumuşacık olmasını sağlar. Ayrıca cihazı yeteri kadar ısıtıp pirzolaları öyle koyarsanız, hemence yüzeyleri mühürlenip sulu bir şekilde lezzetini kaybetmeden pişmesini sağlayabilirsiniz. Nimetin iki yüzünün de aynı anda pişmesi sayesinde hem çabuk, hemde tam kıvamında bir lezzet yakalayabilirsiniz. Ayrıca araya sıkışmayı önleyici bir şey koyarsanız sevgili Kerem gurmemizin tarifi olana kuzu köfteler de bu aletle çok güzel pişer. Tarifler tost makinası barbekü içine yerleştirilerek isi dumanı dağıtılmadan denenmiştir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250535-en-güzel-et-yemekleri/?p=2182330 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Benden ancak bu kadar. "Ancak bu kadar" deyimi bu tostun guzelligi yaninda mutevazi kalmis ustad:) Afiyet olsun. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Üj bej dilim füme dil yada biraz kavurma yada her ikisi, biraz ince dilim yada rendelenmiş kaşar, barbekü sos, ketçap, mayonez, Bim de satılan büyük boy susamlı hamburger ekmeği... Şimdi hayal edin. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Üj bej dilim füme dil yada biraz kavurma yada her ikisi, biraz ince dilim yada rendelenmiş kaşar, barbekü sos, ketçap, mayonez, Bim de satılan büyük boy susamlı hamburger ekmeği... Şimdi hayal edin. Ofiste önümde Beypazarı kurusu var. Şimdi ona saldıracağım senin yüzünden:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Benden ancak bu kadar. oo milli tabak, her evde vardır afiyet olsun herkese, konuya göz attım acıktım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 oo milli tabak, her evde vardır afiyet olsun herkese, konuya göz attım acıktım Evet.. bir çoğunda gördüm Kırılmıyor da.. En az 20 yıl Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Evet.. bir çoğunda gördüm Kırılmıyor da.. En az 20 yıl Arcopal 1, bunlar 2.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Yine bir tost gunu. ee bu tost olmamışki, ekmek arası olmuş Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 ee bu tost olmamışki, ekmek arası olmuş Yok yok cok guzel oldu Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Son üç yılda aldığım tüm kiloların sebebi bu forumdur Sırf bu nedenle üyeliğimi sildirmek zorunda kalacağım. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Tost diyince makinesi değil de tostçu Mehmet geliyor aklıma o yumurtalı tostu [emoji14] Antep de yemek nasip olmadı ama bizim yaptığımız da benziyordur elbet Yorum bağlantısı
Recommended Posts