Lokman Ceritlioğlu 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 yazın yakıtı nasıldı? havalar soğuduğundan yükselmiş olabilir. ayrıca kısa mesafemi, dur kalk çok oluyormu? Yorum bağlantısı
Çağdaş Şahin 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 yazın yakıtı nasıldı? havalar soğuduğundan yükselmiş olabilir. ayrıca kısa mesafemi, dur kalk çok oluyormu? kısa mesafe yol yapıyorum arabayı yeni aldım 1 ay oldu aldığımda ortalama 7,1 di Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 kısa mesafe yol yapıyorum arabayı yeni aldım 1 ay oldu aldığımda ortalama 7,1 di kısa mesafe ve düşük vites ile kullanılıyorsa normal olabilir. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 İyi geceler 2008 titanium tcdi aracım ortalama 8,4 --- 8,8 lt gösteriyor genelde sehir içi kullanıyorum depoda 630 -- 660 km yol yapıyor sizce normalmi Normal yakıtınız şehir içi kısa mesafeli kullanıyorsunuzdur ve havalar soguk oldugundan dolayı Benimde yakıtım şehir içi 7 ile 8 lt arası değişiyor uzun yokda 4-5 Lt felan yakıyor. kısa mesafe yol yapıyorum arabayı yeni aldım 1 ay oldu aldığımda ortalama 7,1 di Kısa mesafeden dolayıdır araba soguk oldugu ıcın. uzun yolda deneyin 5. vitezde 100km hızla sabit gidin 5lt degeri rahat goreceksınız. kısa mesafe ve düşük vites ile kullanılıyorsa normal olabilir. +1 Lokman abi benimde öle dün depoyu fulladım 600km yapmışım şehir içi ama hep kısa mesafeli kullandım o yüzden dolayı normal şehır ıcı uzun mesafeli kullanımda 700km felan rahat yapıyorum şehir içi ++++ K&N Hava filitresi ve maf sensör temizligini en kısa sürede yapacam yakıtı baya bi etkiliyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 MAF ve K&N operasyonundan beri 6 - 6,2 aralığında ortalama, ne kadar böyle gider bilmiyorum.Çok sıkıştırırsam ancak 6,8 - 7 leri görüyorum, normal kullanımda yakıt çok makul seviyelere geldi. 6lt şehir içi bence çok güzel bi tüketim ben ama çok kısa mesafeli kullanıyorum ondan dolayı benim yakıt yüksek galiba 1-2-3 vitesleri kullanıyorum hep 4-5 e attigimi görmedim şehir içi tek tük =) benim şu anda göstergedeki ortalama tüketim 8.2LT Yorum bağlantısı
Çağdaş Şahin 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim birde mozot alırken hangi benzin şirketini önerirsiniz Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim birde mozot alırken hangi benzin şirketini önerirsiniz Ben Shell Kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağdaş Şahin 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 ilk depomu shell den doldurdum bakalım şu an bir problem yok Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 ilk depomu shell den doldurdum bakalım şu an bir problem yok Shell V-Power olan istasyonları tercih edin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Kişiden kişiye değişiyor bende yıllardan beri opetten alıyordum, Osman ustamın uyarısından sonra BP ye dönüyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Kişiden kişiye değişiyor bende yıllardan beri opetten alıyordum, Osman ustamın uyarısından sonra BP ye dönüyorum. Neden BP Abi sebebi nedir? bende daha önce bp kullanıyordum şehir içi daha fazla menzil geldi bana shell de sanki Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Yalçın bana Shellden yada Bp den dedi, bende ikisinide denedim Bp daha atak geldi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Yalçın bana Shellden yada Bp den dedi, bende ikisinide denedim Bp daha atak geldi bilmiyorum. Bi ara bende shell denim abi en iyisi cünkü ben ilk arabayı aldıgımda bp almıştım bakımsızdı şimdi yeni haliyle hiç denemedim bi denim. onuda Yorum bağlantısı
Alptekin Doğan 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Bi ara bende shell denim abi en iyisi cünkü ben ilk arabayı aldıgımda bp almıştım bakımsızdı şimdi yeni haliyle hiç denemedim bi denim. onuda Ben arabayı alalı neredeyse 2 ay olacak.önceki sahibi hep opeten alıp karta işletmiş. bende opetten alıyorum ve karta işletiyorum.Yakıtla ilgili bir problem olursa servis yakıt güvencesini devreye sokuyor mu sokmuyor mu? almaya devam edeyim mi? ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 ben totaldan alıyorum , bir ara opet denedim 2 depo kadar ama daha cok yaktı bu son iki haftanın ortalaması dun depoyu doldurdum, bilgisayar ortalama 8 di ama depoya alınanla hesapladım 430km yapmısım ortalamam 7.5 cikti. Yorum bağlantısı
Alptekin Doğan 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) Ben arabayı alalı neredeyse 2 ay olacak.önceki sahibi hep opeten alıp karta işletmiş. bende opetten alıyorum ve karta işletiyorum.Yakıtla ilgili bir problem olursa servis yakıt güvencesini devreye sokuyor mu sokmuyor mu? almaya devam edeyim mi? ne dersiniz? Cevaplayacak yok mu abiler,arkadaşlar, kardeşler???? 4 Şubat 2011 tarihinde Alptekin Do?an tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Ben arabayı alalı neredeyse 2 ay olacak.önceki sahibi hep opeten alıp karta işletmiş. bende opetten alıyorum ve karta işletiyorum.Yakıtla ilgili bir problem olursa servis yakıt güvencesini devreye sokuyor mu sokmuyor mu? almaya devam edeyim mi? ne dersiniz? Hayırlı olsun tekrardan arabanız. Opet yakıt güvence kartını bılıyorum bende çıkarttım 1 kere aldım arabam egr hatası verdı ondan sonra almadım ordan. benım aldıgım ıstasyondan alakalı olabılır opetten memnunsanız devam edebılırsınız opetten. eger memnun degılsenız Shell-V-Power tavsiye ederim. Evet yakıtla ılgılı km lere ve yakıtlara bakıyorlar eger yakıttan kaynaklanan bı problem olursa karşılıyor opet. Devam edip etmeme kararı size kalmış diger petrol ofislerindede aldıgınız zaman fişleri atmayın gine olur bi problem kalmaz. Yorum bağlantısı
Alptekin Doğan 26 Şubat 2011 Paylaş 26 Şubat 2011 Hayırlı olsun tekrardan arabanız. Opet yakıt güvence kartını bılıyorum bende çıkarttım 1 kere aldım arabam egr hatası verdı ondan sonra almadım ordan. benım aldıgım ıstasyondan alakalı olabılır opetten memnunsanız devam edebılırsınız opetten. eger memnun degılsenız Shell-V-Power tavsiye ederim.Evet yakıtla ılgılı km lere ve yakıtlara bakıyorlar eger yakıttan kaynaklanan bı problem olursa karşılıyor opet. Devam edip etmeme kararı size kalmış diger petrol ofislerindede aldıgınız zaman fişleri atmayın gine olur bi problem kalmaz. Teşekkürler Yalçın bey Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Şubat 2011 Paylaş 26 Şubat 2011 iki gün evvel Lokman ağabeyimin C-Max'ı kullandım. O araca o motor az geliyor. Keşke 2.0 lt 'si olsa Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 iki gün evvel Lokman ağabeyimin C-Max'ı kullandım. O araca o motor az geliyor. Keşke 2.0 lt 'si olsa Servet kelepçeyi sıktım sanki daha iyi oldu gibi kısa mesafe kullandım, yarın tam kontrol ederim. +1919Vergiler düşsün 4,0 L olanını kendim yapıcam ama şartlar malum. 1,6 L zor gidiyor şu an. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 Vergiler düşsün 4,0 L olanını kendim yapıcam ama şartlar malum. 1,6 L zor gidiyor şu an. Büyük motorun tadını bilirim Harika bir duygudur.. Servet kelepçeyi sıktım sanki daha iyi oldu gibi :lol: kısa mesafe kullandım, yarın tam kontrol ederim. Bencede düzelmesi lazım. Akışmetre sağlıklı veri alamıyordur. Yorum bağlantısı
Ali Rıza Küçük 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 ben şehir içinde 7,2 ortalama 700 km yol yapıyorum uzun yolda ise bu 6,5 kadar düşüyor menzil ise 950 km çıkıyor yakkıttan en iyisi shell v-power ama onunda fiyatı mağlum ben çoğunlukla opet kullanıyorum vede çok memnunum. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 Pazartesi günü G.antepe gittim gidiş gelişte 5 kişiydik 50kgde yük vardı. Otobanda gidişte 140-170km hızları arası kullandım. şehır ıcındede gezdim 400km gidiş Gelincede 110-140 km hızları arası arası kullandım gelince mersindede bi kaç yere ugradım adanadada şehir içindede gittigim bi kaç yer oldu 400km Toplam gidiş geliş 800KM Yol yapmıştım. Yakıt 200TL Yakıt Eger gidince basmasaydım 160-170tl gibi bi tüketimim olacaktı. Gerçekten surat ve yük arabada çok fark ettiriyor yakıttı ortalama yakıt tüketimim gidince 6.5-7.0 arasıydı Gelince 5.5-6.0 arasıydı. ben şehir içinde 7,2 ortalama 700 km yol yapıyorum uzun yolda ise bu 6,5 kadar düşüyor menzil ise 950 km çıkıyor yakkıttan en iyisi shell v-power ama onunda fiyatı mağlum ben çoğunlukla opet kullanıyorum vede çok memnunum. Şehır içinde tüketiminiz bence güzel Ali bey yazın daha düşük olacaktir. Uzun yolda ben 3.9LT Yi gördüm 80-90km hızla otobana 2 kişi=) 50km felan gittim o şekilde. Yakıtta en iyisi Shell V-Power GTL ama baya palı fiyati ben 4 depodur BP Ultimaye geçtim memnunum. Shell Ofislerine Fuelsave geldi v-power tank temizligi nedeniyle cogu ofislerde yok. V-Power geldiginde shelle tekrar geçebilirim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 sen jantını, lastiğini büyült bu değerleride göremessin daha Yorum bağlantısı
Recommended Posts