Ali Ozan Yurtsever 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) İzmir şehir içi ve arada çeşme ve şehir içi çevreyolu kullanımı dahil yakıt verilerim: Otoyolda 120 nin altına çok düşmedim yer yer 130 km hız. Şehir içi sabahları sıkışık trafik biraz istanbul kadar olmasa da Depoyu doldurdum tam 600 km sonra ışık yandı, 633 kmde iken tekrar doldurdum 133 tl lik mazot aldı ort. 21 krş 22 Mayıs 2015 tarihinde Ali Ozan Yurtsever tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 (düzenlendi) Vay arkadaş 3 hafta önce fullemiştim ve sıfırlamıştım ortalamayı.3 haftada şehiriçi ortalamam 4.8l/100km idi.3 günlüğüne babam istanbul-düzce-silivri yaptı. Arabayı bi aldım 5.1l/100km olmuş Normalde şehir içinde çok yakar uzun yolda ortalama 4.5'in altına düşmesi lazım.Bizim peder mazotlu ve öfkeli filmi çevirmiş bir de bana diyor dikkatli kullan diye.Baba naptın ya şehir dışı ortalamasında çığır aşmıssın dedim.Napıyım bastıkça gidiyor diyor Normalde babalar oğluna vermez, ben babama vermicem arkadaş 22 Mayıs 2015 tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Mayıs 2015 Paylaş 22 Mayıs 2015 Vay arkadaş 3 hafta önce fullemiştim ve sıfırlamıştım ortalamayı.3 haftada şehiriçi ortalamam 4.8l/100km idi.3 günlüğüne babam istanbul-düzce-silivri yaptı. Arabayı bi aldım 5.1l/100km olmuş Normalde şehir içinde çok yakar uzun yolda ortalama 4.5'in altına düşmesi lazım.Bizim peder mazotlu ve öfkeli filmi çevirmiş bir de bana diyor dikkatli kullan diye.Baba naptın ya şehir dışı ortalamasında çığır aşmıssın dedim.Napıyım bastıkça gidiyor diyor Normalde babalar oğluna vermez, ben babama vermicem arkadaş Çok güldüm 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tutumlu 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Merhabalar, Bende 1.25 2014 model fiesta var. Şu anda 6000 km de olan araç alındığı ilk günden itibaren 460 lt benzin harcadı. Bu da yaklaşık 7,6 lt / 100 km yapar. Forumda okuduklarıma göre bu rakam biraz yüksek sanırım. Uzun yolda 110 120 ile gidiyorum genelde, şehir içi işe gidiş 8 km motor ancak ısınıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mayıs 2015 Paylaş 23 Mayıs 2015 Düşük devirde sürün , lastik havaları tam olsun ,az yakar. Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Haftasonu Silivri-Ataşehir arası pazar akşamı yol gittim.Sayaçları sıfırladım ve en makul seviyede kullandım aracı.Orta ve sağ şeritte 80-100 km arası gittim.Yolun 1/5'ü dur kalk ile geçti. 90 km yolda ortalamam 3.2l/100km Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Geçen hafta pazar günü oy kullandıktan sonra tatil için aracın marşına bastım . Gideceğim yer kuşadasıydı . Tekirdağ-Kuşadası , Çanakkale üzerinden gittim. Araçta 4 yetişkin 1 bebek bagaj full dolu araçta birde ana kucağı vardı. Full klima açık 110-120 km/h sürat çanakkaleye vardığımda 3.8 litre ortalama ile tamamladım. Bu süratte ortalamanın düşük olması yolun genelde eğimli olması çoğu yerde anlık hep 0 a düşüyor . İlk duraklama yerim akçaydı 1 gece akrabamın evinde kaldık . Akçaya vardığımızda 4.0 litre ortalama ile tamamladım malum koru ve kaz dağlarında rampalar bol:) sabah yola tekrar çıktık kuşadası için.. Sürat gene 110 km/h sabit CC ile klima açık şekilde . Aydın otobanına girdiğimde gidiş istikameti eğimli olduğu için 135-140 km arası sabitledim . Anlık tüketim 3.7 L/h - 4.0 L/h arası gidip geldi . otoban bitiminde 4.1 litre ortalama vardı . Şirinceye uğramadan olmazdı tabikide. Oraya gidenler bilir sürekli bi tırmanış halindesiniz. Şirinceye vardığımda 4.3 litre ortalama oldu malum sürekli tırmanış . Şirinceden inerken hiç gaza basmadan anlık 0 olarak indiğim için ortalama 4.1 e düştü tekrar . kuşdasına 4.1 ile vardım . Kuşadasında çarşıda bi kaç mağazaya gidip alışveriş yapmak durumundaydım ve arabada bebek olduğu için aracı çalışır halde bıraktım. 25 dakika boyunca araç olduğu yerde rolantide klima açık bi şekilde beni bekledi . Otele vardığımda ortalamam 4.3 litreydi. Tatil bittikten sonra cuma günü yola çıktım izmire uğramassam olmazdı . forum bornova ziyareti yaptım . konak alsancak vs şehir içinde gezdim . daha sonra akçaya doğru tekrar yola çıktım . akçaya geldiğimde 4.4 litre ortalama gösteriyordu araç . Akçayda şehir içi biraz gezdim hiç trafik yoktu ama uzun yol bile diyebiliriz bu tüketime gece gezdiğim için klimada kapalıydı. Bugün Akçaydan tekirdağa hareket ettim . hızım gene 110km/h sabit CC ile ve klima açık bi şekilde devam ettim . Bayır yukarı CC yi kapadım gaza kendim bastım anlık tüketimi seyrederek . bi göz yolda tabikide ne olduysa kaz dağları ve koru dağındaki bayırlarda oldu . tekirdağa geldiğimde ortalamam 4.7 litreydi. Toplamda 1330 KM yol yaptım . Aldığım yakıt 128+70+50+40+40 = 328 TL yakıtı hep Shellden aldım 4.010 TLden . Tekirdağa geldiğimde yarım depodan biraz fazla mazot vardı . tahminimce 22 litre falan mazot var arabada . 22*4.010 =88.220 328-88 = 240 TL mazot yakmışım 240/1330 = 0,180 Krş kmde yaktığım tüketim . Yol bilgisayarıyla tüketim örtüşüyor . Fiesta yüzümü acaip şekilde güldürdü. Geçen sene aynı yolu 1.2 clio ile gittim 90 ı geçemedim klimayı sadece bayır aşağı açtım ve 350 tl benzin yaktım ve sadece 2 yetişkin ile . Bu sene aynı araba ile gitseydim 500 yakardım rahat.. 1.4 tdci beni hiç üzmedi araç yüklü ve 4 yetişkin olmasına rağmen klima açık bi şekilde bayır yukarı bile gitmem demedi kırbaçı attığımda hızlanmaya devam etti . Yola çıkmadan önce tabiki hava filtremi falan değiştirdim . 4000 km olmuştu bakımdan çıkalı .. Lastik havalarımıda 34 bastım önler ve arkalalara araç yüklü olduğu için .. Uzun bi yazı oldu kafanızı ütülediysem affola Belki foruma girip bu araç ne yakıyo diye araştıranlara bi ışık tutar Saygılarımla.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Geçen hafta pazar günü oy kullandıktan sonra tatil için aracın marşına bastım . Gideceğim yer kuşadasıydı . Tekirdağ-Kuşadası , Çanakkale üzerinden gittim. Araçta 4 yetişkin 1 bebek bagaj full dolu araçta birde ana kucağı vardı. Full klima açık 110-120 km/h sürat çanakkaleye vardığımda 3.8 litre ortalama ile tamamladım. Bu süratte ortalamanın düşük olması yolun genelde eğimli olması çoğu yerde anlık hep 0 a düşüyor . İlk duraklama yerim akçaydı 1 gece akrabamın evinde kaldık . Akçaya vardığımızda 4.0 litre ortalama ile tamamladım malum koru ve kaz dağlarında rampalar bol:) sabah yola tekrar çıktık kuşadası için.. Sürat gene 110 km/h sabit CC ile klima açık şekilde . Aydın otobanına girdiğimde gidiş istikameti eğimli olduğu için 135-140 km arası sabitledim . Anlık tüketim 3.7 L/h - 4.0 L/h arası gidip geldi . otoban bitiminde 4.1 litre ortalama vardı . Şirinceye uğramadan olmazdı tabikide. Oraya gidenler bilir sürekli bi tırmanış halindesiniz. Şirinceye vardığımda 4.3 litre ortalama oldu malum sürekli tırmanış . Şirinceden inerken hiç gaza basmadan anlık 0 olarak indiğim için ortalama 4.1 e düştü tekrar . kuşdasına 4.1 ile vardım . Kuşadasında çarşıda bi kaç mağazaya gidip alışveriş yapmak durumundaydım ve arabada bebek olduğu için aracı çalışır halde bıraktım. 25 dakika boyunca araç olduğu yerde rolantide klima açık bi şekilde beni bekledi . Otele vardığımda ortalamam 4.3 litreydi. Tatil bittikten sonra cuma günü yola çıktım izmire uğramassam olmazdı . forum bornova ziyareti yaptım . konak alsancak vs şehir içinde gezdim . daha sonra akçaya doğru tekrar yola çıktım . akçaya geldiğimde 4.4 litre ortalama gösteriyordu araç . Akçayda şehir içi biraz gezdim hiç trafik yoktu ama uzun yol bile diyebiliriz bu tüketime gece gezdiğim için klimada kapalıydı. Bugün Akçaydan tekirdağa hareket ettim . hızım gene 110km/h sabit CC ile ve klima açık bi şekilde devam ettim . Bayır yukarı CC yi kapadım gaza kendim bastım anlık tüketimi seyrederek . bi göz yolda tabikide ne olduysa kaz dağları ve koru dağındaki bayırlarda oldu . tekirdağa geldiğimde ortalamam 4.7 litreydi. Toplamda 1330 KM yol yaptım . Aldığım yakıt 128+70+50+40+40 = 328 TL yakıtı hep Shellden aldım 4.010 TLden . Tekirdağa geldiğimde yarım depodan biraz fazla mazot vardı . tahminimce 22 litre falan mazot var arabada . 22*4.010 =88.220 328-88 = 240 TL mazot yakmışım 240/1330 = 0,180 Krş kmde yaktığım tüketim . Yol bilgisayarıyla tüketim örtüşüyor . Fiesta yüzümü acaip şekilde güldürdü. Geçen sene aynı yolu 1.2 clio ile gittim 90 ı geçemedim klimayı sadece bayır aşağı açtım ve 350 tl benzin yaktım ve sadece 2 yetişkin ile . Bu sene aynı araba ile gitseydim 500 yakardım rahat.. 1.4 tdci beni hiç üzmedi araç yüklü ve 4 yetişkin olmasına rağmen klima açık bi şekilde bayır yukarı bile gitmem demedi kırbaçı attığımda hızlanmaya devam etti . Yola çıkmadan önce tabiki hava filtremi falan değiştirdim . 4000 km olmuştu bakımdan çıkalı .. Lastik havalarımıda 34 bastım önler ve arkalalara araç yüklü olduğu için .. Uzun bi yazı oldu kafanızı ütülediysem affola Belki foruma girip bu araç ne yakıyo diye araştıranlara bi ışık tutar Saygılarımla.. Kesinlikle bende memnunum ayni tatil organizasayonunu bende yaptim istanbul kocaeli uzeri tekirdag fethiye yolculuğu. 2yetiskin 1cocuk bagaj full klima hep acik 130-140km hiz toplam 2900km yol ort.tuketime bakmadim ancak 550 liralik mazot almisim. Lastikler onler 31 arkalar 26 hava. Yorum bağlantısı
Burak Ordu 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 2014 model 1.25 Fiesta ile yaklaşık 3.000km yaptım. Şu anda ortalama tüketim 6.9 lt gözüküyor. bunun içinde bir Ankara seyahati, birkaç kez de Avrupa yakasından Tuzla, Gebze, Çayırova ziyareti var, gerisi şehir içi. Sizce bu tüketim değeri normal mi? Araçta en fazla 3 kişi oluyor, genelde de tekim. Daha iyi değerlere ulaşabilmek için lastiklerin havası kaç olmalı? Yorum bağlantısı
Yasir Baş 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Kesinlikle bende memnunum ayni tatil organizasayonunu bende yaptim istanbul kocaeli uzeri tekirdag fethiye yolculuğu. 2yetiskin 1cocuk bagaj full klima hep acik 130-140km hiz toplam 2900km yol ort.tuketime bakmadim ancak 550 liralik mazot almisim. Lastikler onler 31 arkalar 26 hava. Konunun yeri burası değil ama bu lastik basınçlarını hiç anlayabilmiş değilim. Lastikçi hepsine 32 basıyor bırakıyor. Siz önler 31 arkalar 26yı kapının içinde yazan etikete göre mi yazdınız ve memnun musunuz acaba? Yorum bağlantısı
Ömer Lütfi Şahin 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Evet kapi icindeki tabloya gore ayarliyorum. Konfor ve yol tutusu acisindan çok memnunum. Arac daha az sarsıyor daha az sallaniyor ancak yol sesi daha bariz hissidiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Aracı aldığımdan beri 5. defa depo dolduruyorum. Her seferinde sayaçları sıfırlarım ve hesaplarım.Genelde de ortalamam hep 4.5litre/100km civarı görünür ekranda.Bir sonraki dolumda hesapladığımda ise değer hep 0.23-0.24 kuruş arası çıkıyor.Fakat her seferinde aldığım yakıt litresini gittiğim kilometre ile hesapladığımda ortalamam 5.6litre/100km oluyor.5 seferdir ekran hep yanlış.Sizde de böyle mi? Yorum bağlantısı
Ömer Sezer 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 (düzenlendi) Merhabalar, Bende 1.25 2014 model fiesta var. Şu anda 6000 km de olan araç alındığı ilk günden itibaren 460 lt benzin harcadı. Bu da yaklaşık 7,6 lt / 100 km yapar. Forumda okuduklarıma göre bu rakam biraz yüksek sanırım. Uzun yolda 110 120 ile gidiyorum genelde, şehir içi işe gidiş 8 km motor ancak ısınıyor. 2014 model 1.25 Fiesta ile yaklaşık 3.000km yaptım. Şu anda ortalama tüketim 6.9 lt gözüküyor. bunun içinde bir Ankara seyahati, birkaç kez de Avrupa yakasından Tuzla, Gebze, Çayırova ziyareti var, gerisi şehir içi. Sizce bu tüketim değeri normal mi? Araçta en fazla 3 kişi oluyor, genelde de tekim. Daha iyi değerlere ulaşabilmek için lastiklerin havası kaç olmalı? bende de 2015 1.25 fiesta var şu anda 6600 km de izmir-bursa 300 km kadar cruise control 90-100 km ve klima açık iken 5.1 yaktı. şimdi bursa şehiriçi kullanıyorum 6.2 lt 18 Haziran 2015 tarihinde Ömer Sezer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 (düzenlendi) bende de 2015 1.25 fiesta var şu anda 6600 km de izmir-bursa 300 km kadar cruise control 90-100 km ve klima açık iken 5.1 yaktı. şimdi bursa şehiriçi kullanıyorum 6.2 lt İzmir-Bursa dönüşü sayacı sıfırladınız mı? Sıfırlamayınca orda yaptığınız 300kmlik ortalama, şehir içindeki 6.2lik ortalamaya çok etki ediyor.Şehir içinde 8-9 yakıyorsunuz belki de ama önceki ortalamanızı oynatmak için yeterli mesafe gitmedğinizden 5.1 e anca çıkarmış. Bende haftasonu İstanbul'da bir uçtan diğer uca gidiyorum 3.5 ortalama ile 100 km yol.Sonra haftaiçi şehir içinde işe git gel sıfırlamayınca bir hafta ortalama en fazla 4..4 e çıkıyor.Ama sıfırlayınca 5.5 ortalama ile geziyorum şehir içi 19 Haziran 2015 tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Sezer 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 İzmir-Bursa dönüşü sayacı sıfırladınız mı? Sıfırlamayınca orda yaptığınız 300kmlik ortalama, şehir içindeki 6.2lik ortalamaya çok etki ediyor.Şehir içinde 8-9 yakıyorsunuz belki de ama önceki ortalamanızı oynatmak için yeterli mesafe gitmedğinizden 5.1 e anca çıkarmış. Bende haftasonu İstanbul'da bir uçtan diğer uca gidiyorum 3.5 ortalama ile 100 km yol.Sonra haftaiçi şehir içinde işe git gel sıfırlamayınca bir hafta ortalama en fazla 4..4 e çıkıyor.Ama sıfırlayınca 5.5 ortalama ile geziyorum şehir içi yok hocam sıfırlamadım haklı olabilirsin ama üstüne 900 km yol yaptım fark ettirirdi diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Buraları çok boşlamışım Son ölçüm : 718 km iken benzinliğe girdim. 4.01 den 152.30 TL mazot aldım neredeyse 38 lt ediyor. Tüketim : 0.21 Kuruş, 5.29lt / 100 km Tarz : 360km şehirlerarası (İstanbul İzmit) Geri kalanı istanbul, çoğu zaman günde 2 kere köprü trafikli Maslak Ümraniye. Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 İstanbul içi, yoğun trafik - açık trafik karışık; 37 TL lpg ile 240 km yol. LPG Shellden 2,03 ten alındı. Tüketim: Km de 15,4 kuruş. Araç: 1,25 fiesta. Kit: Lovato OBDII Kullanım: Genellikle sol şerit - devirli kullanım Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 (düzenlendi) Fiesta 1.4 tdci en son yakıt tüketimim.Gelibolu- Simav arası 370 km 2 kişi, bagaj dolu,klima açık hızım 100-120 km arasi, yol bilgisayarı değeri 100 km de 5,2 lt. 15 Temmuz 2015 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Fiesta Tdci Kayseri-Antalya arası toplam 640 km yol 4 yetişkin 3 çocuk bagaj ful Hız 100 km cc açık genelde klima hep kapalı Shell nitro 97 tl yaktı. 1 Yorum bağlantısı
Tunahan Şen 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Aracı aldığımdan beri 5. defa depo dolduruyorum. Her seferinde sayaçları sıfırlarım ve hesaplarım.Genelde de ortalamam hep 4.5litre/100km civarı görünür ekranda.Bir sonraki dolumda hesapladığımda ise değer hep 0.23-0.24 kuruş arası çıkıyor.Fakat her seferinde aldığım yakıt litresini gittiğim kilometre ile hesapladığımda ortalamam 5.6litre/100km oluyor.5 seferdir ekran hep yanlış.Sizde de böyle mi? Daha önce de ben bahsetmiştim aynı problemden. Bilgisayar 5-5.3 derse benim hesapta 5.6-5.9 lt çıkıyor. Servise göre bu kadar fark normalmiş.(Hadi canım diyorum, sallıyorlar kısaca) Sanırım bu bilgisayarın yaptığı hesaptan kaynaklı. VW'de mesela araç yakıt aldıktan sonra çalıştırıldıktan sonra veya uzun dönemli olmak üzere 3 farklı ortalama yazıyor. Bizde sadece 1 tane ortalama mevcut. Kafayı bu karıştırıyor. Araç çalıştırıldı sayaç sıfırlandı hedefe varıldı. Bu durumda yazan ortalama doğru çıkmalı. Ama henüz hiç hesaplayamadım bunu. Uzun yola çıkarsam yazacağım. Anladığım kadarıyla araç kmsi arttıkça değerler düzelecek. Sanırım 2. bakımdan sonra kendine gelecek, +15.000km Konusu burası değil ama sormak isterim, klima performansından memnun musunuz? Arkadaşımda Golf var otomatik klimada 23-24 derecede bile içerisini epey soğutuyor. Benim otomatik klima 21 derecede anca soğutmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim bu işi. Havalandırmayı yüzüme yönlendirince soğukluğu hissediyorum ama içerisi bence soğumuyor. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 20 Temmuz 2015 Paylaş 20 Temmuz 2015 Daha önce de ben bahsetmiştim aynı problemden. Bilgisayar 5-5.3 derse benim hesapta 5.6-5.9 lt çıkıyor. Servise göre bu kadar fark normalmiş.(Hadi canım diyorum, sallıyorlar kısaca) Sanırım bu bilgisayarın yaptığı hesaptan kaynaklı. VW'de mesela araç yakıt aldıktan sonra çalıştırıldıktan sonra veya uzun dönemli olmak üzere 3 farklı ortalama yazıyor. Bizde sadece 1 tane ortalama mevcut. Kafayı bu karıştırıyor. Araç çalıştırıldı sayaç sıfırlandı hedefe varıldı. Bu durumda yazan ortalama doğru çıkmalı. Ama henüz hiç hesaplayamadım bunu. Uzun yola çıkarsam yazacağım. Anladığım kadarıyla araç kmsi arttıkça değerler düzelecek. Sanırım 2. bakımdan sonra kendine gelecek, +15.000km Konusu burası değil ama sormak isterim, klima performansından memnun musunuz? Arkadaşımda Golf var otomatik klimada 23-24 derecede bile içerisini epey soğutuyor. Benim otomatik klima 21 derecede anca soğutmaya başlıyor. Bir türlü çözemedim bu işi. Havalandırmayı yüzüme yönlendirince soğukluğu hissediyorum ama içerisi bence soğumuyor. Bu ortalama yakıt tüketimi yol bilgisayarında yazan ile hesaplamanın tutmadığı bende bir kaç defa oldu. Onun dışında 5.6 ortalama yazıyor hesapta 5,5 yad 5,7 çıkıyor. Buna sebep yakıt deponuz bir öncekine göre biraz bile fazla dolmuş olabilir. Bende bu defa henüz ölçmedim ama Ankara-Tokat arası geldim. Ort hız 100-110 km iken 4.5 litre/100km ortalamam varken biraz gaza dokununca 5.5 l/100 km ortalama ile indim. Yorum bağlantısı
Serdar Demir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Herkese iyi gunler. Sőyle bir sikintim var lutfen yardimci olabilir misiniz. 2015 model 1.5 euro5 dizel motor arac aldim 2 ay kadar evvel. Arabayi aldigim gunden beri anlik tuketimini takip ediyorum. Araba bostayken motorun calismasi icin 0.4 litre yakit harciyor arac. Ancak ornegin arabayi kirmizi isiga yaklastigimda bosa aliyorum. Ve gaza hic birsekilde dokunmuyorum. Saatteki hizim 0-10 km arasinda durmaya cok yakinim arac bosta. Frene yavas yavas dokundugumda aracin yakit harcamasi once 1 litre ,1.5 litre ,2.3 litre daha sonra 3 litre en sonda da 3.6 litre gibi degisebilen rakamlarla artiyor en son araba durdugunda stabil hale geldiginde normal bostakyen ki yakit tuketimi olan 0.4 litreye geri geliyor. Niye gaza basmiyorken saatteki hizi 10km iken yakit tuketimi artiyor ve araba durdugunda normale donuyor. Lutfen yardimci olun tesekkur ederim. Simdiden. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Rölantide litre / saat cinsinden verir. Hareket halinde litre/ 100 km. Birim farkı Yorum bağlantısı
Serdar Demir 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 Rölantide litre / saat cinsinden verir. Hareket halinde litre/ 100 km. Birim farkı Cevap icin tesekkur ederim. Peki anlayamadigim neden durmaya yakin frene bastikca araba bostayken yakit tuketimi saat cinsinden de olsa artiyor ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts