Yusuf Berke 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Bugün Caravelle'nin muayenesini yaptırdık. Sıkıntısız geçti. Araç dün şanzıman arızası verip beni yolda bırakmıştı. Ustamı aradım, marşın üstündeki soketle oynamamı söyledi öyle çalıştı araç. Şanzıman hatasında tüm vites ışıkları yanıyor ve marş basmıyor. Öyle getirdim aracı ustamın yanına. Caravelle'lerde çok olduğunu söyledi, yağın içindeki sensör sızdırıyor ve sokete giriyormuş yağ. Soket sökülüp temizlenip takıldı. Sorun kalmadı. 2 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Yusuf Berke yazdı: Caravelle'nin yedek anahtarını yaptırdım. 240₺ tuttu, 1 komple anahtar yaptırdım. Resimde alsaydık 😬 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Vasfi Gişten yazdı: Resimde alsaydık 😬 Ne demek Ortadaki fabrikadan çıktığından beri aynı olan anahtar, sağdaki yaptırdığım. Soldaki de garaj kumandası. Garaj anahtarı da dahil bu fiyata. Normalde letgo'dan bulduğum orijinal Caravelle yedek anahtarını alıp çip değiştirterek kullanmayı düşünüyordum, maalesef teferruatının fazla olduğu söylendi. Kayar kapı logolu anahtar bulunmuyor, bulunsa da çok pahalı. O ilanda 150 liraydı, orjinalliğini bozmayacaktım. 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 27 Kasım 2019 Paylaş 27 Kasım 2019 Yusuf Berke yazdı: Ne demek Ortadaki fabrikadan çıktığından beri aynı olan anahtar, sağdaki yaptırdığım. Soldaki de garaj kumandası. Garaj anahtarı da dahil bu fiyata. Normalde letgo'dan bulduğum orijinal Caravelle yedek anahtarını alıp çip değiştirterek kullanmayı düşünüyordum, maalesef teferruatının fazla olduğu söylendi. Kayar kapı logolu anahtar bulunmuyor, bulunsa da çok pahalı. O ilanda 150 liraydı, orjinalliğini bozmayacaktım. Çok güzel olmuş güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Yasin Mümin Şimşek yazdı: Kalorifer su flanşını değiştirdim. İki kere ustada yan sanayisi ile değişmişti. Oring yuvasına oturmamış söktüğümde farkettim. Orjinal parçayı takmak çok kolay oldu. Yan sanayi 20 orjinali 80 lira. Okay abiye sormuştum sağolsun onun da cesaretlendirmesiyle yaptım. cok iyi oem herzaman farklıdır fiyatta iyi dedigim gibi cıkmıs 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 cok iyi oem herzaman farklıdır fiyatta iyi dedigim gibi cıkmısAcelem vardı fotoğraf çekmeden yaptım ancak parça kenarında iki tane yuva var biri ince biri kalın. Orjinaliyle yan sanayisi arasında mm farkı vardı. Birde orjinali tek parça yan sanayisinde oringin düz durmasi için plastik bir yuva yapılmış. Usta önce oringi sonra yuvayi oturtmuş. Orjinalinde oring hiç hareket etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 sattım yeni sahibine hayırlı olsun 6 Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Mustafa Arıkan yazdı: LLocker şiddetle tavsiye ederim paspasta. Rus malı 👍 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sattım yeni sahibine hayırlı olsun Hayırlı olsun yerine ne gelecek? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun yerine ne gelecek? Nasip olursa 4 çeker birşeyler var kafamda bütçem yeterse Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Nasip olursa 4 çeker birşeyler var kafamda bütçem yeterse Yanı @Servet Aydın nin landı 😉 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: Yanı @Servet Aydın nin landı 😉 abi ne yaptın benim gücüm onu anca uzaktan izlemeye yeter. hangi bütçe ile alayım ben tarihin tozlu sayfalarında yeri alacak olan landı Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Fatih Evcin yazdı: Bugün arabama birşey yapmadım ama aklıma bir şey takıldı ; sabah evden çıkarken dikkatimi çeken bir durum oldu apartmanın önünde 6-7 araba bırakıyoruz , sadece ben geri geri park ediyorum. Herkes direkt giriyor sabah geri çıkıyor. Ben akşam geri manevra yapıyorum sabah motor soğukken tek hamle de çıkmak için . Acaba benim fikir mi yanlış Sizin ki doğru ama ben genelde komşular gibi yapıyorum. İş yerinde sizin gibi koysam, aracın içine güneş geliyor, yanıyor araç. Kışın da evde park ederken aracın önünü binaya doğru koyuyorum ki soğuktan etkilenmesin. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Bu fiyatlar üzerinden yüzde 35 indirim yapıldı 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Evren Erakçora yazdı: Bu fiyatlar üzerinden yüzde 35 indirim yapıldı Evren Hocam bu ilk triger değişimi değil mi? 90 bin ana bakımı sanırım... Fatura baya kabarık çıkmış hakikaten. İndirim uygulayınca anca makul sınırlara yaklaşmış. En çok dikkatimi çeken polen filtresi, 170 tl civarı. Kazasız belasız kullan... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Mustafa Hocam, ikinci triger değişimi, yüzde 35 indirim ekle. Polen karbonlu ondan pahalı. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Evren Erakçora yazdı: Mustafa Hocam, ikinci triger değişimi, yüzde 35 indirim ekle. Polen karbonlu ondan pahalı. Senin Fiestanın pek km yaptığını zannetmiyorum, triger değişimini 5+5. yıl itibariyle yaşı gereği yaptırdın sanırım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 6.yıl yaptırdık ilk seferde , risk almayalım diye ikinciyi 5.yılda yaptırdım. Kısa mesafede daha fazla yıpranıyor olabilir. 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 6000km olmuştu hava filtresi değiştirim diyordum, benim filtreciden yoldan geçerken aldım değiştirdim. Kule gergisini sökmek içinde lokma takımı almak zorunda bıraktı Bmw mühendisleri. 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Kışlık jant takımı için lastik basınç sensörü sipariş verdim 460 tl. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: 6000km olmuştu hava filtresi değiştirim diyordum, benim filtreciden yoldan geçerken aldım değiştirdim. Kule gergisini sökmek içinde lokma takımı almak zorunda bıraktı Bmw mühendisleri. Lokma takımı aldırtmayan araba sahibi olmak istemezsin hocam. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Lokma takımı aldırtmayan araba sahibi olmak istemezsin hocam. Aynen önce lokma takımını aldım sonra filtreyi, polen yeri de lanet onada sarjlıyı getiricem artık Hoparlörler için kapıları söküp arkaya amfiyide bağladım mı tamam. Eller kirlenecek sayın hocam haklısınız Yorum bağlantısı
Ali Kangal 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Lokma takımı aldırtmayan araba sahibi olmak istemezsin hocam. Hava filtresi orjinalmi sanki zayıf gibi biraz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Ali Kangal yazdı: Hava filtresi orjinalmi sanki zayıf gibi biraz Koyduğum yerle alakalı o görünen zayıflık Araları açık gibi gözüküyor ancak değil değiştirdiğimde fotoya göre çok sık olarak gözüküyor. Düz zeminde değiller 1 Yorum bağlantısı
Ali Kangal 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Koyduğum yerle alakalı o görünen zayıflık [emoji4] Araları açık gibi gözüküyor ancak değil değiştirdiğimde fotoya göre çok sık olarak gözüküyor. Düz zeminde değiller [emoji4] Markası ne Yorum bağlantısı
Recommended Posts