Kemal Bozdoğan 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Sahibindende bulduğum bir çift sp marka clio fitilini 40 tl ye aldım bugun aracımın ön iki kapısına uyguladım söylenildiği gibi yol sesini cok azalttı araba daha konforlu bir hal aldı kapılar daha guzel kapanıyor. En kısa zmnda arka kapılarada almayı dusunuyorum eminim daha konforlu olacaktır. Almayı düşünen arkadaslara tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2016 Paylaş 11 Ağustos 2016 Sahibindende bulduğum bir çift sp marka clio fitilini 40 tl ye aldım bugun aracımın ön iki kapısına uyguladım söylenildiği gibi yol sesini cok azalttı araba daha konforlu bir hal aldı kapılar daha guzel kapanıyor. En kısa zmnda arka kapılarada almayı dusunuyorum eminim daha konforlu olacaktır. Almayı düşünen arkadaslara tavsiye ederim. 40 tl çok uygunmuş. Aldığınız linki paylaşmanız mümkün mü? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Laçinkaya 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Gaziantep Küsget Sanayi'de OTO SUN 'a 130 tlye yaptirdim arka kapilar zor kapaniyo.Önlere yaptirdigim en kalını ,arkayada bozmak istemedim bi tık inceside vardi ama 4üde aynı oldu ama baya fark ettirdi .Asiri dolgunluk veriyo .Sadece biraz kuvvetli kapatacaksiniz.resimleri sonra yuklerim 1 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Konuyu canlandıralım.. Nasıl bunca zaman dikkat etmemişim bilmiyorum. İçeriye giren sesten şikayet ederken nasıl araştırma yapmam Öncelikle arkadaşlar eski kasa clio dediğiniz kaç modeller oluyor ? Hangi markalar fiestalar için uygundur. İnternetten alıp kendim yapma niyetindeyim.. Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 (düzenlendi) Konuyu canlandıralım.. Nasıl bunca zaman dikkat etmemişim bilmiyorum. İçeriye giren sesten şikayet ederken nasıl araştırma yapmam Öncelikle arkadaşlar eski kasa clio dediğiniz kaç modeller oluyor ? Hangi markalar fiestalar için uygundur. İnternetten alıp kendim yapma niyetindeyim.. Modelini bilmiyorum da clio 2 diye geçiyoKendin çok kolay yapabilirsin 2 Aralık 2016 tarihinde kemal bozdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 http://www.otoerdem.com/clio-kapi-fitili-on-8200462644-bruck-urun-1752.html Şu olur mu arkadaşlar ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 http://www.otoerdem.com/clio-kapi-fitili-on-8200462644-bruck-urun-1752.html Şu olur mu arkadaşlar ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Bende bu marka takmıştım sizinkinde uyar bence[emoji4] Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 sağ olun Sertaç bey. sipariş verip denemek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 sağ olun Sertaç bey. sipariş verip denemek istiyorum. alıp denedikten sonra durumu paylaşırsanız diğer arkadaşlara yardımı olur. fiyatı uygun çünkü almayı düşünenler için Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Arkadaşlar öncelikle bir önceki sayfada paylaştığım ürünü değil de cam ürünleri yapan bir yerden metre usulü aldım. Ben mt'si 10 liradan aldım ve 120 liraya mal oldu. Aldığım usta da montajını yapıverdi sağ olsun 15 20 dk içinde. Aslında linkteki ürünü alacaktım ama Denizli'de sanayide baya dolaştım ve orijinal SOSA ve yan sanayi ürünlerin fiyatlarını (45-55 TL arası) görünce internettekini düşünmedim. Montajı hakikaten arkadaşların dediği gibi çok kolay. Bir önceki çakma fitili elinizle söküyorsunuz. Unutmayın bu sökülen fitil kapı üzerinde değil şase üzerinde Kapı fitili denilince kapıdaki akla geliyor. Sonra aldığınız fitil direkt sökülen kısma uyuyor,ister elinizin içi ile vurarak isterseniz de plastik çekiçle vurarak sağlamlaştırıyorsunuz. Fazla gelen kısmı da kesersiniz. Ürünün faydalarına gelecek olursak; Benim en büyük problemim uzun yolda gelen rüzgar sesiydi.Bunu gerçekten kesti diyebilirim. ki kesmesi normal daha önceki fitil denilen şey o kadar komik ve boşluklu ki. Sizler de FORD'a söveceksiniz.. Şehir içinde dışarıdan gelen seslere karşı harika sonuç aldım diyemem lakin Denizli yollarını bilenler bilir her yer kazılmış vaziyette. Çukurlardan geçerken tıngır tıngır gelen ses daha tok gelmeye başladı ve biraz daha az ses oluyor doğal olarak. Ama yukarıda yazdığım gibi harika ses yalıtımı oldu kesinlikle diyemem şehir içi için.. Kapıların kapanma olayında ise ilk gün biraz zorlama ile kapanıyordu. Bir kaç gün içinde biraz yumuşadı, tahminim 1 2 ay içinde güzel kıvama gelir.Sıfır ve sert ürün olduğu için bu da normaldir diye düşünüyorum. Aşağıda biraz fotoğraf attım. İlk fotoğraf sökülmeden önceki, sonrakiler sökük ve takılmış halleri.. Arabam biraz kirliydi o gün hava şartları sebebiyle ve telefonum güzel fotoğraf çekemiyor. Bunun için şimdiden kusura bakmayın. 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Güzel olmuş iyi günlerde kullanın [emoji4] Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Teşekkür ederim. Sayfayı biraz işgal etmişiz, resimlerin boyutlarını düşünemedim Kusura bakmayın arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Ben de yaptıracam fakat havalar soğuk olduğundan ilkbaharı bekliyorum Güzel olmuş elinize sağlık Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 benim ön iki kapıya daha önce takmıştım faydasını gördüm şimdi arka kapılar içinde aldım umarım dahada etkili olur Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Fitil palio fitili diye mi geçiyor? Palio deil clio2 megane2 diye geciyor 1 Yorum bağlantısı
Alper Ergün 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Cumartesi günü bostancı sanayide önce sümbül fitili sordum hem uymaz hem de sipariş ile geliyor, girişteki camcılara sor istersen dediler. e-5'ten yukarı çıkarken sağdaki camcıya girdim sordum. çift taraflı fitil takarız çok da güzel olur dedi, bir denedik hakikaten güzel oldu, ama metresi 25TL ve kabaca ölçüp 13mt gider dedi. 325 tutuyor ama 300 olur dedi. bana fazla geldi, yaptırmadım. bu fitilden daha uygun fiyata nerede bulabilirim? Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Cumartesi günü bostancı sanayide önce sümbül fitili sordum hem uymaz hem de sipariş ile geliyor, girişteki camcılara sor istersen dediler. e-5'ten yukarı çıkarken sağdaki camcıya girdim sordum. çift taraflı fitil takarız çok da güzel olur dedi, bir denedik hakikaten güzel oldu, ama metresi 25TL ve kabaca ölçüp 13mt gider dedi. 325 tutuyor ama 300 olur dedi. bana fazla geldi, yaptırmadım. bu fitilden daha uygun fiyata nerede bulabilirim? Cift taraflı fitil dedigin nedir abi? Clio fitilini denizlide camcidan metresi 10 liraya aldik Yorum bağlantısı
Alper Ergün 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Cift taraflı fitil dedigin nedir abi? Clio fitilini denizlide camcidan metresi 10 liraya aldikBilmiyorum ki, camcıda öyle dediler. Böyle yumuşak ve şişkin bir fitil. Tamamen kapatıyor kapıdaki boşluğu. Metresi 25tl çok yüksek geldi, yaptırmadım. Yorum bağlantısı
Alper Ergün 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Bugün Pendik sanayi'de "İkiler oto cam"a gittim. Fitil olarak megane fitili uyar ve kapı kapanmasında sorun olmaz dediler. 4 kapı için malzeme ve işçilik dahil 200tl'ye yaptırdım. İlk izlenim olarak; eskiden yağmurda yoldaki bütün su birinkitilerini, su seslerini duyarken; fitilden sonra özellikle bugünkü fırtına gibi yağmurda bile hiç ses almadı. Rüzgar, lastik, yol sesinde farkedilir derecede azalma oldu. Kapılar kapanırken biraz zorluk oluyor ama zamanla alışır umarım. Fotoğraflar; 4 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Bugün Pendik sanayi'de "İkiler oto cam"a gittim. Fitil olarak megane fitili uyar ve kapı kapanmasında sorun olmaz dediler. 4 kapı için malzeme ve işçilik dahil 200tl'ye yaptırdım. İlk izlenim olarak; eskiden yağmurda yoldaki bütün su birinkitilerini, su seslerini duyarken; fitilden sonra özellikle bugünkü fırtına gibi yağmurda bile hiç ses almadı. Rüzgar, lastik, yol sesinde farkedilir derecede azalma oldu. Kapılar kapanırken biraz zorluk oluyor ama zamanla alışır ] Güzel olmuş iyi günlerde kullanın [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Bayrak14 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 Merhaba arkadaslar ben internetten alıp kendim taktım uygulaması çok kolay nerden temin edebiliriz diyen arkadaşlar için n11den dört kapı için 110 tlye aldım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 Bir saat önce, Muhammet Bayrak14 yazdı: Merhaba arkadaslar ben internetten alıp kendim taktım uygulaması çok kolay nerden temin edebiliriz diyen arkadaşlar için n11den dört kapı için 110 tlye aldım Link verebilirmisiniz ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 Dikkat ediyorum da bu sadece 2006 model altı için bir sıkıntı değil galiba. 2007 2008 modellerde de fitil olmadığını görüyorum. Yorum bağlantısı
Muhammet Bayrak14 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 merhaba link isteyenler için http://urun.n11.com/oem-yedek-parca/renault-clio-kapi-fitili-P103785612 4 kapı için ayrı ayrı poşetlenmiş olarak geliyor ürün ortalama her kapıdan 20 cm artıyor keserek ayarlarsınız birde konuya açıklık getirelim eski fitilleri çıkarıp atıyorsunuz gelen fitiller takılıyor başlıktaki gibi ikisini de takamıyorsunuz 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts