Yusuf Berke 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 Tavana çaydanlık boşaltmış gece sözde "komşum". Kamera kaydını çıkartıp rezil ettim. Kendi malına yapılsa çemkirir durur bir de. Kamerasız yere park etmeye çekinir oldum, Caravelle ile Caddy brandalarıyla garajda duruyor, Fusion da kameralı park yerinde. Kasıt arayacağım artık bundan sonra. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran 2020 Yazar Paylaş 22 Haziran 2020 Yusuf Berke yazdı: Tavana çaydanlık boşaltmış gece sözde "komşum". Kamera kaydını çıkartıp rezil ettim. Kendi malına yapılsa çemkirir durur bir de. Kamerasız yere park etmeye çekinir oldum, Caravelle ile Caddy brandalarıyla garajda duruyor, Fusion da kameralı park yerinde. Kasıt arayacağım artık bundan sonra. Branda seremiyorum abi boya terleme yapar diye güvenemiyorum. Cidden denk gelirsem acımak yok fiziki kavgaya gireceğim, yetti artık yani. Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Branda seremiyorum abi boya terleme yapar diye güvenemiyorum. Cidden denk gelirsem acımak yok fiziki kavgaya gireceğim, yetti artık yani. Kapalı otoparkta güneş almayan soğuk bir yerde arabalar, miflonlu branda aldım herhalde terletmez. Brandasız 1 hafta bıraktım araba off-road yapmış gibiydi, leş gibi. Anlayış sahibi insanlarla karşılaşsak gelen mala gelsin de karşıdakiler de insan değil. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran 2020 Yazar Paylaş 22 Haziran 2020 Yusuf Berke yazdı: Kapalı otoparkta güneş almayan soğuk bir yerde arabalar, miflonlu branda aldım herhalde terletmez. Brandasız 1 hafta bıraktım araba off-road yapmış gibiydi, leş gibi. Anlayış sahibi insanlarla karşılaşsak gelen mala gelsin de karşıdakiler de insan değil. Abi benim otoparkım açık, keşke benimde öyle yerim olsa. Anlayış sahibi insan zaten onu yapmaz ki, arabanın üstüne çay dökmek nedir. Önceden eski arabayı kapının önündeki yere koyardım, alt katta bi kadın var, camdan saçlarını tarıyor dökülen saçlar hep arabanın üstüne yapışıyor, sofra bezini silkeliyor arabanın tavanı ekmek kırıntısı pirinç pilavı falan. Kocası da yok, gidip kavga etsem beni taciz ediyor diye bağırır çağırır başıma bela çıkarır diye bişey de diyemiyorum. Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 22 Haziran 2020 Paylaş 22 Haziran 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Abi benim otoparkım açık, keşke benimde öyle yerim olsa. Anlayış sahibi insan zaten onu yapmaz ki, arabanın üstüne çay dökmek nedir. Önceden eski arabayı kapının önündeki yere koyardım, alt katta bi kadın var, camdan saçlarını tarıyor dökülen saçlar hep arabanın üstüne yapışıyor, sofra bezini silkeliyor arabanın tavanı ekmek kırıntısı pirinç pilavı falan. Kocası da yok, gidip kavga etsem beni taciz ediyor diye bağırır çağırır başıma bela çıkarır diye bişey de diyemiyorum. Sakinliğini korumakla en iyisini yaparsın, insan cahil olunca sıra dayağından da geçirsen akıllanmaz o. Bazı tipler hak ediyor ama. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran 2020 Yazar Paylaş 22 Haziran 2020 Yusuf Berke yazdı: Sakinliğini korumakla en iyisini yaparsın, insan cahil olunca sıra dayağından da geçirsen akıllanmaz o. Bazı tipler hak ediyor ama. Koruyoruz da nereye kadar abi, değişen birşey olmuyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Haziran 2020 Yazar Paylaş 24 Haziran 2020 Plaka aydınlatmanın bitanesinin ampul yuvası kopmuş, diğerinin dış plastiği ortadan çatlamış, nasıl olduysa anlamadım artık. İnternetten baktım, yan sanayisi tanesi 45 tl, 2 tanesi 90 lira eder ve bu yan sanayi. Orjinal bile değil. Hemen söktüm eve getirdim, plastik kapağı bi güzel motor yağ sökücü sprey ile temizledim, ampül yuvaları hep paslanmış ve bükülmüş, söktüm sirkeye yatırdım tertemiz oldu bükülen yerleri pense ile düzelttim. Dış plastiğin de ufak bi kırık olan yeri vardı, japonla yerine sabitledim. Komple sıfırdan farksız oldu, sanayiye gittiğimde led plaka ampülü alırım beyazından. Yan sanayisi 90 lira olan işi bedavaya hallettim, hem para cebimde kaldı hemde parça hala oem vw. 6 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 (düzenlendi) Multivana yeni bir donanım daha ekliyoruz, otomatik far sensörüm geldi, bugün takacağım. @Mustafa Arıkan abi yardımın için çok teşekkür ederim. 25 Haziran 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Güle güle kullan, güzel donanım. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Güle güle kullan, güzel donanım. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 (düzenlendi) Before-After yapalım, anahtar sağlam, sorunsuzca çalışıyor. 25 Haziran 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Hayırlı olsun, coming home falan yapılır mı acaba güzel olur Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Yusuf Berke yazdı: Hayırlı olsun, coming home falan yapılır mı acaba güzel olur Sağolasın abi, sırada sinyal yaktığında hangi tarafı yaktıysan ordaki sis lambasının yanacağı modül var coming home ile beraber onu da yapmak istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Yusuf Berke yazdı: Hayırlı olsun, coming home falan yapılır mı acaba güzel olur Bu anahtarda o özellik mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Bu anahtarda o özellik mevcut. Gerçektenmi, nasıl aktif ediliyor. Hiç dikkat etmedim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Bayırlı olsun. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Çocukluk arkadaşımla yıkama partisi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Gerçektenmi, nasıl aktif ediliyor. Hiç dikkat etmedim. Kullanma kılavuzuna bir bak. Süre ayarı yapman gerek. Ayarlı değilse o yüzden yanmıyordur. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Kullanma kılavuzuna bir bak. Süre ayarı yapman gerek. Ayarlı değilse o yüzden yanmıyordur. Kılavuz çıkmadı. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Kılavuz çıkmadı. Satıcya bir sor. Yorumlarda biri otomatik modda bırakınca Ch/Lh aydınlatmasının 5sn yandığını söylemiş. Benimkinde ayar yapılabiliyor ben 20sn ayarladım. Onda da vardır muhakkak. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 25 Haziran 2020 Yazar Paylaş 25 Haziran 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Satıcya bir sor. Yorumlarda biri otomatik modda bırakınca Ch/Lh aydınlatmasının 5sn yandığını söylemiş. Benimkinde ayar yapılabiliyor ben 20sn ayarladım. Onda da vardır muhakkak. Bugün bi denedim de bende bu dediğin olmadı, bi satıcı ile görüşeyim. Anahtarın tam ortasında ampul işareti var, orda bi düğme gibi bişey var ona basınca içeri göçüyor, ayarı ordan mı yapılıyor acaba denemedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 25 Haziran 2020 Paylaş 25 Haziran 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Bugün bi denedim de bende bu dediğin olmadı, bi satıcı ile görüşeyim. Anahtarın tam ortasında ampul işareti var, orda bi düğme gibi bişey var ona basınca içeri göçüyor, ayarı ordan mı yapılıyor acaba denemedim. Yok o sensör sanırım. Anahtarı çevirerek bazı kombinasyonlar ile yapılıyor benimkinde. O da benzerdir muhtelemen. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 Evet, subwooferin rodajı bitti, ilk defa deneme yapıyorum, ses yarım da bass+3 de. İlk defa bu şekilde açtım, deneme yapmak içindi. Tabiki böyle dinlemiyoruz. Araba köyden geldi, yıkamaya götürdüğümde çektim. Leş gibi kirlenmiş bir vaziyette, kusura bakmayın artık. Temiz fotolar yukarda Videoda komik birşey oldu, bakalım anlayabilen çıkacakmı. @Hakan Tarım abi sana gençliğini hatırlatayım 😛 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 26 Haziran 2020 Paylaş 26 Haziran 2020 Biryerler kopacak diye bekledimde yine sağlammış araba[emoji846] 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Haziran 2020 Yazar Paylaş 26 Haziran 2020 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Biryerler kopacak diye bekledimde yine sağlammış araba Başka bir araba olsa çok daha fazla sallanırdı, yalıtımdan oynamıyor araba Yorum bağlantısı
Recommended Posts