Anıl Kandemir 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Ford ların genel özelliklerindendir .Zaten Ford'u Ford yapan , sürüş zevkini getiren faktörlerinden ön önemli faktörlerinden biridir kemikli vites geçişleri (diğerleri yol tutuş , hisli direksiyon gibi) Büyük ihtimal aracınızda sorun yok fakat siz sürekli yumuşak araçlar kullandınız galiba ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2012 Paylaş 29 Haziran 2012 Sizinki ne durumda bilemiyorum ama ; benim vitesler çok kolay geçiyor ; hız 20 km ve altında ise 1. vitese de çok rahat geçiyor.. Geri vites olayı tamamen alışkanlık meselesi alışınca pek sorun kalmıyor.. Bence siz vites halatlarını falan bir kontrol ettirin Yorum bağlantısı
Yücel Aydoğan 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Daha önce Toyota'm vardı ona alıştık yumuşacık arabaydı.Ford baya sert geldi sanırım neyse alışacağız artık .Alışamazsak yolları ayırırız.Herkese verdiği bilgiden dolayı teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Bence araçta bir sorun var.Geriye takılmaması normal bir durum ancak fordlar da kemikli geçiş olayına ben katılmıyorum.Hareket halinde 1.vitese geçmez normal ama hızınız yavaşladığında yağ gibi geçmeli.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Yanlış hatırlamıyorsam, forumda söylenen, eksik bir senkromeçin mi ne olduğuydu... Yorum bağlantısı
Osman Demirbaş 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 Arkadaşlar aracın kitapçığında 1 e vites alınırken debriyaj yenilenmesi gerektiğini söylüyor.Gerçekten o zaman sorun olmuyor. 2008 de aracı aldığımda genelde uyguluyordum.Şimdi devir geldiğinde 1 e rahat geçiyor.Ama devir yoksa sert geçiş devam ediyor. Geri viteste de ise;yavaş ve nazik davranılırsa o tıkırtı olmuyor.Ama sert geri viteste mutlaka dişliyi hissediyorsunuz? Yorum bağlantısı
Yücel Aydoğan 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Servise sordum olayı abi gayet normal Ford ve birçok aracın vites yapısı bu şekilde tam durmadan 1 geçmez veya durma hızına yakın bir hız olmadan geçmez geçsede dişli geçer dedi hakkatende öyle .Neyse zannımca kurcalamaya gerenk yok. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Yeni nesil araçların çoğunda geri viteslerde senkromeç bulunmuyor (muş). Bu nedenle de geri vitese geçişlerde biraz zorlanmanız mümkün. sadece ford ile alakalı değil bu. Nissan primera da da aynı şey vardı (birebir test ettiğim bir araç-2004 model). Sebebini sorduğumda aldığım cevap, senkromeç in bulunmaması idi. Sebebini sordum neden koyulmaz diye Abi maliyet düşürmek için dediler. Cevap pek tatmin etmedi ama senkromeçin olmadığı bir gerçek. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Arkadaşlar 2004 fiesta benzin+ Lpgli aracım var .Araç 56 binde herşeyinden memnunum fakat viteslere bir türlü alışmadım .Nasıl söyleyeyim debriyajın kavraması gayet aşağıdan çekişte felan sorun yok .Fakat gel gelelim vitesler dişli geçiyor .Bazen geri vitese 3-4 sferde geçirebiliyorum.Mesela durmaya yakın 1 takayım isityorum alenen dişli geçiyor.Öyle gıcık bir durum ki aracın motoru ufak 2 ile zor topluyor 1 e takayım diyorum dişli geçiyor .Bakıma gittiğimde şanzuman yağını falan kontrol ettirdim hatta aks keçesinde çok az bir terletme olmuş hem keçeyi değiştirdim hemde şanzuman yağı hafif eksilmiş şanzuman yağını tamamlattım.Ama değişen birşey olmadı biraz internette yorum okudum herkes bu durumdan muzdarip gibi valla ben anlayamadım bu arabayı.Yes yeni araba km yapmamış hani şanzumanda da sıkıntı yok . Ayak paspası orjinalmi. Yoksa siz sonradan koydunuzmu veya orada ek paspas varmı ? Yorum bağlantısı
Harun Aydın 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 benim focusta cok yukardan kavrıyor yokmu bunun bir ortası Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 9 Temmuz 2012 Paylaş 9 Temmuz 2012 Zararı var mıdır bilmiyorum ama hareket halindeyken 1. vitese rahat geçirmek için ara gaz verebilirsiniz, devir yükselince rahat geçer, ama fren yaparken zor olur tabi gaza basmak. Yorum bağlantısı
Mert Yetginbal 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Araç 2. viteste nasıl anlatayım ha tekliyor 1 den ikiye geçince hemen 3 istiyor gibi Dizel Yorum bağlantısı
Yücel Aydoğan 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Mert bey bence başka konu başlıgı altında detaylı ve anlaşılır şekilde arızayı yazarsanız daha iyi sonuç alırsınız düşüncesindeyim Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 bu ses bende de var, kulakları falan değiştik fayda etmedi, sert kullanımda çok belirgin ama yumuşak kullanımda hissedilmiyor, üstüne fazla düşmeye gerek olmayan ne yazıkki alışılması gerekilen bir fiesta sesi daha gibi duruyor Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 bendede oluyo ara ara. derinlerden bi lak sesi geliyo debriyajı kaldırdığımda. gördümki herkesde varmış yahu sizde herşeyden nem kapmayın canımm. müziği biraz daha açıverin duymazsınız Yorum bağlantısı
Yücel Aydoğan 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Çok şükür şimdilik o tarz bir ses duymuyorum fakat benim de dikkatimi çeken bir ses var oda .araç hafif hareket halinde iken 1 vitese takarken sanki aşagıda biryerlerde birşey sonradan yerinde ayrılırmışcasına tak diyor.Ama bunu her zaman yapmıyor.Ben debriyaj merkezinden şüpheleniyorum merkez hidrolik sistem sanırım istenilen basıncı vermeyip ayırma işlemini tam olarak yapmıyor .Veya hidrolik özelligini kaybetti degişmesi lazım .Şanzuman kulagı arızalarında araç her kalkışta veya yüksek ivmelenmelei vites degiştirmelerinde tak diye vurma sesi gelir . Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Bu vites değiştikden sonra debriyajı yumuşak bırakırsam bendede vurma gibi ses olmuyor ama hızlı bırakırsam oluyor sizin dediğiniz problemdir belki.Acaba diyorum debriyaj setinden olabilirmi çünkü değişirken luk marka taktık herkes onu tavsiye etti acaba orjinalmi taktırsaydık ne yapsaydık . Birde ben kalkışlarda hafif titreme hissediyorum yani böyle tok bir kalkış hissetmiyorum arabada sizce neden olabilir? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Tork araca fazla gibi geliyor, bu sebepten dolayı vurma oluyor, tüm Ford araçlarda var gibi, normal bir durum debriyajı hemen bırakmamalısınız, debriyajı bırakırken yarımdan biraz daha fazla tutarak bırakın sorun olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 bende torkun fazla oluşundan yordum benim ruhsatta 1035kg yazıyor ve araç 160nm torka sahip başka araçlara bakıyorum corolla 1300+-kg 190nm standart atmosferik motorlar 150 nm ortalama tork veriyor.. dişlide ki bir durum veya trimden gelen birşeymiş gibi hissttiriyor aracın göğsünde bişey vuruyormuş gibi.. hoş dik yokuşlarda araba yüklü değilse önümdekinden yol istemek ayrı keyif ) annem 1,7 motorlu flaş bile böyle gitmiyordu diyor torkçok şeyleri değiştiriyor birr yerde görmütüm 1,4tdci fiestacılar 0-100km yi 15 saniyede çıkar ama 7 saniye olarak hissedeer ) Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Aynı ses mi bilmiyorum ama aracın devir almasını beklemeden sabırsızca vites değiştirnce ve debriajı aniden kaldırınca ''lak'' diye ince bir ses ben de duyuyorum. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Aynı sorun benim arkadaşımın başına geldi, baskı balata değişti sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Serdar Vural 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 benim 2001 fiestada da aynı sorun var, sanayiye gittim, bir arkadaşımın tanıdığı usta kaldırdı arabayı aradı-taradı bişey bulamadı.indirip sürdü geldi, sonra el frenini çekip ileri geri gaza yüklendi. usta; ''amasörlerin yerinden oynama yaptığını, amasörleri tutan vidaların boşluk yapmış olabileceğini şimdi ise yerleştirdiğini'' söyledi.ses kesildi. ''lakalara dikkat et, aynı sorun devam ederse getir açalım bakalım'' dedi.eyvallah dedim. 2 hafta sonra yine aynı 1-2 vites geçişleri ve geri vitese taktıktan sonra hareket haline geçtim mi yine şak die iki ağır metalin birbirine vuruş sesi gelmeye başladı. gittim yine sanayiye ve aynı ustaya.gittik dolaştık geldik. güya ''hatırladım mevzuyu, ama bu akslarla ilgili '' dedi, geçen sefer amotsörlerden olduğunu söylediğini belirttim, eveledi geveledi, ''yok abi, bu akslardan '' ''bu durumun sana ve arabaya zararı olmaz, güvenliğini etkilemez sadece ses yapar'' dedi dedi de ben bu sesle devam edermiyim, arabayı değiştirecem nerdeyse, bu arada aksları değiştirmenin de pahalı olduğunu söyledi, ''bunun için masraf etme, alışırsın sese '' dedi Güvenemedim ustaya ve SALLADIĞINI hissettim. kaltım gittim ford servisine, ''şöle bi göstermek için geldim'' dedim ama randevulu çalıştıklarını ve kayda alınacağını belirtti, kalsın şimdilik gelecem dedim ve döndüm servisten, açıkçası 2001 bile olsa arabanın servis kaydı olsun istemedim ya da son çare olarak gitmeyi planlıyorum.Gösterebileceğim hala birkaç usta var.ancak onlar da şehir dışında, bodrumdayım; milasa veya yatağana gittiğimde göstereceğim. -Şanzuman alt takozu değişince geçiyor, -baskı balatadaki boşluktan kaynaklanıyor, -şanzuman kulağının değişmesiyle geçiyor diyen arkadaşlar var, bunları not aldım ve gidecem ustaya ve bunları bakmasını söyleyecem... BAKALIM, UMARIM ÇÖZERİM MEVZUYU ! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Debriyaja basmadan gaz bırakıp vermelerde ses çıkıyorsa muhtemelen akslarda boşluk var demektir. İkinici neden Voland'da boşluk oluşması olabilir. Ama bu genelde vites geçişlerinde kendini daha net gösteriyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Tork araca fazla gibi geliyor, bu sebepten dolayı vurma oluyor, tüm Ford araçlarda var gibi, normal bir durum debriyajı hemen bırakmamalısınız, debriyajı bırakırken yarımdan biraz daha fazla tutarak bırakın sorun olmayacaktır. Aynı dertten bende muzdaribim.Vites geçişlerinde çok yüksek devirlere çıkmayınca yapmıyor gibi geldi bana sanki Yorum bağlantısı
Serdar Vural 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Aynı dertten bende muzdaribim.Vites geçişlerinde çok yüksek devirlere çıkmayınca yapmıyor gibi geldi bana sanki bende de aksine alçak devir ve ani gaz-debriyaj ve 1-2 ve geri viteslerde yaşıyorum bu sorunu. . . Yorum bağlantısı
Recommended Posts