Mehmet Ozyurek 18 Ağustos 2017 Paylaş 18 Ağustos 2017 Kurum vardır.. Katkı deneyin bence. Maftan olacağını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 18 Ağustos 2017 Paylaş 18 Ağustos 2017 3 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: MAF sensörünü temizledikten sonra düzeldi ancak bir müddet sonra yine aynısı olduysa ya maf sensörü bozuk, yada hava filtreniz yırtık maf hemen kirleniyor. Aynı araçtan bulup maf'leri yer değiştirip denenebilir. Bakımı yakında yaptırdım filtreyi orjinal alırım hep filtreden kaynaklı değil ama maf değişip denenebilir dediginiz gibi. Benım pek aklıma yatmadı yani maf duman atmaya sebep olurmu ki 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kurum vardır.. Katkı deneyin bence. Maftan olacağını sanmıyorum. Katkı kullanıyorum mehmet abi ama gecmedi arabada yag eksiltme yakıtda artıs herhangi bsy yok sadece skıştırınca 2000 devir üstü duman atıyo. Usta turboda enjektörde deil maf hatalı değer veriyor dedi. Maf sa değişirim ama emin deilim maf dan olabilecegine Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Ağustos 2017 Paylaş 18 Ağustos 2017 Çok hakim değilim konuya ama maf yanlış ölçüm yaptığında hava-yakıt karışımı değişeceğinden duman atabilir mi bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Ağustos 2017 Paylaş 18 Ağustos 2017 Po mazotu duman atar, eğer po kullanıyorsanız.. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 Mazotu değiştirip tekrar deneyin. Connect egsoz mıayenesinden geçmediğin de götürdüğüm usta kontrollerinden sonra bir şey yok, mazotu değiştir demişti. Etkili oldu sanki. Kısa mesafe yaptığımda daha çok atıyor du. biraz uzun yol yaptıktan sonra duman atma azalıyor. Bilginize Yorum bağlantısı
Kemal Bozdoğan 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 12 saat önce, Serkan Toker yazdı: Po mazotu duman atar, eğer po kullanıyorsanız.. Shell den kullanıyorum euro dizel. 6 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı: Mazotu değiştirip tekrar deneyin. Connect egsoz mıayenesinden geçmediğin de götürdüğüm usta kontrollerinden sonra bir şey yok, mazotu değiştir demişti. Etkili oldu sanki. Kısa mesafe yaptığımda daha çok atıyor du. biraz uzun yol yaptıktan sonra duman atma azalıyor. Bilginize Shell kullanıyorum ne tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 11 dakika önce, Kemal Bozdoğan yazdı: Shell den kullanıyorum euro dizel. Shell kullanıyorum ne tavsiye edersiniz? Ben de shell kullanıyorum, bana göre en az duman atan shell.. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 19 Ağustos 2017 Paylaş 19 Ağustos 2017 Yakıt markasından çok güvenilir istasyon önemli derler. Ben bir.opet bir shell yapıyorum, ya da hangisi.denk gelirse Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Arabada yazılım olunca tabi turbosu daha bı basınçlı. E senelerin plastik aksam sıcak soğuk yemesi de var. Tabi geçilen arabaların ahi bedduası derken geçen sefer gırtlak hortumu patlamıştı ( o passati gecmicektik ) bu gün de turbo emiş çıkış borusu gitmiş . Bu parça da yine 1.6 focus 90 lik borusu ile aynı belki birine lazım olur. 110 Luk borusunun hortum tarafı çıkışı 45 derece dönüyor bizimkiler ve 90 lik motorlar 90 derece. Yine pejo HDI 1.6 motorun da 90 lik olanı aynı gibi duruyor. Pazar olunca parça bulamadık tabi yarına kaldı 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 304 krom borudan yaptırsana ömürlük olsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 304 krom borudan yaptırsana ömürlük olsun.Nerde kime bı de Antepli kardeşler binek bakıyor muydu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Bence ısıdan patladı. İntercooler var dimi bunda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 İntercooler varda küçük diye biliyorum.bide turbo isi muhafazasinin olmaması da bı etkendir. Bu parça zaten turbonun hemen çıkışı yani intercooler a gidene kadar daha çok var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Geçmiş olsun kardeş, ne çilekeş motordur bu 1.6 tdci ler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Mustafa bu patlamamış, erimiş. Mukavemetini kaybedince doğal olarak delik oluşmuş. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Nerde kime [emoji4] bı de Antepli kardeşler binek bakıyor muydu.Bakıyor,Adana'da olsam ben yapardım. 2 saatlik iş Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 egsozcuda boru kestirmek en doğrusu ben corsanın turbo basınç hortumunu 2 defa patlattım en son demir boru yaptırdım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Aslında zor bişi değilde laf anlatacak adam lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Aşırı sıcak hava, aşırı sıcak turbo milinden sızan yağ. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Olmaz mı yani @Serkan Toker abi sizde vardır bu parça ve bide turbo ısı kalkanı. Bı baktirsan Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 10 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Olmaz mı yani @Serkan Toker abi sizde vardır bu parça ve bide turbo ısı kalkanı. Bı baktirsan Yarın sorayım.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Ekim 2017 Paylaş 8 Ekim 2017 Yarın sorayım.. [emoji6]Haber beklicem Yorum bağlantısı
Recommended Posts