Koray Demir 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Tüm aşı yaptıran ve yaptıracak olan forum ahalisine geçmiş olsun. 3 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun, fotoğrafı unutmuşsun Dün eklediğim fotoğraf, yer kaplamasın diye hem alıntı yaparken sildim hem de tekrar yüklemedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Diyelim ki 200 kişi var, 1 numarayı alan da 200 numarayı alan da kapının önünde beklemeye çalışacak, yığılma olacak, mesafe kalan kalmayacaktı. Ama dün akşam bunların hiç biri olmadı. En ufak karmaşa yoktu. bu musibetin en iyi tarafı bunun gibi işleri artık halledebiliyor olmamız.. hastanede sıra önüne gireceğim diye kapı koluunu kıranı görmüştüm. ne fena bir huy Ersen Tapan yazdı: Alkol ve duş alma olayını biz Sinovac olurken de söylemişti uzman bir hekim tanıdığım. dujdaaa alkol alabliyor muyuz 16 Haziran 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: dujdaaa alkol alabliyor muyuz Bu konuyu saunada tartışmalı. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Hadi gene dede tecrübesi vereyim. Biyontech oldum. ilk aşıda aşı yeri ağrısı ve aşının 2. günü grip gibi kırgınlık oldu. Kol ağrısı 2 ay bende devam etti. 4 kişi olmuştuk, 2 sinde kol ağrısı kısa zamanda geçti ,2 mizde 2 ay sürdü. 2. aşıda herhangi bir yan etki olmadı. 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Haşmet Güngör yazdı: Hadi gene dede tecrübesi vereyim. Biyontech oldum. ilk aşıda aşı yeri ağrısı ve aşının 2. günü grip gibi kırgınlık oldu. Kol ağrısı 2 ay bende devam etti. 4 kişi olmuştuk, 2 sinde kol ağrısı kısa zamanda geçti ,2 mizde 2 ay sürdü. 2. aşıda herhangi bir yan etki olmadı. artık öpüjemmm günleri yakındır 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ben aşı sonrası hiç birşey hissetmedim . Aşının koluma batırıldığı an dahil. Hatta hemşire geçmiş olsun dediğinde, e yapsana bekliyorum dedim. Boş enjektörü gösterdi:) meğer yapmış bile. sonrasında da hiç bir şey hissetmedim aşıya dair. 2. Aşı bu cumartesi olacak, bakalım neler olacak?:) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Ben aşı sonrası hiç birşey hissetmedim her insana aynı cc yapılıyor , karşıyım, bünye hissetmemiştir 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: her insana aynı cc yapılıyor , karşıyım, bünye hissetmemiştir Öyleyse Cem abiye damacana ile vermeleri lazımdı 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Tahir İlter yazdı: Öyleyse Cem abiye damacana ile vermeleri lazımdı Yok varille. Gören de iri kıyım bişey sanacak beni😁 tamam atlara kullanılan şırıngayı kullanmış olabilirler ne var bunda. Hemen kötü düşün Tahir, için fesat 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Tahir İlter yazdı: Öyleyse Cem abiye damacana ile vermeleri lazımdı Beton mikseri de olur Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Mert Yeldan yazdı: Beton mikseri de olur Hulk’muyum lem ben? Baraj bağla oldu olacak🤣 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Ben aşı sonrası hiç birşey hissetmedim . Aşının koluma batırıldığı an dahil. Hatta hemşire geçmiş olsun dediğinde, e yapsana bekliyorum dedim. Boş enjektörü gösterdi:) meğer yapmış bile. sonrasında da hiç bir şey hissetmedim aşıya dair. 2. Aşı bu cumartesi olacak, bakalım neler olacak?:) Hehe, ikinci ikinci evet. İlk doz hiç hissedilmiyor zaten tabi. Gönül rahatlığıyla 2. dozu olabilirsin. (adamı kandırmışlar aşıladık seni diye 🤫) 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ben duş işini sormuştum olmadan hemen önce istersen buradan gidince duş al bir şey olmaz demişti bana doktor. Bizim 10-15 kişilik ahalinin hiçbirinde sıkıntı yok şükürler olsun (Biontech) herkes ikinci dozu oldu babam hariç. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Kombi iyi diye aşı yaptırdığımı düşünmek daha yanlış sanki [emoji6] Herkes gibi bende anlayabileceğim şekilde araştırmamı yaptım mantığıma uygun olanı yaptırdım. Orada kombisi iyi aşısı iyidir kısmı şakaydı ama demek anlamayanlarda olabiliyor. Bir daha ki şakalara parantez içinde açıklama yazarım. Kusura bakmayın [emoji4]Açıklama yaparsan sevinirim. Anlamayabilir benim gibi adamlar. Sizin gibi insanlar anlayabilir. Sağlıkla ilgili şaka yapılmayacağını düşünür benim gibiler. Sizde parantez içinde söylerseniz sevinirim (benim kafa kıt ya o yüzden) Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Pazar günü sabah 9:50 de malum iğne bize de batırılacak 😃 Bu arada 5000 kendi +1500 yüklenici çalışanı olan firmamızda günlük 100 aşılama yapılacak hastahaneye kalabalığa gitmek istemeyen ve iş yoğunluğundan fırsat bulunamayacağını düşündüklerinden dolayı böyle uygulama yapılmış olsa gerek. Belki ilerleyen günlerde sayıyı arttırabilirler. İş yerimizde sabit 3 doktor var. Bildiğiniz hastahane gibi bir yerimiz var iş yerinde. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Bakış aşısı yokmuş onlarda. Rus aşısı olayım ben Henüz çalışmalarımız devam ediyor 😅 Sinovac için randevu aldım, olmasaydı Biontec olurdum. Zaten yurtdışı vs durumum olmadığı için ikisi de benim nazarımda aynı 😊 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Yarın 8:30'da özel bir hastanede yer bulabildim. Sinovac olacağım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Alman aşısı iyi gelmedi bana. Japon olsaydı keşke 😁 2. gündeyim. Hafif kırgınlık şeklinde devam ediyor. Başka sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alman aşısı iyi gelmedi bana. Japon olsaydı keşke 😁 2. gündeyim. Hafif kırgınlık şeklinde devam ediyor. Başka sıkıntı yok Muhtemelen metabolizma covid geçirmişsin gibi tepki veriyor. Aşı pozitifliği denilen bir durum bile var olabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ulen ben hâlâ randevu alamadım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Koray Demir yazdı: Muhtemelen metabolizma covid geçirmişsin gibi tepki veriyor. Aşı pozitifliği denilen bir durum bile var olabiliyor. İnaktif aşıda virüsü yiyoruz da vücut tepki veriyor. ama bu mRNA ile direkt gen haritasıyla antikor üretme sanıyordum ben. Onu anlamadım ama çok da umursamadım. Yarına geçer heralde. Servet Aydın yazdı: Ulen ben hâlâ randevu alamadım Ben ikinci doz için bugün aldım. 30 temmuz’a. Gece 00.00’da dene abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Servet Aydın yazdı: Ulen ben hâlâ randevu alamadım şaşırmadık Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Opelde Alman ama ya onun gibi ise vay haline. Elektrik arızası ile uğraşır durur artık bıyıklı Tabi doğru bilim kurulu çalıştayi gibi giderken konu, alman şakası benimle başlamış... Neyse abi uzatmayacağım eski ve saygı duyduğum birisin. Bazen oluyor böyle gerginlikler içinde bulunduğumuz dönem stresli malum. Arda Bülent Güzel yazdı: Açıklama yaparsan sevinirim. Anlamayabilir benim gibi adamlar. Sizin gibi insanlar anlayabilir. Sağlıkla ilgili şaka yapılmayacağını düşünür benim gibiler. Sizde parantez içinde söylerseniz sevinirim (benim kafa kıt ya o yüzden) 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Ben ikinci doz için bugün aldım. 30 temmuz’a. Gece 00.00’da dene abiDün sabaha karşı 4te denedim yine olmadı şaşırmadıkSenin bu işte parmağın filan bişey yok di mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts