İçeriğe Yönlendir

hTC Telefonları Genel Başlık

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Her yerde dolaşan şu kırpılmış fotoğrafın sansürsüz halini paylaşıyorum :p

Onların gördüğü:

Samsung-Apple-Kendı-Görüşüm.jpg

Aslında olan: :p

nhlAK.jpg?1

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Her yerde dolaşan şu kırpılmış fotoğrafın sansürsüz halini paylaşıyorum :p

Onların gördüğü:

Samsung-Apple-Kendı-Görüşüm.jpg

Aslında olan: :p

nhlAK.jpg?1

sözün bittiği an, dersin konusu iletişim mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

One x+ geliyormuş, şu alet hoşuma gidiyor vallahi, tegra 3 olması bile yeter, acaba ne zaman çıkıpta bize gelir.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sensetion Xe veya XL nasıldır sizce ? Düşünmeli mi ? :)

Bence şimdiki pazarda alınmaz. Ya aşağı in, ya yukarı çık.

sözün bittiği an, dersin konusu iletişim mi?

:D Öyle olsa gerek :p

One x+ geliyormuş, şu alet hoşuma gidiyor vallahi, tegra 3 olması bile yeter, acaba ne zaman çıkıpta bize gelir.

+'sı onların olsun. Sade OneX bize yeter. Çok acayip cihaz. Çok beğendim. Yurtdışı cihaz olarak bir tane almak nasip oldu. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bence şimdiki pazarda alınmaz. Ya aşağı in, ya yukarı çık.

Aşağı inelim o zaman veya S2 mi bakınsam ki ? Bu sefer HTC olsun istiyorum ama.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

One x hakikaten güzel, siyah renginde soyulma oluyormuş, bu sorun ne oldu acep.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Aşağı inelim o zaman veya S2 mi bakınsam ki ? Bu sefer HTC olsun istiyorum ama.

hTC istiyorsan ve büyük boyut istemiyorsan Desire C var. Fiyatına göre iyi telefon. 580 TL. ICS ve Sense 4 yüklü. Teknik özellikleri de yeter seviyede. Giriş için fena sayılmaz. Daha güncel model olsun dersen OneV 'yi inceleyebilirsin.

One x hakikaten güzel, siyah renginde soyulma oluyormuş, bu sorun ne oldu acep.

Hiç duymadım abi. Malzeme beyazla aynı diye biliyorum ben. Polikarbon.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Pil sorunu ve wi-fi sorunu yokmuydu, wi-fi sorununu telefonu değişerek çözmüşler sanırım, şimdi bakınırken sorunsuz bir alternatif daha buldum Lg optimus 4x HD

bu alette süper ve pili S3 ten fazla dayanıyor ve tegra 3 kullanıyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-4x-hd-p880-16-gb/productDetails.aspx?productId=telceplgp880&categoryId=371946#Gorseller

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Abi bugüne kadarki LG modelleri hep kağıt üstünde güzeldiler. Kullanmadım ama şikayetlere bakınca android telefonlardan en çok şikayet edilen markaların başında LG'yi görüyorum hep.

Aynen. Teyzoğlu Prada aldı. 2000 TL verip. Yapma etme dedim dinlemedi. 4 ay sonunda 2 kez servise gitti geldi, gitti geldi adam olmadı. 1000 TL'ye geçen ay sattı. Ha belki ona öyle denk gelmiştir ama geçmişi de çok parlak değil.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Lg özellikle yazılım güncellemede sorun yaşıyordu, ayrıca arıza durumuda var, bu 4X modeliyle Lg bu durumu kıracakmış :) Ayrıca nexus 2 de Lg olabilir, bakalım ne olucak.

Gece bakındım biraz, One x ten vazgeçtim, taki One x+ gelene dek, pil sorunu var aletin, bana yetmez o pil, 3 saatte pert ederim :) One x+ daha iyi gibi, enazından çok eneji harcayan ekranı değişmişler, biraz daha görüntü kalitesi düşmüş ama durum bu, şimdi Nexus 2 yi beklemeye karar verdim, yazılım derdi hiç yok zaten, bakalım hangi marka çıkaracak.

S3 te düştümü cam kırıyor diyorlar, hemde kolayca çıtlıyormuş, tf4 kadar tırt değil ama can sıkıcı gerçekten.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca
(düzenlendi)

Şuan hTC Evo 3D kullanıyorum. Değişecek olursam da yine bir hTC modeli ile değişirim. :)

Ayrıca konuyla ilgisi olmasa da bazı arkadaşların S3'le ilgili yorumlarına dayanarak söylemeliyim ki; Galaxy S3'de ekran kırılmasının dışında bir de konuşmalarda sesin kesik kesik gelmesi gibi bir sorun var. Arkadaşımın telefonunda çıktı bu sorun ve servisten verilen bilgide; bir çok S3'de bu sorunun olduğunu ve basit bir yazılım hatasından kaynaklandığını söyleyip, cihazın formatlanması ile sorunun giderildiğini söylemişler. Düşünen arkadaşlar varsa bir kez daha düşünsünler derim. Herkese iyi forumlar. ;)

tarihinde Ümit Atmaca tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bencede hatice daha, daha iyi, yazılım güncelleme ve pil derdide düzelirse iş tamam, şu One x+ ve Nexus 2 biran önce gelsede baksak :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bencede gereksiz, mesela ben oynuyacak makina arıyorumi psp büyük kalıyorda :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

Android ile Çalışan İlk Telefon HTC G1, 4. Doğum Gününü Kutluyor

t-mobile_g1.jpg

Dünyanın bir numaralı platformu olmayı başaran Android serüvenine bundan tam dört yıl önce T-Mobile operatörü için üretilen HTC yapımı G1 modeli ile başlamıştı. Kullanıcılara sunulan bu telefonu çalıştıran işletim sisteminin kısa süre içerisinde dünyayı bu denli etkileyeceğini kimse tahmin edemezdi.

Devamı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Güvenç Terzierol

arkadaşlar aranızda hTC one V kullanan deneyimleyen veya biraz vakit geçirmiş olan var mı? mevcut telefonum artık gerçekten çirkin hale geldi kasası kırıldı tuşalar cortladı ve eskidi curve 8520 kullanıyorum.

Sony ericsson Sola

Sony-Xperia-Sola.jpg

*ST-Ericsson NovaThor U8500 çift çekirdekli 1ghz

*512 mb ram

*3,7 inç ekran

*8gb dahili hafıza

*5 mp kamera

hTC one V

HTC One V 2-500x500.png

*Qualcomm Snapdragon S2 MSM8255 tek çekirdek 1 ghz

*512mb ram

*3,7 inç ekran

*4gb dahili hafıza

*5mp kamera f2,0 diyafram var

benim yorumum: ikiside ağır basıyor ikisinin de kendine göre artıları var.

htcnin ;m4v (apple losslsess) destekliyor olması, f2,0 diyaframa sahip olması, beats audio her ne kadar benim tarzım dışında olsada software desteğinin olması, kaliteyi arttırdığını düşünüyorum, dinlemedim bilmiyorum.

Sony ericssonun; tasarımı, ''çift çekirdek'' oluşu, daha iyi bir grafik işlemcisine sahip oluşu, Sony oluşu, kulaklık ses kalitesinin iyi olduğunu söylemeleri, ve 8gb hafızaya sahip olması.

androide ilk defa geçicem. ios çok kullandım ipod touch ile ama androidde sanırım dahili hafızanın önemi var program kurmak adına. MicroSDye değil telefonun kendi belleğine kuluyormuş programlar çoğunlukla sanırım bu biraz sıkıntı hTC tarafında çünkü 4gb nin küçük bir kısmı kullanıcıya kalıyormuş.

genel olarak müzik dinleyeceğim, twitter, internette gezinmek için kullanacağım bir telefon olacak ve whatsapp kullanacağım bir cihaz olucak. sizlerin tercihi ne olurdu?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sony'yi bilmem. One V'ye bir kaç kez baktım, tasarımı dert değilse OneV teknik detayları ve güncelliğiyle android'e ilk giriş için iyi tercih. Fiyatı da fena sayılmaz.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Sani Gerşon

HTC iyidir ancak minimum çift çekirdekli olmasına dikkat et. Uzun zamandır HTC modellerini takip etmiyordum. Zafer önerir bir ürün.

6 yıllık Windows Mobile 6.1 telefonum Asus P526 bugün gidicilik göstergelerini göstermeye başladı. Pil göstergesi çalışmıyor artık. Prensip olarak tüketime karşı olduğum için bozulana kadar kullanma kararı almıştım. Karabük'e gideceğim yılbaşından hemen sonra, orada koyuverirse sıkıntı olur. Ucuz yollu bir şey mi alsam diyorum, kompakt telefonları seviyorum, benimki çıktığı yıl en zarif PDA ödülünü almıştı ve üretilmiş en küçük PDA idi :) Wildfire S'in ele oturuşu çok iyi gibi. Yakın zamanda 7 inch tablet aldım zaten oyun moyun canavar gibi çalıştırıyor 4 çekirdekli grafik işlemcisi var. İnternet hızı önemli benim için, karşılaştırmalardan gördüğüm kadarıyla Wildfire S'in tarayıcı stabililetesi şaşırtıcı derecede iyi. Alsam mı bir Wildfire S? :) HTC'den başka marka düşünmüyorum, eskiden bu sektörde HTC, Dell, ve Asus vardı eski PDAciler bilir :)

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=12&s=5&m=P526&os=28&hashedid=hUbjnVlDYMygvKsz

Buradaki firmware'i yükledin mi Murat?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu GPS fix dosyası sanırım, yıllar önce yapmıştım bir farkını görmedim GPS sorunsuz çalışıyor.

Peki telefonu baştan kurmayı denedin mi?

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

hTC one V aldım tek çekirdek 1 GHz işelmcisi 512 mb rami 3.7 inç ekranı var. tam aradığım boyutlarda. Sony xperia sola için gittim hTC one V alıp çıktım iyide ettim kendimce gayet güzel bir tarayıcısı var, uygulamalar benim için gayet yeterli sadece biraz fazla uygulama açınca yavaşlama oluyor oda ben halen alışamadım uygulama kapatma merasimine.

onun haricinde One S te gorilla glass varmış bunda yok ben var sanıp rahat davranıyordum ama küçük minik bir çizikle karşılaşınca hemen film kapladım ekranı.

kamerası gündüz çok başarılı ben bu kkadar beklemiyordum. panoramik çekim çok keyifli

büyük telefon istemeyip yeterli performans olsun abartısını zaten aramıyorum diyenlere, müzik dinleyeceğim diyenlere, şarjı dayansın azbiraz diyenlere (efendi kullanımda 1,5 gün), ufak çaplı oyun oynarım, twitter facebook instagram benim dünyam diyenlere, whatsapp olsun taştan olsun diyenlere öneriyorum şiddet ile. Ben beklediğimden daha memnun kaldım.

3Gs kullanmış 4se göz atmış biri olarak galaxy S3le uzunca vakit geçirmiş biri olarak.

ama hala iphonecuyum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Zafer Ayvacı

hTC'nin en büyük kozu da, handikapı da Sense arayüzü. Ciddi ram sarfiyatı var. Bu da genel kullanımı etkiliyor.

Custom romlarda bile, Sense 'siz romlar daha hızlıdır. Ben birkaç milisaniyelik farka Sense'i kesinlikle değişmem :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Murat ilk testler genelde boş, program yüklenmemiş telefonlarla yapılıyor. Hız ve Pil dayanımı ancak uzun süreli kullanımla ortaya çıkar. Eğer bir kullanıcı yazılım sense'den daha iyi diyorsa bugün için iki kere düşünmek lazım. Taraflı ya da tarafsızbirçok kişi Sense yazılımından çok memnun. Lg yazılımda atak yapıyot doğrudur ama şu an için bu ataklar henüz radikal bir arayüz yaratmadı, daha çok mevcut olanlarla rekabet edebilir duruma getirdi Lg'yi.

Lg'nin gelişimini Nexus 4 ile takip etmek gerekli. Muhakkak bu birliktelikten alacakları dersler ve know how'ları olacaktır. Şu an için 4x pahalı hala. Dün electroworld'de 1599.-tl'ye 32gb'lık kahverengi S3 satılıyordu mesela. Lg'nin fiyatı 750.-tl seviyesine düşerse alınır kullanılır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Arayüzü de Sense'den iyiymiş ve çok fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyormuş. Tek sorunu hava durumu bilgisini Yahoo'dan almasıymış.

:sandalye:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

S3 en fazla One X, One X de en fazla S3 kadardır.

One X+ ise hem S3'ten hem One X'ten daha iyidir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...