Ömer Mıcık 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Merhaba ;Benim aklıma ilk gelen motor sogutma suyunun düşmesi sonucu yaşanan tekleme geşdi fakat termostant yeni demişsiniz ,acaba su bağlantılarını yaparken bir hata mı yaptılar.Uzun yolda su devir daimi düşerse anlattığınız sorunlar yaşanır ,sehir içinde bunları yaşamayabilirsiniz.Pompayı susturduktan sonra uzun yolda deneyeceğim demişsiniz ,denedikten sonra durumu tekrar paylaşalım lütfen.Motor yapılırken enjeksiyon kablolarının takımında bir sorun olmuş olabilir.Şase yapıyor olabilir ,mesajınızdan sonra tekrar yorunlayalım. Mehmet bey ilginize çok teşekkürler. Su bağlantılarına baktırayım ona bakmadılar bir dediğiniz gibi enjeksiyon kablolarında kısa devre vardı onu hallettim kabloları elden geçti uzun yol testi yapıp size yazarım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 10 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2011 Arkadaşlar ; İtalya'da BRC fabrikasına yaptığımız geziye ait resimleri yüklemek zor olacağı için burdan bir link veriyorum.Resimler ile ilgili sorusu olan arkadaşlara bilgi verebilirim.İyi seyirler... http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001410326898 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Bu fotoğraftan güzel avatar olur hani Tabi bu sizseniz Mehmet Bey.. Ben sizin olduğunuzu tahmin ediyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 10 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2011 Mehmet Hocam ; Fabrika gezisinin öncesinde sabaha kadar Torino sokaklarında gezip otele sabah 5 te geldikten sonra insanda pek yakışıklılık kalmıyor : ) Valla siz de en kotu resmımı koymussunuz. Bu fotoğraftan güzel avatar olur hani Tabi bu sizseniz Mehmet Bey.. Ben sizin olduğunuzu tahmin ediyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Mehmet Hocam ;Fabrika gezisinin öncesinde sabaha kadar Torino sokaklarında gezip otele sabah 5 te geldikten sonra insanda pek yakışıklılık kalmıyor : ) Valla siz de en kotu resmımı koymussunuz. En iyisinizi sizden bekliyoruz o zaman.. Artık kiminle görüştüğümüzü bilme vakti geçmiştir.. Görelim lütfen Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Arkadaşlar ; İtalya'da BRC fabrikasına yaptığımız geziye ait resimleri yüklemek zor olacağı için burdan bir link veriyorum.Resimler ile ilgili sorusu olan arkadaşlara bilgi verebilirim.İyi seyirler...http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...100001410326898 Çok güzel detaylar var resimlerde elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 10 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2011 Pipo uygulaması kesinlikle yakıt sarfiyatını artırmaz.Böyle bir bilgi veren lpg ustası ya işi bilmiyor ,boş keseden sallıyor ya da tamamen ticari kazanç kaygısıyla söylenmiş bir açıklamadır.Pipolu montaj demek %10 daha tasarruflu %10 daha performanslı yakıt tüketimi demek değildir.Sıralı gaz sistemleirnde Amaç lpg gazını en yakın noktadan en doğru açı ile göndermekse ve aynı zamanda manıfolt delinirken motora giden çapak riskini %100 önlemekse pipo şuan için en mantıklı ve en doğru seçimdir.Bilgilerinize... Lİnk açılmıyor.Birde BRC de Piponun sarfiyatı artırdığı hakkındaki görüşlere ne diyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 10 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2011 Yazım hatası yok Fuat Bey Anlamadım?Yazım hatası mı var? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 lpg göstergesinin çalışma prensibi nedir? şamandıranın üstünde analog bi gösterge var manyetik bişi sanırım ama deponun içini çözemedim. Genelde göstergenni doğru göstermemesini o analog göstergeye bağlıyoralr ama dün 1 saat o göstergeyi kurcaladım eğer şamandıranın üstünden söküp mıknatısla doluluk seviyesini değişirsem aracın içindeki ledler doğru gösteriyor. ama şamandıranın üstüne takınca o doğruluğu bir türlü alamıyorum. Ayrıca ledler belirli bir süre bekleyip göstergede düşme yada yükselme yapıyor bunu anlık şekilde göstermes için yazılımda bir ayar vs var mı. ayrıca o analog göstergenin sıfırı için 80 tl dediler. şamandıranın sıfırı ne kadar ki o küçük gösterge o kadar tutuyor? garanti süresi bitmeden evvel her bakımda değişirlerdi bu kadar pahalı bir şey olduğunu hiç düşünmemiştim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 O göstergeyi söküp, iki vida ile değilde, sağdaki tek vida ile tutturup, açısını değiştirmelisin.. Eğer soldaki vida yeri çapraz takınca başka bir yere çarparsa o vida yerini kır.. Yani, şöyle takmalısın.. Bu açıyı değiştirerek, gösterge ışıklarını değiştirebilirsin.. Doğru yeri bulunca az bişey japon yapıştırıcı ile yapıştır.. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 8 Haziran 2011 Paylaş 8 Haziran 2011 (düzenlendi) Merhaba ;Benim aklıma ilk gelen motor sogutma suyunun düşmesi sonucu yaşanan tekleme geşdi fakat termostant yeni demişsiniz ,acaba su bağlantılarını yaparken bir hata mı yaptılar.Uzun yolda su devir daimi düşerse anlattığınız sorunlar yaşanır ,sehir içinde bunları yaşamayabilirsiniz.Pompayı susturduktan sonra uzun yolda deneyeceğim demişsiniz ,denedikten sonra durumu tekrar paylaşalım lütfen.Motor yapılırken enjeksiyon kablolarının takımında bir sorun olmuş olabilir.Şase yapıyor olabilir ,mesajınızdan sonra tekrar yorunlayalım. Mehmet bey merhaba aracımın tekleme sorunu 2 gündür yine başladı bu sefer sadece uzun yolda değil şehir içinde de yapıyor. Termostatı tekrar değiştirdim buji buji kablosu ve bobinide yeniledim kesilmedi.. Sadece buji kablosunu yan sanayi ile tekrar değiştirmiştim bi süre düzeldi yine başladı.. Gaz verirken kesik kesik alıyor ufak ufak silkeliyor.. Çekişi benzine nazaran hissedilir derece düştü lpg servisi sorun gözükmüyor diyor ayar yapıp gönderiyor ne yapacağımı şaşırdım. Dün 240 km yol yaptım burnumdan geldi.. Lütfen bana yardımcı olun enjektörleri değiştirsem sorun düzelir mi veya regülatörde bir sıkıntı olsa nasıl belli olur.. Bu sistemi söksem yeni bir sistem taktırsam sorun çözülür mü? Biraz çok soru sordum ama kusura bakmayın.. 8 Haziran 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Özer 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 mehmet bey merabalar daha önce soruldu ise özürdilerim. benim aracım motor soğukken tek marşta çalışıyor. ama motor sıcakken stop edip 10 - 15 dakika sonra marşa bastığımda çok geç çalışıyor. yani 3-5 sani marşa basılı tutuyoruz enjektörleri değiştirdik, gaz filtresini değiştirdik, kalibrasyonun yaptık ama sorun hala devam ediyor. benim düşüncem şöyle sıcakken benzin ve gazı karıştırtığı için çalışmıyor olabilirmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Merhaba Adem Bey ; Lpg kaynaklı geç çalışma nedenlerinin başında lpg kalibrasyonun yanlış olması nedeniyle benzin ecüsünün LFT değerinin bozulması ve buna bağlı olarak aracın soğuk motorda geç ya da hiç çalışmaması gelir fakat sizin aracınızdaki sorunun nedeni bu değil çünkü sorun soğuk motorda değil sıcak motorda yaşanıyor. LPG Kaynaklı sıcak motorda çalışmama ya da geç çalışma nedenlerinin başında lpg enjektörlerinin araç stop ettikten sonra lpg gazını tutamayıp yanma odasına sızdırması buna bağlı olarakta aracın benzinle çalışırken boğulması ve marşın uzaması nedeni gelir fakat şayet enjektör sızdırıyorsa siz aracı akşam stop edip sabah tekrar çalıştırırken de sızdırır ve aynı sorun yaşanır.Fakat siz yazınızda sabahları bu sorunun olmadığını belirtmişsiniz. Acaba diyorum sorun lpg kaynaklı değil de araç ile ilgili olabilir mi? mehmet bey merabalar daha önce soruldu ise özürdilerim. benim aracım motor soğukken tek marşta çalışıyor. ama motor sıcakken stop edip 10 - 15 dakika sonra marşa bastığımda çok geç çalışıyor. yani 3-5 sani marşa basılı tutuyoruz enjektörleri değiştirdik, gaz filtresini değiştirdik, kalibrasyonun yaptık ama sorun hala devam ediyor. benim düşüncem şöyle sıcakken benzin ve gazı karıştırtığı için çalışmıyor olabilirmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Buji kablosunu değiştirdim bir süre sorun düzeldi demişsiniz ; forjinal bir kablo ile tekrar deneyelim isterseniz... Mehmet bey merhaba aracımın tekleme sorunu 2 gündür yine başladı bu sefer sadece uzun yolda değil şehir içinde de yapıyor. Termostatı tekrar değiştirdim buji buji kablosu ve bobinide yeniledim kesilmedi.. Sadece buji kablosunu yan sanayi ile tekrar değiştirmiştim bi süre düzeldi yine başladı.. Gaz verirken kesik kesik alıyor ufak ufak silkeliyor.. Çekişi benzine nazaran hissedilir derece düştü lpg servisi sorun gözükmüyor diyor ayar yapıp gönderiyor ne yapacağımı şaşırdım. Dün 240 km yol yaptım burnumdan geldi.. Lütfen bana yardımcı olun enjektörleri değiştirsem sorun düzelir mi veya regülatörde bir sıkıntı olsa nasıl belli olur.. Bu sistemi söksem yeni bir sistem taktırsam sorun çözülür mü? Biraz çok soru sordum ama kusura bakmayın.. Yorum bağlantısı
Adem Özer 10 Haziran 2011 Paylaş 10 Haziran 2011 Merhaba Adem Bey ;Lpg kaynaklı geç çalışma nedenlerinin başında lpg kalibrasyonun yanlış olması nedeniyle benzin ecüsünün LFT değerinin bozulması ve buna bağlı olarak aracın soğuk motorda geç ya da hiç çalışmaması gelir fakat sizin aracınızdaki sorunun nedeni bu değil çünkü sorun soğuk motorda değil sıcak motorda yaşanıyor. LPG Kaynaklı sıcak motorda çalışmama ya da geç çalışma nedenlerinin başında lpg enjektörlerinin araç stop ettikten sonra lpg gazını tutamayıp yanma odasına sızdırması buna bağlı olarakta aracın benzinle çalışırken boğulması ve marşın uzaması nedeni gelir fakat şayet enjektör sızdırıyorsa siz aracı akşam stop edip sabah tekrar çalıştırırken de sızdırır ve aynı sorun yaşanır.Fakat siz yazınızda sabahları bu sorunun olmadığını belirtmişsiniz. Acaba diyorum sorun lpg kaynaklı değil de araç ile ilgili olabilir mi? ilginizden dolayı teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum artık sorunu başka yerde arayacam. tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 10 Haziran 2011 Paylaş 10 Haziran 2011 Buji kablosunu değiştirdim bir süre sorun düzeldi demişsiniz ; forjinal bir kablo ile tekrar deneyelim isterseniz... Mehmet bey dün yedek de olan bobin buji kablosunu değiştirdim. Dikkatimi çeken 2 şey vardı. 1. si Bobinin 2 nolu girişinde oksitlenme, 2.si ise dört bujinin buji aralığını ölçtüğümde 3nün 130 1nin ise 125 olduğu idi. Önceden almış olduğum bosh marka lpg bujilerini taktım buji aralıklarına baktığımda 90 olduğunu gördüm. Daha sonra 25 km kadar şehir için de test sürüşü yaptım. Ardından çevre yolunda değişik sürüş tarzlarında kullandım. Çok ama çok az kesiklik yaptığını hissettim ama oda çok önemli değildi benim için, umarım sorunum çözülmüştür bir dahada tekrarlanmaz. İlginiz için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 (düzenlendi) Mehmet bey merhaba evimizin ikinci aracı olan chevrolet lacetti 1.4. motorlu arabamızda brc seg.24 sıralı sistem mevcut son zamanlarda lpg bitmiş gibi benzine atıyor lpg ye alıyorum sorunsuz geçiyor bir süre sonra tekrar benzine atıyor. Depo doluda olsa boşda olsa yapıyor. Önceleri bu kadar sık yapmıyordu şuan sık yapmaya başladı sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir neler yapmam lazım. 15 Haziran 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 15 Haziran 2011 Yazar Paylaş 15 Haziran 2011 Merhaba Ömer Bey ; Lpg den benzine geçtiğinde sesli ikaz veriyor mu ? Yoksa sesli ikaz vermeden direkt benzine mi geçiyor ? Mehmet bey merhaba evimizin ikinci aracı olan chevrolet lacetti 1.4. motorlu arabamızda brc seg.24 sıralı sistem mevcut son zamanlarda lpg bitmiş gibi benzine atıyor lpg ye alıyorum sorunsuz geçiyor bir süre sonra tekrar benzine atıyor. Depo doluda olsa boşda olsa yapıyor. Önceleri bu kadar sık yapmıyordu şuan sık yapmaya başladı sizce sorun nereden kaynaklanıyor olabilir neler yapmam lazım. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 Merhaba Ömer Bey ;Lpg den benzine geçtiğinde sesli ikaz veriyor mu ? Yoksa sesli ikaz vermeden direkt benzine mi geçiyor ? Evet Mehmet bey sesli ikaz veriyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 16 Haziran 2011 Yazar Paylaş 16 Haziran 2011 Ömer Bey Merhaba ; Aracınızdaki sorun lpg basınç sensörü ya da ısı sensörü ile alakalı .Yetkili servise gidip aracı bilgisayara bağlatıp veri görüntüleme sayfasından basıncı ve ısı sensörlerini kontrol etsınler .Sorunu hemen göreceklerdir.Selamlar... Evet Mehmet bey sesli ikaz veriyor.. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 17 Haziran 2011 Paylaş 17 Haziran 2011 Ömer Bey Merhaba ;Aracınızdaki sorun lpg basınç sensörü ya da ısı sensörü ile alakalı .Yetkili servise gidip aracı bilgisayara bağlatıp veri görüntüleme sayfasından basıncı ve ısı sensörlerini kontrol etsınler .Sorunu hemen göreceklerdir.Selamlar... Servise gittim Mehmet bey anlattıklarımdan ısı sensörü dediler daha cihaza bağlamadan pek tatmin olmadım açıkçası boşuna parça değiştirmekte var işin içinde tabi yarın başka bir servise göstermek istiyorum. Sonucu size yazarım. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 17 Haziran 2011 Paylaş 17 Haziran 2011 Buji kablosunu değiştirdim bir süre sorun düzeldi demişsiniz ; forjinal bir kablo ile tekrar deneyelim isterseniz... Mehmet bey merhaba teklemeler yine baş gösterince tekrar orjinal buji ve buji kablosu aldım yetkili servisten bujileri 80 olarak ayarladım ve buji kablolarını da taktıktan sonra lpg servise gittim tekrardan ayar yaptırdım. Şuan maşşallah 1 haftadır hiç teklemedi sadece biraz gaza geç tepki veriyor. Buda buji aralıklarından olabilir mi diye düşünüyorum. Sizce 80 olarak ayarlanması iyimidir normalde kaç olması iyidir. Özel servisin verdiği orjinal kablolar sanırım orjinal değilmiş yada kazık yedik hayırlısı bakalım. İlginize teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Levent Bey Merhaba ; Selenoıd valfe sürekli su ile temas etmesi iyi değil ; ya sizin belirttiğiniz gibi bir şekilde izole edeceksiniz ya da kesicinin yerini değiştireceksiniz.Selamlar... Mehmet Bey selamlar Kısa bir sorum olacak Lpg kesici Micro filitrenin üstündeki bobin benim aracımda su yollunda tamda yagmurda falan yada cam temizlemede hep su geliyor üstüne acaba bir sorun olur mu ben olur diye düşünüp şimdilik su gelmesini engeleyen bir plastik koydum su plastiğe çarpıp gidiyor sizce ne yapmalıyım saygılarımla Sorununuzun düzelmesine sevindim .Selamlar Mehmet bey merhaba teklemeler yine baş gösterince tekrar orjinal buji ve buji kablosu aldım yetkili servisten bujileri 80 olarak ayarladım ve buji kablolarını da taktıktan sonra lpg servise gittim tekrardan ayar yaptırdım. Şuan maşşallah 1 haftadır hiç teklemedi sadece biraz gaza geç tepki veriyor. Buda buji aralıklarından olabilir mi diye düşünüyorum. Sizce 80 olarak ayarlanması iyimidir normalde kaç olması iyidir. Özel servisin verdiği orjinal kablolar sanırım orjinal değilmiş yada kazık yedik hayırlısı bakalım. İlginize teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Özenç 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 Uuzn bir sürenin ardından tekrar merhaba... Yorum bağlantısı
Recommended Posts