İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Cem Işık

Abi sandviçi bilmem de o pilav nasıl bir pilavdı öyle,hala aklımda :):bravo::popcorm1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O ne ki, ketçabı yanlış yere dökmüştü, bir daha kine telafi ederiz

Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

İphone(3gs) kullanmaya başladım ama iphone ile ilişkim, ufo gören masum köylü aşamasından öteye geçmiyor. Bu aleti nasıl öğreneceğim? Onurun yaptığı tema güncellemesi veya jailbreak nasıl yapılır vs vs gibi konularda yol gösterici bir site var mı tavsiye edeceğiniz?

Appleturk.net

Simdi sorularinizi tek tek cevaplardim ama baya binuzin surer :)

İsterseniz yukarida adresini verdigim siteye girersen iphone hakkinda herseyin bilgi sahibi olabilirsin.

Benimde o forumumuzdaki nickim sinsi.

Genel mudur olarak elimden geldigince yardimci olurum.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Turkcell'den şirkete hediye huawai ideos x5 geldi. Bende çalışan arkadaşa verdim ondaki 3gs'i alacam. kafa kafaya takas.

Androidi sevemedim :)

Neyse. Şimdi bu 3gs Simfree ve üstünde hangi versiyon var bilmiyorum.

JB filan sevmiyorum istemiyorumda. Muhtemelen ios 4 filan vardır telefonda. Buna ios 5 nası yükleriz?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Itunes adlı programı bilgisayarınıza yükleyip , telefonu bilgisayara bağladığınızda otomatik olarak itunes yeni yazılımı yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

JB'in ne olduğunu bilsen muhtemelen severdin Mert...

Geçen ay Amerika'dan aldığım 4S'i henüz JB çıkmadığı için sattım...

Tabii yine sen bilirsin...

Abi, ya aslında severim öyle alengrilli şeyleri ama ne bilim uğraşmak istemiyorum, başımı bir de onunla ağrıtmayım diyorum. Takayım sim kartı çalışsın yeter. Yok güncelleme yok program yok şu yok bu..

JB jb ne katıyo bu jb emek harcadığına ne kadar değiyor ne kazandırıyor bilsem :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

HE bu arada cihaz yurtdışı sim free güncellemeden sonra bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Diğer sorum peki abi?

"JB bana ne katacak?JB yapmadan önce neyi yapamıyordum?"

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

JB ile tüm aplikasyon bir anda ücretsiz hale geliyorlar :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Daha onları söylemiyorum bile... :)

Pek fazla kullanmadığım için...

Bak gülerim! Hatta gülüyorum, şimdide kahkaha atacağım :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Netten baktım da 10 numara temalar var. Neyse telefon gelsin de bi başınızı çoooooooooook ağrıtacam :D

Sadece IGO Türkiye var böyle yüklediğim. Başka hiç yok. Hatta zamanında paralıyken ve imkanım olduğu halde Whatsapp'ı ücret ödeyip yükledim.

Şimdi sen inanmazsın bana Sani... Bilgisayarımdaki Office ve Kaspersky'i bile yasal kullanıyorum...

Ksper ve office için aynı ben :D

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Turkcell'den şirkete hediye huawai ideos x5 geldi. Bende çalışan arkadaşa verdim ondaki 3gs'i alacam. kafa kafaya takas.

Androidi sevemedim :)

Neyse. Şimdi bu 3gs Simfree ve üstünde hangi versiyon var bilmiyorum.

JB filan sevmiyorum istemiyorumda. Muhtemelen ios 4 filan vardır telefonda. Buna ios 5 nası yükleriz?

Itunes adlı programı bilgisayarınıza yükleyip , telefonu bilgisayara bağladığınızda otomatik olarak itunes yeni yazılımı yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor.

Yani?

Bu soruya cevap verdim hepsi bu..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sadece IGO Türkiye var böyle yüklediğim. Başka hiç yok. Hatta zamanında paralıyken ve imkanım olduğu halde Whatsapp'ı ücret ödeyip yükledim.

Şimdi sen inanmazsın bana Sani... Bilgisayarımdaki Office ve Kaspersky'i bile yasal kullanıyorum...

:tap2:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bizim cihaz 4.3.3 imiş. 5'i daha önce 3gs'e yüklemiş arkadaş tavsiye etmedi. Çok çok yavaşlıyor dedi. Simfree cihazmış 5 yüklersek unlock gerekiyormuş.

Sanırım 4.3.3 de jb li kullanacaz :)

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Birşey sorsam bu tip tabletler hekimlere hastanede bilgi açısından yardımcı olabilir mi yoksa gerke yok mu dersiniz? (projeler açısından soruyorum bulmuşken).

Hocam ayrıntılı araştırma için uygun olmaz mutlaka ama özellikle asistan ya da göreve yeni başlamış hekim arkadaşlar için hasta başı ayrıntılı araştırma imkanı bulunmayan durumlarda faydalı olabilir

Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

Bizim cihaz 4.3.3 imiş. 5'i daha önce 3gs'e yüklemiş arkadaş tavsiye etmedi. Çok çok yavaşlıyor dedi. Simfree cihazmış 5 yüklersek unlock gerekiyormuş.

Sanırım 4.3.3 de jb li kullanacaz :)

Mert bey cihazınız sim kilitli bile olsa 5 li versiyonlar yükleyebilirsiniz sadece direk update snowbreze adlı uygulamayı kullanarak baseband ınız yükselmeden cihazını 5 li versiyona yükseltip kullanabilirsiniz.

yani aslında biraz işlemi var ama uzun uzun anlatmıyorum kafanız karışmasın diye.

yüklemeye karar verdiğinizde uzun uzun anlatırım :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Güzel olur. ios5 için 3gs'lerde performans düşüyor yavalşıyor dediler doğru mudur?

4.3.3'e göre ios5 in ne avantajları var? Hani performans düşüyorsa ne avantaj getiriyor?

JB' yapacağım her iki versiyonda da sorunsuz yapılabilir mi? Ve de en önemli soru :D nasıl yapılıyor?

Yorum bağlantısı
Emre Yılmaz54

Güzel olur. ios5 için 3gs'lerde performans düşüyor yavalşıyor dediler doğru mudur?

4.3.3'e göre ios5 in ne avantajları var? Hani performans düşüyorsa ne avantaj getiriyor?

JB' yapacağım her iki versiyonda da sorunsuz yapılabilir mi? Ve de en önemli soru :D nasıl yapılıyor?

3gs te 5.0.1 gayet guzel calisiyor.

Her iki versiyondada jb yapabilirsiniz.

Cihaziniz sim kilitli ise versiyon yukseltirken dikkat ediniz.

Snowbreze programini kullanicaksiniz

Su anda telefondan girdigim icin link veremiyorum ama appleturk.net sitemizde hersey mevcut.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Teşekkürler. Telefon 4.3.3 ve JB'li :) Hafta sonu ios5 kullanmak istiyorum. Simfree dediler ama nasıl anlarız bunu?? Haftasonu müsaitsen bi ios5 kuralım senle buna (telefon ile görüşerek). Yada görsel yönlendirmeli bir data varsa o da makbul olur :) Bende öğrenmiş olurum.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Telefonunuz 4S ise ios 5 e geçin, değilse uzak durun, geçici performans için bozmayın aleti, şimdi hadi canım sende dersiniz, sonra haklıymışsın demek zorunda kalmayın, bu benim uydurmam değil, klasik apple taktiği, android' dede durum aynı, eski modellere yalandan ice cream uydururlar ama hiç tam olması gerektiği gibi olmaz, ama bir fark var, eski modellere yeni sürüm yüklenince telefon bir süre sonra kağnı hızına inmez.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

İşte olayda bu, denildiğine göre başta vay be ne güzel oldu diyorsun, zamanla işlerin yolunda gitmediğini görüyor telefondan bıkıp bir üst modele geçme hissi doğuyor, klasik apple taktiği diyorlar yabancı forumlarda, artık onların yalancısıyım, demedi deme sonra :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geri dönmeyle kurtulunmuyormuş yalnız, kalıcı hasar nasıl oluyorsa oluyormuş, öyle olsa yeniyi nasıl satacak, hepsi aynı ya bunların :)

Bence fazla bekleme, dön geri, aradan 3-5 ay geçsin görelim bakalım taktik aynımı, baktın sorun yok yada kullanıcı şikayetlerine göre tekrar değelendirirsin.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...