İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
:) yine ben ve nexus u ortaya atıyorum, son duruma göre Evren beyin galaxy S teki 5mp kamera daha iyi sözüne uygun olarak, nexus' ta kullanılan 5mp kamera+flaş ile S2 nin 8mp lik kamerasından daha iyi sonuçlar alınıyormuş, s2 demodeeee :) şaka bir yana nexus yine resmi olarak gelmeyecek sanırım, ne biçim iş bu ya, bize gıcıklar tamamda bizim firmalarda tam gıcık vallahi, getirsenize şu aleti yahu. tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Cevaplar için tekrar teşekkürler, Zafer abi sensation XL 1000-1100 TL gibi bir fiyata..

ARC-S ile ilgili yorumlarınızı hala merak etmekteyim.

sony-ericsson-xperia-arc-s.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sensation XL ne kadarmış Semih bir soruversene (bu mesajda da htc dedim, görev tamam :tongue:)

1- iGo gayet başarılı Semih. Navigasyon konusunu dert etmene gerek yok. iGo gibi birçok alternatif de mevcut. iGo'da kendi haritası var, internet paketine gerek yok. GPS uydu bağlantısı ile hazır güncel haritalardan faydalanıyorsun.

2- Fotoğraf konusunda bu konuda çok örneği vardı Evren abinin. Önceki sayfalara bilhassa ilk 5-10 sayfa içinde olması lazım. Gece çekimleri örnekleri de mevcut.

zafer hocam xe - xl den daha iyi değil mi? chipsetler farklı, birde batarya farklı

xe- dual-core 1,5 GHz

xl - 1,5 GHz

tarihinde Mustafa Koçak2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence Arc ın tipi hoşuna gitmiş senin, forumlarda pek beğenmemişler, ille Sony dersen beklemen lazım, artık dert yaratan erikson yok, sadece Sony isimli ürünler çıkana dek bu markadan alma bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Sony bu pazarın başrol oyuncusu değil. Tasarımla satışı arttırmaya çalışıyor. Arc modellerini pek bilmem ama bir modelinin vida yerlerinden çatladığını söylüyorlardı. Bu arada I9100'ün en önemli özelliği S-Amoled ekranı. Bu ekran için bile başka modele bakmanıza gerek kalmayabilir. Çözünürlüğü güncel modellere göre düşük olmasına rağmen hala daha rekabet edecek düzeyde kaliteli bir ekran.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Amoled olsun taştan olsun, bunun dışındakiler yeterli seviyede değil hala, retina falanda demode oldu bile, şimdi qHD süper amoled revaçta.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bence Samsung led ekran işinde çok iyi atılım yaptı.

İster Tv olsun ister cep telefonu, görüntü kalitesi çok yüksek.

Bir zamanlar en çok sony derdik. Şimdi nereye baksanız samsung almış başını gidiyor. Ekran olarak gerçekten kaliteli. Piyasada cep telefonunda nokia en büyük rakipti. Şimdilerde nokia fazla konuşulmuyor. Bilgisayarda da şu anda gayet başarılı bir performans sergiliyor.(fiyat/ performans) Şu anda çevremde çok kişide samsung görüyor ve özellikleri ve perfonsına bakarak fiyatınıda görünce tavsiye ediyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

Bu tür HDMI bağlantı için gerekli düzeneklerde elektrik ihtiyacı var diye biliyorum ben. Yani linkteki kablonun kutusuna telefonun şarj aleti takılabilyor olması lazım. Aşağıdaki videoda görünüyor. Bunda tam belli olmuyor ama araştırıken gördüm. http://www.mobimega....y-s2-i9100.html Şu linkte daha belirgin. Bu kablo işinizi görür.

Dock işine gelince; internette dock'un fotoğraflarına baktım aşağıdaki bir görüntü var. Dock'un arkasında kablosu sabit değil, dock'a usb kablo takılabiliyor. Bu haldeyse dediğiniz olur. Mantık basit, Telefonu dock'a oturtup, HDMI adaptörün usb kablosunu dock'a takacaksınız, diğer uca da bir HDMI kablo.

samsung_galaxy_s2_i9100_desktop_ecr-d1a2beg_4.jpg

samsung_galaxy_s2_i9100_desktop_ecr-d1a2beg_5.jpg

samsung-micro-usb-hdtv-adapter_02.jpg

Hep övdüğüm hTC'nin en zayıf yönü de bu orijinal ekipman sorunu. Ben de sürekli bakıyorum bu dock'lara ama böyle hepsiburada.com'da falan bulmak hak getire. Fiyatlara bakın, ürün kadar kargo ücreti :)

http://www.htcaccess...19&phone=219715

Bu arada Galaxy S2'de DLNA bağlantı imkanı var. Onu da değerlendirebilirsiniz. Televizyonunuz DLNA özellikli değilse, DLNA adaptör alıp, kablosuz şekilde video, müzik ve resimlerinizi TV'nize aktarabilirsiniz. HTC 'nin adaptörü şu mesela; http://www.htcaccess...00&phone=219715

1650-1700 TL civarında. Galaxy 'nin S ikibuçuğu, S üçü, çıkmadan S2 fiyatı daha fazla düşmeyecek anlaşılan :)

DLNA yı araştıracağım. Benim aslında merak ettiğim şuydu. Bu resimdeki DOCK ta HDTV adaptörde ikiside adaptörle çalışıyor. HDTV adaptörün USB girişini dock'a bağlasak ve güç adaptörünüde hdtv ye bağlarsak ve hdtv nin hdmi çıkışınıda TV ye bağlarsak. Hem dock'ı hemde adaptörü kullanabilirmiyiz di. Ama Samsung'un sitesinde bununla ilgili bir bilgiyede ulaşamadım. Denemekte acılı sonuçlar doğurabilir (2 parçada zarar görebilir ki 135 TL gibi bir zarar çıkar) neyse sanırım biraz beklersek bunu nasıl olsa birileri dener bizde görürüz :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

zafer hocam xe - xl den daha iyi değil mi? chipsetler farklı, birde batarya farklı xe- dual-core 1,5 GHz xl - 1,5 GHz

Mustafa Bey HTC için bu tür cihazlarda kesinkes şu şundan üstündür demek pek mümkün olmuyor. XE dual-core iken XL'nin de dahili hafızası dierine göre ciddi şekilde fazla. Batarya zaten hikaye. Hepsinin standardı belli. 1 gün :) Ama alacak olsam, ekran özellikleri sebebiyle bile XE alırdım. Hem çözünürlük, hem piksel yoğunluğu bakımından çok daha iyi.

DLNA yı araştıracağım. Benim aslında merak ettiğim şuydu. Bu resimdeki DOCK ta HDTV adaptörde ikiside adaptörle çalışıyor. HDTV adaptörün USB girişini dock'a bağlasak ve güç adaptörünüde hdtv ye bağlarsak ve hdtv nin hdmi çıkışınıda TV ye bağlarsak. Hem dock'ı hemde adaptörü kullanabilirmiyiz di. Ama Samsung'un sitesinde bununla ilgili bir bilgiyede ulaşamadım. Denemekte acılı sonuçlar doğurabilir (2 parçada zarar görebilir ki 135 TL gibi bir zarar çıkar) neyse sanırım biraz beklersek bunu nasıl olsa birileri dener bizde görürüz :)

Hasan Bey şimdi anladım meseleyi :) Ancak samsung 'a ait bir sitede yazılana göre, MHL adaptörü masaüstü dock ile kullanmayın, görüntü ve ses çıkışları düzgün çalışmaz denmiş. (4- NOTE) http://ars.samsung.c...58&AT_ID=375293

Bu benim yukarıda anlattığım şeyi de çürütmüş oluyor. En azından Samsung için.

UniHz.png

Yorum bağlantısı
Misafir

Bendeki sony televizyon usb'den bağlayınca usb aygıtı tanınamadı diyor sadece telefon şarj oluyor,en azından Evren abi sen 1080p görüntü alamıyorsun :angry:

Bu arada olurda hafıza kartını biçimlendirip igoyu silerseniz benim versiyonu yükleyin.Laz versiyon eğlenceli oluyor ayrıca EDA'nın seside çok daha güzel :biggrin: Ata demirerin dediği gibi değil yani :biggrin:

Uploaded with ImageShack.us

Ben zaten Eda'yı Next'ten bilirim. Hatta bizim şirketteki herkes Eda'yı tanır. Çünki şehir dışı ziyaretlerimizde kendisi yönlendirir bizi. Sİnem'in spiker tonlu soğuk konuşmasına hi. alışamadığım için I9100'de de Eda'yı yükledim. Hatta ilk ayar için elime gelen tüm piranha navigasyonlara da Eda'yı yüklerim.

Mehmet USB için, Ayarlar>Kablosuz ve Ağ>Bağ. ve taşınabilir Wi-Fi Alanı>USB Bağlanıyor açık yaptın değil mi? Normal bağlarsan USB olarak görmez.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Aynı sorun bende de var Evren abi. Hiç denememiştim ama siz yazınca deneyeyim dedim, USB girişli LCD monitöre taktım bağlı aygıt yok dedi ve cihaz şarj ışığı yandı. Bu bahsettiğin ayarı bende bulamadım. Kablosuz ve Ağlar ayarı aşağıda. Bir fikrin var mı?

2012-01-04_22-36-36.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Aynı sorun bende de var Evren abi. Hiç denememiştim ama siz yazınca deneyeyim dedim, USB girişli LCD monitöre taktım bağlı aygıt yok dedi ve cihaz şarj ışığı yandı. Bu bahsettiğin ayarı bende bulamadım. Kablosuz ve Ağlar ayarı aşağıda. Bir fikrin var mı?

2012-01-04_22-36-36.jpg

USB bağlantısı yazan yer olması lazım yukarda Zafer. Kabloyu bağlayınca aktif olması gerekiyor.

Bizde bu şekilde.

sc20120104224809.png

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bendeki USB Bağlantısı yazan kısımda orada yazdığı gibi mobil interneti paylaşmak için. Başka birşey yok abi.

Ancak demin kabloyu tak sök falan yaptım, USB disk olarak gördü, videolara ulaşamadım, monitörde sadece fotoğraf ve müzikleri izleme ekranı mevcut. Aşağıdaki ayarlardan da yine net bir sonuç alamadım.

2012-01-04_23-10-17.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>USB hata ayıklama sekmesinin de tiksiz olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Şimdi şüphelendim bu işten. Acaba Ayarlar>USB Yardımcı Uygulamaları>Belleği PC'ye bağlayı mı seçmiştim? İlk bağladığımda benim Tv'de görmedi medya dosyalarını. Sonradan ayarlardan yaptım. İlk verdiğim ayardan yapmıştım diye hatırlıyorum ancak şimdi dediğim menüyü de kullanmış olabilirim. Ha gayret çözeceğiz:))

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
(düzenlendi)

Samsung Hm1500 modeli bir bluetooth kulaklık aldım 1 haftadır kullanıyorum. Acayip memnunum. Bir samsungtan memnun olcağıma söyleseler inanmazdım :D

Bu arada kulaklığı tavsiye ederim. 2 telefon senkronizasyon yapabiliyorsunuz, Titreşimi var vs. hem kulağa takıp uzaylı gibi gezmiyorsunuz.

tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Dead Space, S2 için beleş şuan, indirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Karar verildi S2 gelecek inşallah haftaya. :) Yanlız.. Galiba babam onu bana yar etmeyecek. Bana da onun nokia C7'si kalıyor.

Eminim bu telefonu tanıyan veya Symbian işletim sistemleri hakkında bilgisi olanınız vardır. Yanlış bilmiyorsam şuan Symbian'3 lere güncelleme olarak ANNA serisi geldi ve sırada BELLE var. Peki bu Belle C7'mizi tatminkar bir ürün haline getirebilir mi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Simbian çoktaan öldü, ancak ucuz olsun beni idare etsin derseniz alt versiyonları alınır.

Nexus ah be :) şuan pahalı beklemedeyim, bir kere direk google telefonu, anında ve ilk günceleme bu alete gelir, beklemek yok, hemde qHD ekranla süper oluyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Telefon gidici benim,arkadas illa sat diyor bana,benimde galaxy nexus alasim var.Cok kararsizim siz ne diyorsunuz?

Evren Bey daha önceki mesajlarda gerekenleri yazmıştı :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Gerekli görüşmeleri yaptım,ücret meselerinide görüştüm.Biraz düşündüm,sabahtan beri video izleye izleye bir hoş oldum.Sonuç olarak daha benim S2'den pekbir farkı yok.

Artıları:

-Yüksek çözünürlük ve büyük ekran

-Tasarımdan dolayı ele daha iyi oturuyorumuş

-Diğer artılar bence 4.0 yazılımın artıları.

Sonuç olarak:Verdiğim paraya bakarak S2'den ona geçmeye gerek yok.S3'ü beklemeye devam o zaman :biggrin:

Sen Galaxy S3'ü beklemelisin zaten Mehmet. Aksi taktirde zarar edersin. Çünkü eminim ki, şu an hanngi modeli alırsan al, S3 çıktığında zararına elindeki telefonu satıp S3 alacaksın.

I9100 şu an fiyatı nedeni ile fiyat performans ürünü değil. Hala daha fiyatı çok yüksek. DH kullanıcılarının çoğu yutdışı modelleri kullanıyorlar ve bu nedenle de bir hayli fazla sorun yaşıyorlar. İnternet ortamının en fazla takip edilen forum ortamı oldukları için de genelde hatalar ön plana çıkıyor.

Gözlemlediğim bir diğer konu, I9100 satanlar yeniden I9100'e dönüş yapıyorlar. Android'in esnekliği, I9100'ün yüksek teknolojisi ve ergonomisi ile birleşince fazla bir alternatif kalmıyor. Arıza istatistiği garantili modellerde son derece düşük. Telefonun hız konusunda hala problemi yok. Fotoğraf konusunda istenen başarıyı sergileyemediği ise doğru. Bu konuda Samsung hamle yapmıyor. Sanırım, tercih edilen mercek daha fazlasına izin vermiyor. Galaxy S ile aynı kalitede fotoğraf çekebilseydi yeterdi aslında ama pazarlama kaygıları yüzünden bu olamadı.

Whatsapp, viber gibi altrnatif mesajlaşma ve arama seçenekleri için Androide verilen destek rakibi Iphone'un kopup gitmesine izin vermiyor. Piyasada Android marketin uygulama sıkıntısı yaşatmaması alternatif firmaların eski taleplerini doğal olarak azaltıyor. Android'e göre en başarılı telefon modeli olan ı9100'ü üreten Samsung bu konuda çok büyük bir tecrübe yaşadı. Müşteri kitlesi genelde Iphone kadar sadık değil ancak eskisi kadar sık tercih değiştiren bir kitlesi olmayacağı da I9100'ün başarısından sonra ortada.

Eğer stratejik bir hata Samasung'dan gelmezse, S3 ile bu kullanıcı tercihinde ön planda olma algısı yerleşir ve marka fanı düzeyinde kullanıcı grubuna sahip olabilir. S3 çıktığında ise I9100'ün fiyatı düşecek ve bu sırada Ice Cream ile kendini tam anlamıyla bulmuş olan modeli kullananlar çok daha şanslı olacak. Bu sırada I9100 talebinin arza göre fazla olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bir müddet daha ikinci el piyasası yüksek seyreder.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sen Galaxy S3'ü beklemelisin zaten Mehmet. Aksi taktirde zarar edersin. Çünkü eminim ki, şu an hanngi modeli alırsan al, S3 çıktığında zararına elindeki telefonu satıp S3 alacaksın.

I9100 şu an fiyatı nedeni ile fiyat performans ürünü değil. Hala daha fiyatı çok yüksek. DH kullanıcılarının çoğu yutdışı modelleri kullanıyorlar ve bu nedenle de bir hayli fazla sorun yaşıyorlar. İnternet ortamının en fazla takip edilen forum ortamı oldukları için de genelde hatalar ön plana çıkıyor.

Gözlemlediğim bir diğer konu, I9100 satanlar yeniden I9100'e dönüş yapıyorlar. Android'in esnekliği, I9100'ün yüksek teknolojisi ve ergonomisi ile birleşince fazla bir alternatif kalmıyor. Arıza istatistiği garantili modellerde son derece düşük. Telefonun hız konusunda hala problemi yok. Fotoğraf konusunda istenen başarıyı sergileyemediği ise doğru. Bu konuda Samsung hamle yapmıyor. Sanırım, tercih edilen mercek daha fazlasına izin vermiyor. Galaxy S ile aynı kalitede fotoğraf çekebilseydi yeterdi aslında ama pazarlama kaygıları yüzünden bu olamadı.

Whatsapp, viber gibi altrnatif mesajlaşma ve arama seçenekleri için Androide verilen destek rakibi Iphone'un kopup gitmesine izin vermiyor. Piyasada Android marketin uygulama sıkıntısı yaşatmaması alternatif firmaların eski taleplerini doğal olarak azaltıyor. Android'e göre en başarılı telefon modeli olan ı9100'ü üreten Samsung bu konuda çok büyük bir tecrübe yaşadı. Müşteri kitlesi genelde Iphone kadar sadık değil ancak eskisi kadar sık tercih değiştiren bir kitlesi olmayacağı da I9100'ün başarısından sonra ortada.

Eğer stratejik bir hata Samasung'dan gelmezse, S3 ile bu kullanıcı tercihinde ön planda olma algısı yerleşir ve marka fanı düzeyinde kullanıcı grubuna sahip olabilir. S3 çıktığında ise I9100'ün fiyatı düşecek ve bu sırada Ice Cream ile kendini tam anlamıyla bulmuş olan modeli kullananlar çok daha şanslı olacak. Bu sırada I9100 talebinin arza göre fazla olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bir müddet daha ikinci el piyasası yüksek seyreder.

Saygılarımla.

Evren Bey hafta sonu Adana toplantısında yüz yüze görüştük. Kendisine dedim Evren Bey bu işe sıcak bakmaz ve dinle bence dedim. Çünkü elindeki telefon yetiyor.Beklemekte fayda var.

Mehmet bu arada sana söylemiştim ya Miui sorun çıkardı diye. Hata bendeymiş yüklerken format atmadığım için makina eski android 2.3.6 üzerine kurmaya çalışınca çok fazla çakışmalar oluyordu. Dün akşam telefonu kurcalarken kurduğum roomlar telefonun hafızasında durduğu için 5 dakika da yükledim. Şimdilik sorun yok. Hiç hata vermeden çalışıyor. Tek sıkıntısı Turkbey3.0 aracılığıyla aldığım yedeği açmaya çalıştım sadece rehberi açtı. Oyunları açmadı :( Şimdi tekrar kuruyorum tüm oyunlarımı. Bir sıkıntısıda kiesle bağlantı yok. Onun yerine Airdroid kullanmam gerekiyormuş. Zaten kiesi telefon yedeği için kullanıyordum. Çünkü telefon yedeğini ben telefona almak istediğimde sorun oluşuyor. Sim kartın yedeğinide alıp telefon rehberiyle birleştiriyordu. Yani telefonda 320 kayıt simde 250 kayıt hepsi 570 kayıt yapıyor. Aç dediğimdede hepsini telefon rehberine açıyordu. Aynı numaradan 2 tane oluyor sim hariç. Am miui bunu düzgün yapıyor telefon rehberini tek olarak yedekliyor. Bunda da kiese gerek kalmadı zaten. Ama kullanımı çok hoşuma gitti. Ara yüzü ayrı bir güzel. Biraz kullanayım avantaj ve dezavantajını paylaşırım.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşın güle güle kullansın Mehmet. Ancak hala daha bu modelin telefon değil, notepad olduğu konusunda ısrarım devam ediyor. Hatta dün özelikle electroworld'de incelemek istedim. Şarjı bittiği için ekranı göremedim fakat boyutunu sevmedim. Bu arada I9100'ün fiyatı biraz daha artmış. 1.849.-TL olarak gözüküyor Teknosa ve Samsunglarda. Vatanbilgisayar %25 indirim yapıp 1.504.-TL'ye çekmiş fakat distürbitör garantili olmuyor.

Dün bir arkadaşımın 4s'ini inceledim. Bana pek yavaş gelmedi ancak kendisi benim telefonu baya iç çekerek ve imrenerek inceledi. Ben I9100 gibi hızlı olsun istiyorum dedi. Güncelleme yapmasını önerdim fakat aldığına biraz pişman.

Iphone ile ilgili başlıkları okuyorum bizim forumda. Iphone hakkında bilmek istedikleriniz başlığının 182. mesajdan sonrasını anlayamadım diyebilirim. Kısaca cihazı sınırlamalardan arındırmak için yapılması gerekenleri gördükçe, daha ucuz bir model olan I9100'ün daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Belki 3-4 ay sonra kendime değil ama aileye 4s alabilirim. Malum bayanlar için Iphone çok daha fazla ilgi çekici. Daha öncesindeki gibi çok istekli olmasam da eğer ikna edemezsem, 4s'i de değerlendirme şansım olur ama biz telefonu hacklemeden kullananlar grubundanız:))

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Telefonu dün gece hiç bir sorunu yokken kapattım; bu sabah açtığımda şebeke yok dedi.

Uçak moduna almış gibi üst tarafta uçak simgesi vardrı fakat baktığımda uçuş modu kapalı diyordu.

Uçak modunu açtım, fakat bu kez de uçak modu kapatılmıyor.

Telefonu kapatıp açtığımda yine uçuş modu kapalı oluyor fakat ekranın üst tarafındaki uçak işareti yine var.

Bluetooth açılmıyor. Wifi ve GPS çalışıyor.

wifi üzerinden internete bağlanıyor ama 3G veya EDGE bağlantı yok.

Söylememe gerek yok heralde, şebekeye ulaşılmıyor.

kiess e bağlantı kurulmuyor.

Ama depolama aygıtı olarak bilgisayara usb den dosya aktarabiliyor.

wifi ile kiess e bağlanıyor fakat sadece dosya aktarımına yaradığından yazılıma müdahale edemiyorum.

Cihazın çalışmasında başka hiç bir arıza yok.

Uzun süreli olarak pilini çıkartıp taktım, düzelmedi.

Şebekeyi bulmuyor.

:(

İphone böyle olduğu zaman uzunca bir süre iki tuşa bastığınızda itunes üzerinden kolayca bağlantı yapıp

sorunlar çözülüyordu.

İlk kez iphone 4 yerine Galaxy aldığıma pişman gibiyim

:angry:

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Telefonu dün gece hiç bir sorunu yokken kapattım; bu sabah açtığımda şebeke yok dedi.

Uçak moduna almış gibi üst tarafta uçak simgesi vardrı fakat baktığımda uçuş modu kapalı diyordu.

Uçak modunu açtım, fakat bu kez de uçak modu kapatılmıyor.

Telefonu kapatıp açtığımda yine uçuş modu kapalı oluyor fakat ekranın üst tarafındaki uçak işareti yine var.

Bluetooth açılmıyor. Wifi ve GPS çalışıyor.

wifi üzerinden internete bağlanıyor ama 3G veya EDGE bağlantı yok.

Söylememe gerek yok heralde, şebekeye ulaşılmıyor.

kiess e bağlantı kurulmuyor.

Ama depolama aygıtı olarak bilgisayara usb den dosya aktarabiliyor.

wifi ile kiess e bağlanıyor fakat sadece dosya aktarımına yaradığından yazılıma müdahale edemiyorum.

Cihazın çalışmasında başka hiç bir arıza yok.

Uzun süreli olarak pilini çıkartıp taktım, düzelmedi.

Şebekeyi bulmuyor.

:(

İphone böyle olduğu zaman uzunca bir süre iki tuşa bastığınızda itunes üzerinden kolayca bağlantı yapıp

sorunlar çözülüyordu.

İlk kez iphone 4 yerine Galaxy aldığıma pişman gibiyim

:angry:

Simkartınızı başka telefonda denediniz mi Rıdvan Bey? Ya da simkartı çıkarıp takmayı? Sorun bunlardan değilse, son zamanlarda yüklenen programlar üzerine yoğunlaşmalı, en son ihtimal arıza üzerinde durulmalı. Telefonun şebeke bulamaması ancak antenle ilgili mekanik bir arızayı getiriyor aklıma. Onun için de düşmesi ya da darbe alması lazım. Ancak kapatıp, açtıktan sonra bu sorunun oluşması arıza ihtimalini azaltıyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...