Akan Belen 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 (düzenlendi) o nasıl birboyadır yahu öyle renk renk ve desen olarak.Gerçekten ilginç.Ama geçenlerde bir video seyretmiştim jantları bir sıvının içine batırıyorlar ve direk karbon kaplanmış gibi çıkıyor.oldukça ilginçti.Bakayım bulursan ekleyeyim videoyu Aha buldum 5 Mart 2012 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart 2012 Yazar Paylaş 5 Mart 2012 o nasıl birboyadır yahu öyle renk renk ve desen olarak.Gerçekten ilginç.Ama geçenlerde bir video seyretmiştim jantları bir sıvının içine batırıyorlar ve direk karbon kaplanmış gibi çıkıyor.oldukça ilginçti.Bakayım bulursan ekleyeyim videoyu Aha buldum Bu da yatırım isteyen bir stil. Türkiyede kimse işçiliğe benzer rakam vermeyecği için zor gelir bize. Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Mutlaka sadece carbon değil farklı uygulamalarda var hidro daldırma diyorlar biraz bakındım da bunlara.Plastik aksamlar hatta tampon bile yapıyorlar farklı renk ve şekillerde.Ama dediğin gibi maliyet ne olur bilmiyorum.ticari kısmını sen bilirsin Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 o nasıl birboyadır yahu öyle renk renk ve desen olarak.Gerçekten ilginç.Ama geçenlerde bir video seyretmiştim jantları bir sıvının içine batırıyorlar ve direk karbon kaplanmış gibi çıkıyor.oldukça ilginçti.Bakayım bulursan ekleyeyim videoyu Aha buldum Valla süper bir şey.. Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Motor kapağı folyo kaplama değil mi? Mustafa Bey siz folyo uygulamışsınız sanırım bu konu çok daha farklı bir uygulama ile ilgili paylaşımlar için. sprey boya ile yaptim alta siyah ardindan 3. resimdeki zimbirtiyi koyarak gri attim sonra hafiften siyah gectim en son olarakta vernikle bitirdim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Manzaranız iyiymiş ama Ali bey, yaşlanır mı adam orda? Vallahi hava süper, oksijen bol, Kazdağı arkada görünmekte, Alp lerden sonra hatta daha iyi bile denen havaya sahip bu dağ Mekan Balıkesir-Burhaniye-Denetko Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart 2012 Yazar Paylaş 11 Mart 2012 Bunun gibi sağlı sollu 2 adet şerit için, 1 tüp ancak yetiyor, normal sprey boya gibi hemen yüzeyi kaplamıyor, bir kaç kat fıslamak lazım ki, tam olarak yüzeyde bir tabaka oluştursun. Şu andaki tüp maliyeti ile, ucuz bir uygulama şekli değil, folyo tabakası stoklamadan, istenen hemen her yüzeyde ve şekilde renk atmaya yarıyor diyebiliriz. http://imageshack.us/photo/my-images/812/pict0070m.jpg/ Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Bunun gibi sağlı sollu 2 adet şerit için, 1 tüp ancak yetiyor, normal sprey boya gibi hemen yüzeyi kaplamıyor, bir kaç kat fıslamak lazım ki, tam olarak yüzeyde bir tabaka oluştursun. Şu andaki tüp maliyeti ile, ucuz bir uygulama şekli değil, folyo tabakası stoklamadan, istenen hemen her yüzeyde ve şekilde renk atmaya yarıyor diyebiliriz. 1 tüp ile 16" 4 jant boyanmaz yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 bu ürün nerede satılıyor fiyatı nedir,2011 focusumun ön tampon panjuru ve sis farı kapaklarına bu uygulamayı yapsam nasıl olur acaba Ürünü Türkiye'ye getiren İzmir merkezli bir firmaydı.Ebayde satılıyor ancak biz toplu siparişte fiyat düşeceği için ebay işine girmedik.Normal fiyatı 55 tl filandı.Bizler toplu alımda 43tl+kargo ücretine aldık.Beğenenler çok oldu o yüzden ikinci bir sipariş verilecek.Konuyu takip edin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 1 tüp ile 16" 4 jant boyanmaz yani. 1 tüp ile 16" 4 jant boyanmaz yani. boyanır dediler, ama deneyeni henüz birebir görmedik, gri jantı siyaha çevirme adına olabilir, beyazın kapatılıcığı daha az Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 boyanır dediler, ama deneyeni henüz birebir görmedik, gri jantı siyaha çevirme adına olabilir, beyazın kapatılıcığı daha az Ben kırmızı düşünüyordum. 16" fiesta titanyum jantları var. Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Ebayda oldukça uygun fiyatlar var ancak.Kargo olayı yaş iş.Bildiğim kadarıyla sıvı ürün olduğu için sıkıntı olur.Gelse de astarı yüzünü geçer 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Ben kırmızı düşünüyordum. 16" fiesta titanyum jantları var. Yeşil ! 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Yeşil ! O da güzel olur aaaa. Aklıma çok pis fikir geldi senin yüzünden. Durduk yere masrafa sokacan beni. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 kahretsin Fatura sana gelince görüşürüz. :p Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 yanılmıyorsam ebayda kargo dahil 15 dolar fiyatı var Bu tarz ürünler gümrükte sıkıntı oluyor.Patlatıcı yanıcı muamelesinden el koyarlar direk..Bizde bunu çok düşünmüştük. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Bizim airbagler bile gümrükte takılıp 1ayda geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2012 Yazar Paylaş 18 Mart 2012 19 gün önce yaptığımız şerit, şekil değiştirdi, 12 gündür araba servis otoparkında yatmakta idi, garanti onayı ve parça bekledik. Yıkanmadan ellenmeden, bu şekilde deformasyona uğramış, nikelja ve tampon bölgesinde sıkıntı yok, aniden çıkan güneş bu hale getirmiş olabilir, zira biz boyarken dışarıda kar yağdıran bir soğuk vardı: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2012 Yazar Paylaş 18 Mart 2012 Söylemek için erken, tükkandan çıkmayan fiestada hiçbir sorun yok, bence ısı farkından dolayı genleşmiş olaiblir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Söylemek için erken, tükkandan çıkmayan fiestada hiçbir sorun yok, bence ısı farkından dolayı genleşmiş olaiblir Bu yüzden yazın demiryolları döşenir Yorum bağlantısı
Semih İzgi 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Bu yüzden yazın demiryolları döşenir Ve bu yüzden 15-25C arasında uygulayın dedim :) Geçmiş olsun Çağlar abim ben sana gönderirim 2 kutu siyah daha. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Ohooo, uygulamak için birde hava durumu kontrolümü yaapacağız. Kutunun üstünde dmi'nin web sitesi de yazıyormu bari. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2012 Yazar Paylaş 18 Mart 2012 Testleri agresif ortam ve işçilik ile bu yüzden yaparım kendimce Yorum bağlantısı
Recommended Posts