Emre Gülşen 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Güle güle kullan Ahmet, kameralar size kısmetmiş diğerini de Murat Abi'nin arkadaşına birazdan kargoluyorum. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Güle güle kullan Ahmet, kameralar size kısmetmiş diğerini de Murat Abi'nin arkadaşına birazdan kargoluyorum. Emre bey izmir PTT Kargocularını fazla yormayalım lütfen benimde RX 270 yolda geliyor Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Emre bey izmir PTT Kargocularını fazla yormayalım lütfen benimde RX 270 yolda geliyor Vaay, güzel araba... Hayırlı olsun, güle güle kullan Olgu: https://www.google.com.tr/search?q=RX+270&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BPcrVL2UG8jhywP5sIGQDg&ved=0CBwQsAQ&biw=1680&bih=883 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Vaay, güzel araba... Hayırlı olsun, güle güle kullan Olgu: https://www.google.com.tr/search?q=RX+270&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BPcrVL2UG8jhywP5sIGQDg&ved=0CBwQsAQ&biw=1680&bih=883 Kamera yahu gelen. Bu araba anca rüyamda gelir bana Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Vaay, güzel araba... Hayırlı olsun, güle güle kullan Olgu: https://www.google.com.tr/search?q=RX+270&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=BPcrVL2UG8jhywP5sIGQDg&ved=0CBwQsAQ&biw=1680&bih=883 http://www.foxoffer.com/shadow-rx270-full-hd-1080p-car-dash-camera-p-764.html#.VCwEeocazCQ Tipini çok sevdim bunun Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Emre bey izmir PTT Kargocularını fazla yormayalım lütfen benimde RX 270 yolda geliyor Olgu valla hiç yormadım kargocu abiyi, aracı bozulmuş gittim yoldan aldım kargomu 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Kamera yahu gelen. Bu araba anca rüyamda gelir bana http://www.foxoffer.com/shadow-rx270-full-hd-1080p-car-dash-camera-p-764.html#.VCwEeocazCQ Tipini çok sevdim bunun BEn anlamam; RX 270 demişin... Süper bi araba alıyon ama bizden saklıyon. Al sana! 1 Yorum bağlantısı
Alper Köksal 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 arkadaşlar bu kameradan kullanıyorum ama bir sorunum var. ses kaydında düzenli aralıklarla zırıltı var. video ekledim. bir bakar mısınız sizde de böyle bir sorun var mı ? kendi orjinal kablosunu kullanmadım. çakmaklıktan usb girişi yaptım onunla güç veriyorum. ondan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 2 Ekim 2014 Paylaş 2 Ekim 2014 (düzenlendi) arkadaşlar bu kameradan kullanıyorum ama bir sorunum var. ses kaydında düzenli aralıklarla zırıltı var. video ekledim. bir bakar mısınız sizde de böyle bir sorun var mı ? kendi orjinal kablosunu kullanmadım. çakmaklıktan usb girişi yaptım onunla güç veriyorum. ondan olabilir mi? Farklı kartla denedin mi? Kablodan da yapabilir. Filtre sorunu sesi gibi de geliyor.Bu kamerada hiç duymadığım bir sorun. 2 Ekim 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 arkadaşlar bu ürün 12-14.4v araç voltajı ilede doğrudan çalışmaktadır bilginize Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 arkadaşlar bu ürün 12-14.4v araç voltajı ilede doğrudan çalışmaktadır bilginize Adaptör sadece çakmaklık girişine oturtmak için mi yani ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 12V için ayrı giriş yok, miniusb soketine doğrudan 12V'mu vereceğiz? evet ben bu şekilde bağladım direk Kablonun uygun yerlerine tabiki Adaptör sadece çakmaklık girişine oturtmak için mi yani ? Adatör değil aynen içinde bir düğme var ve düğmenin içindeki ledi yakmak için birde direnç var 20k lık Ben bugün aracıma direk usb kablosunun ucunu kesip kırmızıya aracın 12v hattını, beyazada şaseyi bağladım sorunsuz çalışmakta. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Dugmeli kisimda birsey yok zaten, mini usb baglanti kismina yakin gerilimi dusuren entegre var. Ya sizin gt680w sarj aleti orjinal degil, yada bu kisim gozunuzden kacti. Yani dogrudan miniusb ile cihaza 12v girilmesi dogru degil. Sadece erkek cakmak soketini sokup 12v baglarsaniz sorun olmaz, yine bu senaryoda da kameraya 12v girmis olmuyorsunuz. Bu mesaji duzenlersek iyi olur 80-90 dolarlik cihaz simdi dogrudan 12v vermeye kalkan olmasin. Şu tepedeki ( resimde ) üstünde yazıların olduğu minik siyah kutuda ne var bilen varmı acaba ? Sigortamı - filitremi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 O zaman Süha hocamın dediğini uygulayabiliriz, ama miniUSB ye yakın küçük kutuyu devre dışı bırakmadan Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Step-down voltaj regülatörü var. 40V kadar gerilimi 5V çıkış ile verir. http://www.onsemi.com/pub/Collateral/MC34063A-D.PDF Benimde rx270 te ses cızırtıları oluyor. Bu içinden çıkan resimdeki adaptör yerine regülatör olmayan düz bir çakmak adaptörü kullanıyorum. Acaba dedim içinden çıkan bu regülatörlü adaptörle cızırtı kesilirmi ? Yorum bağlantısı
Murat Dere 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Olgu Abi, kameram bu aralar yine memory error diyor ve donuyor gt680w logolu olan. KArtı değiştirmen gerekecek Mustafa. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Mustafa çakmaklığı kontağa bağlattır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım 2014 Paylaş 27 Kasım 2014 Mustafa, sigorta kutusunda kontağa bağlı bir çıkış var... Boş. tek fiş girecek şekilde... Ben oradan elektrik alıp. torpidonun arka kısmına hat çektim.. Torpidonun arka kısmına bir çakmak takıp sabitledim.. Kamerayı buna bağladım... kontakla açılıp kontakla bağlanıyor.. Ya da en azından hareket sensörünü aktif et... hareket algıladığında çalışsın... Ha bunu yolda test et. bazı kameralarda hareket sensörü pek hassas değil. yola ova benzeri bir yerde giderken de kapanabiliyor... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 (düzenlendi) Kart sürekli çalıştığından gidiyordur. Henüz öyle bir kart yapmamışlar sanırım. Bir yol bulup da şunlara sabit disk bağlasak tam süper olacak. 28 Kasım 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Ben sadece araca bindiğimde açıyorum. Bir defa açık unutmuşum ondada donma olmamıştı.kart sandisk class10 32gb Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Eren açık unuttuğunda kameranın kayıt ayarı hareket sensörüne mi bağlıydı yoksa sürekli kayıt modunda mıydı ?Sürekli açıktı. Hareket sensörü gece bir işe yaramıyor. Onu da özellikle test ettim. Gece o kadar hareket olmasına rağmen hiç kayıt yapmamıştı. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Hareket sensörü hep kapalı bende. Yorum bağlantısı
Murat Dere 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Benimki kontağa bağlı. Sürekli çalışmadığından bu sorunla karşılaşmadım. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Benim araçta garajda durduğu için geceleri kapalı, kontak açılınca kayda başlıyor. Bir ara 2li anahtar ile istediğimde açık kalacak şekilde ayarlama yapacaktım ama henüz yapmadım. Bu durumda bende senin problemle ilgili yorum yapamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts