İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Gülşen

Güle güle kullan Ahmet, kameralar size kısmetmiş diğerini de Murat Abi'nin arkadaşına birazdan kargoluyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Güle güle kullan Ahmet, kameralar size kısmetmiş diğerini de Murat Abi'nin arkadaşına birazdan kargoluyorum.

Emre bey izmir PTT Kargocularını fazla yormayalım lütfen benimde RX 270 yolda geliyor :)  :blush:

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Emre bey izmir PTT Kargocularını fazla yormayalım lütfen benimde RX 270 yolda geliyor :)  :blush:

Olgu valla hiç yormadım kargocu abiyi, aracı bozulmuş gittim yoldan aldım kargomu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Köksal

arkadaşlar bu kameradan kullanıyorum ama bir sorunum var. ses kaydında düzenli aralıklarla zırıltı var. video ekledim. bir bakar mısınız sizde de böyle bir sorun var mı ?

kendi orjinal kablosunu kullanmadım. çakmaklıktan usb girişi yaptım onunla güç veriyorum. ondan olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

arkadaşlar bu kameradan kullanıyorum ama bir sorunum var. ses kaydında düzenli aralıklarla zırıltı var. video ekledim. bir bakar mısınız sizde de böyle bir sorun var mı ?

kendi orjinal kablosunu kullanmadım. çakmaklıktan usb girişi yaptım onunla güç veriyorum. ondan olabilir mi?

Farklı kartla denedin mi? Kablodan da yapabilir. Filtre sorunu sesi gibi de geliyor.

Bu kamerada hiç duymadığım bir sorun.

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Süha Demirtaş

arkadaşlar bu ürün 12-14.4v araç voltajı ilede doğrudan çalışmaktadır bilginize

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

arkadaşlar bu ürün 12-14.4v araç voltajı ilede doğrudan çalışmaktadır bilginize

Adaptör sadece çakmaklık girişine oturtmak için mi yani ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

12V için ayrı giriş yok, miniusb soketine doğrudan 12V'mu vereceğiz?

evet ben bu şekilde bağladım direk ;) Kablonun uygun yerlerine tabiki

Adaptör sadece çakmaklık girişine oturtmak için mi yani ?

Adatör değil aynen içinde bir düğme var ve düğmenin içindeki ledi yakmak için birde direnç var 20k lık :) Ben bugün aracıma direk usb kablosunun ucunu kesip kırmızıya aracın 12v hattını,  beyazada şaseyi bağladım sorunsuz çalışmakta.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Dugmeli kisimda birsey yok zaten, mini usb baglanti kismina yakin gerilimi dusuren entegre var.

Ya sizin gt680w sarj aleti orjinal degil, yada bu kisim gozunuzden kacti.

Yani dogrudan miniusb ile cihaza 12v girilmesi dogru degil.

76ba12bf834a596f111109d16bb85cce.jpg

Sadece erkek cakmak soketini sokup 12v baglarsaniz sorun olmaz, yine bu senaryoda da kameraya 12v girmis olmuyorsunuz.

Bu mesaji duzenlersek iyi olur 80-90 dolarlik cihaz simdi dogrudan 12v vermeye kalkan olmasin.

Şu tepedeki ( resimde ) üstünde yazıların olduğu minik siyah kutuda ne var bilen varmı acaba ? Sigortamı - filitremi

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

O zaman Süha hocamın dediğini uygulayabiliriz, ama miniUSB ye yakın küçük kutuyu devre dışı bırakmadan ;)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Step-down voltaj regülatörü var. 40V kadar gerilimi 5V çıkış ile verir.

http://www.onsemi.com/pub/Collateral/MC34063A-D.PDF

Benimde rx270 te ses cızırtıları oluyor. Bu içinden çıkan resimdeki adaptör yerine regülatör olmayan düz bir çakmak adaptörü kullanıyorum. Acaba dedim içinden çıkan bu regülatörlü adaptörle cızırtı kesilirmi ?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Dere

Olgu Abi, kameram bu aralar yine memory error diyor ve donuyor :( gt680w logolu olan.

KArtı değiştirmen gerekecek Mustafa. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mustafa, sigorta kutusunda kontağa bağlı bir çıkış var... Boş. tek fiş girecek şekilde... 

Ben oradan elektrik alıp. torpidonun arka kısmına hat çektim.. Torpidonun arka kısmına bir çakmak takıp sabitledim.. Kamerayı buna bağladım... 

kontakla açılıp kontakla bağlanıyor.. 

Ya da en azından hareket sensörünü aktif et... hareket algıladığında çalışsın... 

Ha bunu yolda test et. bazı kameralarda hareket sensörü pek hassas değil. yola ova benzeri bir yerde giderken de kapanabiliyor... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Kart sürekli çalıştığından gidiyordur. Henüz öyle bir kart yapmamışlar sanırım. ;) Bir yol bulup da şunlara sabit disk bağlasak tam süper olacak. :crazy:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Ben sadece araca bindiğimde açıyorum. Bir defa açık unutmuşum ondada donma olmamıştı.kart sandisk class10 32gb

Yorum bağlantısı

Eren açık unuttuğunda kameranın kayıt ayarı hareket sensörüne mi bağlıydı yoksa sürekli kayıt modunda mıydı ?

Sürekli açıktı. Hareket sensörü gece bir işe yaramıyor. Onu da özellikle test ettim. Gece o kadar hareket olmasına rağmen hiç kayıt yapmamıştı.
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Benimki kontağa bağlı. Sürekli çalışmadığından bu sorunla karşılaşmadım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Benim araçta garajda durduğu için geceleri kapalı, kontak açılınca kayda başlıyor.

Bir ara 2li anahtar ile istediğimde açık kalacak şekilde ayarlama yapacaktım ama henüz yapmadım.

Bu durumda bende senin problemle ilgili yorum yapamıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...